Yeme & İçme Bana bir yemek yapacak olsanız ne hazırlardınız? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bamya diyenleri kepçeyle kovalarım şimdiden söyliyim he!!!Açım aç aç 😁😁😁 Bana bir yemek yapacak olsanız ne hazırlardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hamburger yapardım 1 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Guzelll fixxx menü lütfen u Barış_LonelyForever +1 yıl Tabi ki hanfendi hemen
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 807 cevap paylaştı. Nusreti çağırayim sana et pişirip tuz serpsin 🤣🤣🤣🍣🧂 1 3 Yorumla Mcrklm +1 yıl nusreti ödeyemem kız ben Yorumla kleopatra17 +1 yıl İki tokat atarız ona olur biter 🤣 Hep o tokat atacak değil ya etlere🤣 Yorumla Mcrklm +1 yıl haklısın kız :D :D :D Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tost olur, pattis kızartması olur, sucuk olur.. Ama yemek yapmam, sevmiyorum uğraşmayı, biliyorum ama.. #Vesselam 1 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İçi kaşar rendeli tavuk şinitzel, pirinç pilavı. Tatlı olarak kahve likörlü tiramisu? 1 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Arnavut Ciğeri tereyağlı patates püresi ve sumakli soğan yapardım sana 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl kavuk rostuo ve mortadella laşa demi kantare alamu italyano şarksı eşliğinde 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sana bi patates oturtma yapam da afiyetle ye 1 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Pekiys teskurink ☺️ Yorumla bateristartist +1 yıl önemliko değil ko :D Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Karnıbahar var gel ye 😂 1 3 Yorumla Mcrklm +1 yıl Yerim ayol kizartcan mi çorbasını mi pilavını yapacan Yorumla AstronotJuliettt +1 yıl Yok normal sulu yemek Yorumla Mcrklm +1 yıl Olir peki Yorumla
ali-20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ne istersen yaparım fırında balık iyi gibi 1 1 Yorumla Mcrklm +1 yıl balık dedin beni benden aldın Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Portakallı Ördek :) 1 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Guzelll Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl thenks Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Pizzzaaa 1 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Oleyyy hem de büyük boy karışık Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Sus sus acıktım Yorumla
metinn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mantı? 1 5 Yorumla Mcrklm +1 yıl Ispanaklı ama 😁 Yorumla metinn6 +1 yıl Ispanaklı mı 🙄 bence bol sarımsaklı olmalı Yorumla Mcrklm +1 yıl Evet olmali Yorumla metinn6 +1 yıl Yanına kola oh mis Yorumla Mcrklm +1 yıl Aynen Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hiçbir şey yapmam ne varsa onunye 0 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Gudubet Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Sensın o Yorumla
danqerpeach Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 😄 mantı 1 4 Yorumla Mcrklm +1 yıl Guzelll ıspanaklı olsun ama lütfen Yorumla danqerpeach +1 yıl Tamam efendim içecek olarak ne alırsınız. 😄 Yorumla Mcrklm +1 yıl Taze sıkılmış nar suyu ricamdir Yorumla danqerpeach +1 yıl 😇 tamam lady Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kapuska. 0 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Sen yiyom mu kapuska Yorumla 34Constantine +1 yıl Ağzıma sürmem. Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl lazanya 0 4 Yorumla Mcrklm +1 yıl Makarna sevmiyom be enişte Yorumla UgROzcN +1 yıl patates köfte o zaman Yorumla Mcrklm +1 yıl Olir ☺️ Yorumla UgROzcN +1 yıl afiyetler olsun Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl panzorotti 🫦 0 5 Yorumla Mcrklm +1 yıl Kız neydi o adını duyduydum Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl italyan hamurişi Yorumla Mcrklm +1 yıl Mantı gibi miydi Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl ay ulan aç baksana internete Yorumla Mcrklm +1 yıl Tamam be Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Salçalı yumurta 0 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Enişte vizyonsuz çıktı 😂 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Sen ağzının tadını bilmiyorsan ben napıyım 💁🏻♂️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yumurta kırardım 0 6 Yorumla Mcrklm +1 yıl Ablam güzel ablam ben açım yumurta kesmez beni Cevap sahibi +1 yıl Bana ne awq Mcrklm +1 yıl Lan benim sinirlenme gerek sana noliy 😂 Cevap sahibi +1 yıl Gece sinirli oluyorum bende anlamıyom sjsj Mcrklm +1 yıl Kan sekerin düşmüştür git bı buzdolabini karıştır hele Cevap sahibi +1 yıl Sen de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hamburger yapardım
Guzelll fixxx menü lütfen
Tabi ki hanfendi hemen
Nusreti çağırayim sana et pişirip tuz serpsin 🤣🤣🤣🍣🧂
nusreti ödeyemem kız ben
İki tokat atarız ona olur biter 🤣
Hep o tokat atacak değil ya etlere🤣
haklısın kız :D :D :D
Tost olur, pattis kızartması olur, sucuk olur..
Ama yemek yapmam, sevmiyorum uğraşmayı, biliyorum ama..
#Vesselam
İçi kaşar rendeli tavuk şinitzel, pirinç pilavı. Tatlı olarak kahve likörlü tiramisu?
Arnavut Ciğeri tereyağlı patates püresi ve sumakli soğan yapardım sana
kavuk rostuo ve mortadella laşa demi kantare alamu italyano şarksı eşliğinde
sana bi patates oturtma yapam da afiyetle ye
Pekiys teskurink ☺️
önemliko değil ko :D
Karnıbahar var gel ye 😂
Yerim ayol kizartcan mi çorbasını mi pilavını yapacan
Yok normal sulu yemek
Olir peki
manti acardim
ne istersen yaparım fırında balık iyi gibi
balık dedin beni benden aldın