Yeme & İçme Size yemek ismarlayacak olsam, ne ismarlardim soyliyim mi? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Karni acikanlar gelin😂 acikmiyanlarda snsns Güncellemeler+1 yıl Aciktiniz mi uyecikler jssnsjjs Güncellemeler+1 yıl Güncel 10/85 Size yemek ismarlayacak olsam, ne ismarlardim soyliyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Söyle olur. 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hamburger tabiki u Barış_LonelyForever +1 yıl Severiz
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nineeeeee 🤤🤤Eee söyle bakalım. NeLER ısmarlıyorsun. Sofrayı güzelce donat. Midemiz bayram etsin 😁😁😁 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sana ozel sofrayi donatiyorjm torun boreginden coregine, salatasindan sebzesine kssjs Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Yaaaaa 🤩🤩🤩😍😍😍https://youtu.be/BMbo69m9Mto?si=xnddtOsvNtMG6S7z Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😏💅🏻💅🏻💅🏻 torunuma layik bir sofra jssjjss Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ben de sana layık bir torun olacağım nine 😎Bayramda elini öpüp harçlık koparmaya çalışan çocukları sopayla kovalayacapım 😎 ninem sadece benim ninem 😎 elini sadece ben öperim. Parası sadece ben yerim 💵 🤑 💵 🤑 💵 🤑 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nasil vefali bir torun masallah😂 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Lahmacunu cok özledim, 🥺Lahmacun olabilir miii 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kiz o da oldu bittiye getirdi gibi oluyor sjsj Neyse oglen yemegi olarak yeriz😂 Yorumla flaneurx +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
İsmegerekvarmı03 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bana ne ısmarlayacağını söyleme direkt ısmarla. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Lahmacun Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Söyle hadi söylesene 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Portakalli Pekin ordegii Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İsmarlayacağını düşünmüyorum 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Adana kebap Yorumla ynkmert +1 yıl Sevmem ama eşlik edersen yerim ısmarlamışsın ayıp olmasın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ay suna bak Yorumla ynkmert +1 yıl Kime Yorumla
Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tortellini Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Önce nickini değiş sen 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sus yemegini ye. Sana pilav ustu kuru soganli salgamli. Yorumla Ponce +1 yıl Sen sus shrekin s2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sus ponce Yorumla Ponce +1 yıl Tamam canım ne zaman ısmarlıyorsun Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen susunca ehehee Yorumla Ponce +1 yıl Uyuzluk yabma Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yabarim Yorumla Ponce +1 yıl Uyuzsun shrekin s2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Idjdjesjsjsjsjsj Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalımm 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Burrito Yorumla
pinkring Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl my name is açım söyle 😂 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahahahahahahahahaha sksnsjsnsnnsnsnsnsnsnsns nerden getirdin aklima 3 tur izliyecem simdi siwbwjeebsnsjjeeje. Sana biftek ismarlardim Yorumla pinkring +1 yıl haahhaaahhaah uuu patates püresi de var mı yanında hqusjsjdj Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ayipsinn altina patates puresi ustune yumusacik lokum gibi biftek😋 Yorumla pinkring +1 yıl oh oh yenurrrr omega 5 🤤🤤🤤 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Ne söylerdin 😂 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Alti ezmeli tike kebabi Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur 2 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tantuni Yorumla MrKuzey +1 yıl Severim güzel olurdu Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Süyleeee 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tandir kebap Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet. 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hamsi Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Teşekkür ederim. Bayılarak yerim. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Rica ederim. Begenmene sevindim Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Fettucine Alfredo Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olur söyle 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Flammkuchen Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl İnşallah hayırlı bir yemektir Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Snsnssjsn hayirli hayirli ustelik lezzetli Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyleee 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Châteaubriand Yorumla helene1 +1 yıl Et severizzss Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ehehhehe Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Buyrun.. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl citir tavuk Yorumla
Rahatsızetmeyiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl tavuklu keskek Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tavuklu poke bowl Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 310 cevap paylaştı. Söyle 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Izgara tavuk Yorumla Fth1998 +1 yıl Çok iyisin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl merci Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Söyle :) 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl icli kofte ve kizartma yemeye gidek seninle yagli yagli ic organlarimiz aglasin biraz Yorumla everkeğii +1 yıl Mmm kızartma olur 😋 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyle. 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl beyti kebabi Yorumla Competitive +1 yıl Şey ben onu hiç yemedim sanırım snsjzjjz Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bvfhjbvdfh her seyin bir ilki vardir Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl söyle açım 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Soslu tavuk kanat Yorumla pufferfish028 +1 yıl oluuur Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 756 cevap paylaştı. Söyle 😃 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl karisik kizartma kebabi Yorumla SkrErd37 +1 yıl Off misss 😋🤗🌸 Yorumla
TunișՁθ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl senle bi dana kesek pisirek Yorumla TunișՁθ +1 yıl Cani misin olum, ben et yemem hayvanlara acıyorum. Sadece sırt bölümünü, butunu, birde ciğerle kanadını yerim. Gerisi katliam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sus len gel yardima Yorumla TunișՁθ +1 yıl Ayaklarını bana bırak bari. Pişiririz. Ayak yalayamadık bari ayak yiyek mk. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nddndndndndndnd mikrop Yorumla TunișՁθ +1 yıl Yakalandık, birden bu kadar almamalıydım çok belli olduhttps://i.hizliresim.com/kyzksbc.jpeg Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hcduscbsu ne sapiklar var su internette ya Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. haydi söyle 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sarma ve manti Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle bakim 1 50 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tereyagli ve sarimsakli karides Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Off canım cekti sjsnsnsjs Yorumla Boavistaa +1 yıl Karides mi jdjdjd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yesss Yorumla Boavistaa +1 yıl Yemedim hiç başka bisi yok muydu Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yokkk Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben et yicem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl karides yiceksin nokta. Yorumla Boavistaa +1 yıl Zorla mı yedircen nokta Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet yiyeceksin konu kapanmistir. Yorumla Boavistaa +1 yıl Yer misin rica etseydin yerdim yemiicem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ricayla isimiz olmaz yigen yiyeceksin nokta Yorumla Boavistaa +1 yıl Yemicem dayicim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yiyeceksin yegen Yorumla Boavistaa +1 yıl Yemicem dayicim jdjd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yiyeceksin yigencim Yorumla Boavistaa +1 yıl Yemicem napcan Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bogazina tikarim son nefesini verirsin Yorumla Boavistaa +1 yıl Yok buyu de gel jdjd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Dedi bebe Yorumla Boavistaa +1 yıl Bebeyim daha büyümedim Yorumla Boavistaa +1 yıl aha pes etti :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ''Bebeyim daha büyümedim'' bunu diyerek sen pes etmis bulunmaktasin ztn 💅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yo etmedim sana eşlik ediyorum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ettin bebe Yorumla Boavistaa +1 yıl Etmedim diyorum cici bebe Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ettin sut bebesi Yorumla Boavistaa +1 yıl Süt içicem birazdan protenli süt nerden bildin dfgfd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl protenli icme proteinli sut ic. Kemiklerinin gelismesi laizm bebe buyumen icin. Uyku saatinede az kalmis ztn. Yorumla Boavistaa +1 yıl Protenli içiyorum ben sdgsf Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Az gelisen kemikler icin daha iyi demek ki😆 Yorumla Boavistaa +1 yıl Geliştim yeterince sende tüket minik şey Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Beyin kaslarin tam gelisememis😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hıı öyle mi komik şey :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen daha iyi bilirsin bebe Yorumla Boavistaa +1 yıl ben bilmem eşim bilir Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Soruver bi 😁 Yorumla Boavistaa +1 yıl sorayım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤝🏻 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ama eşim yokmuş soramadım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tüh be. Yak yak Yorumla Boavistaa +1 yıl :/ yak benim yerime içmiyorum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bende icmiyorum napicaz😪 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sigara içen birine yaktıralım ne dersin :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yaz beni varim uleeeyn. Hadi arayisa cikalim Yorumla Boavistaa +1 yıl Hadi çıkalım. D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cikiyom cikiyom dur Yorumla Boavistaa +1 yıl Yavaş gel kız dfgd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl O da ne lugatimda yok jncjdncdf Yorumla Boavistaa +1 yıl Aman güzel yavaş yürü sarkisinin yavaş gel hali jdjd Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Soyle 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kadin budu kofte Yorumla m MarllboroRed +1 yıl İyimis Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ben derimde iyi olmaz mi 😏 Yorumla m MarllboroRed +1 yıl 🤭👍 Yorumla
birgezginn Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Söyle bakalım 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Oha aq noluyor tam aklimdan sne geciyodun💀 Yorumla birgezginn +1 yıl Nası geçiyordum kanks Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kavurma Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nzsnsn mesajina cvp vermeyi unuttuydum onu yazim diyordum Yorumla
Skylineo7 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İskender olabilir xd 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kofte Yorumla Skylineo7 +1 yıl Olabilir Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söyle. 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Iskender Yorumla 34Constantine +1 yıl Bana böyle şeylerle gel canımı ye 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahahahaahha sana kiyak gectim Türk murfagi ile Yorumla 34Constantine +1 yıl Et olsun da. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Tabi 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Labskaus Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Hadi söyle bakalım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Taco Yorumla
Sniper3927 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İçli köfte? 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Besamel soslu patatesli oturtma Yorumla
7-24uykumgelyoyoyo Takip Et Xper 2 Yaş: 102 +1 yıl Lezzetli bir yemek ısmarla söyle 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Islim kebabi Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Söyle bakalim 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Mantarli ravioli + Kasarli polenta Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Balcan kebabı yok mu anam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ilk kez duyuyorum dsvdsv Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 😂 Antep yemeği Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben ben ben hehehehe 1 10 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Lazanya yemege gotururdum seni jdsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dnsksnskssmsks diyorsun Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Dedim bile djsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur olur Yeriz dkssodmxodk Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bebegim andere kant Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjsossnsosks tamam anlıyorum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Zeki insani bulmak nimet bu devirde artik ya MasAllah😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dndosdndkdkd fazlasıyla ayh biz zekiler aşkomla biz catlayın siz Yorumla ShrekinS2 +1 yıl patlayiiiinn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tavuk teriyaki Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. sen ye ben bi çay içerim 0 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Niye Yorumla Alemdaralii +1 yıl çok tokum valla ama merak da etmedim değil hani Yorumla ShrekinS2 +1 yıl tamam ozmn tatli soyliyim, sutlac yiyelim hafif hem Yorumla Alemdaralii +1 yıl off çok severim Yorumla
muratskate Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Söyle 1 10 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Guvec Yorumla muratskate +1 yıl Off olurr😋😋 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Etli her sey guzel🤣 Yorumla muratskate +1 yıl Sende öyle 😅 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Merci sekerim Yorumla muratskate +1 yıl Sen bi gt yapsana bayram şekeri Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kimsin ki? Yorumla muratskate +1 yıl Gizliden çıkayım dur Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Haa, niye gt istiyob shsh Yorumla muratskate +1 yıl Muhabbet ederiz Yorumla
Beyazsaclı34 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Merak ettim 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Pizza Yorumla Beyazsaclı34 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Söyle olur.
Hamburger tabiki
Severiz
Nineeeeee 🤤🤤
Eee söyle bakalım. NeLER ısmarlıyorsun. Sofrayı güzelce donat. Midemiz bayram etsin 😁😁😁
Sana ozel sofrayi donatiyorjm torun boreginden coregine, salatasindan sebzesine kssjs
Yaaaaa 🤩🤩🤩😍😍😍
https://youtu.be/BMbo69m9Mto?si=xnddtOsvNtMG6S7z
😏💅🏻💅🏻💅🏻 torunuma layik bir sofra jssjjss
Ben de sana layık bir torun olacağım nine 😎
Bayramda elini öpüp harçlık koparmaya çalışan çocukları sopayla kovalayacapım 😎 ninem sadece benim ninem 😎 elini sadece ben öperim. Parası sadece ben yerim 💵 🤑 💵 🤑 💵 🤑
Nasil vefali bir torun masallah😂
Lahmacunu cok özledim, 🥺
Lahmacun olabilir miii
Kiz o da oldu bittiye getirdi gibi oluyor sjsj Neyse oglen yemegi olarak yeriz😂
🌸🌸
bana ne ısmarlayacağını söyleme direkt ısmarla.
Lahmacun
Söyle hadi söylesene
Portakalli Pekin ordegii
İsmarlayacağını düşünmüyorum
Adana kebap
Sevmem ama eşlik edersen yerim ısmarlamışsın ayıp olmasın
ay suna bak
Kime
Söyle bakalım
Tortellini
Önce nickini değiş sen
Sus yemegini ye. Sana pilav ustu kuru soganli salgamli.
Sen sus shrekin s2
Sus ponce
Tamam canım ne zaman ısmarlıyorsun
Sen susunca ehehee
Uyuzluk yabma
Yabarim
Uyuzsun shrekin s2
Idjdjesjsjsjsjsj
Söyle bakalımm
Burrito
my name is açım söyle 😂
Ahahahahahahahahaha sksnsjsnsnnsnsnsnsnsnsns nerden getirdin aklima 3 tur izliyecem simdi siwbwjeebsnsjjeeje. Sana biftek ismarlardim
haahhaaahhaah uuu patates püresi de var mı yanında hqusjsjdj
Ayipsinn altina patates puresi ustune yumusacik lokum gibi biftek😋
oh oh yenurrrr omega 5 🤤🤤🤤
Ne söylerdin 😂
Alti ezmeli tike kebabi
Olur
Tantuni
Severim güzel olurdu
Süyleeee
Tandir kebap
Evet.
hamsi
Teşekkür ederim. Bayılarak yerim.
Rica ederim. Begenmene sevindim
Olur
Fettucine Alfredo
Olur söyle
Flammkuchen
İnşallah hayırlı bir yemektir
Snsnssjsn hayirli hayirli ustelik lezzetli
Söyleee
Châteaubriand
Et severizzss
ehehhehe
Buyrun..
citir tavuk
Söyle
tavuklu keskek
Olur
Tavuklu poke bowl
Söyle
Izgara tavuk
Çok iyisin
merci
Söyle :)
icli kofte ve kizartma yemeye gidek seninle yagli yagli ic organlarimiz aglasin biraz
Mmm kızartma olur 😋
Söyle.
beyti kebabi
Şey ben onu hiç yemedim sanırım snsjzjjz
bvfhjbvdfh her seyin bir ilki vardir
söyle açım
Soslu tavuk kanat
oluuur
Söyle 😃
karisik kizartma kebabi
Off misss 😋🤗🌸
Söyle
senle bi dana kesek pisirek
Cani misin olum, ben et yemem hayvanlara acıyorum. Sadece sırt bölümünü, butunu, birde ciğerle kanadını yerim. Gerisi katliam
Sus len gel yardima
Ayaklarını bana bırak bari. Pişiririz. Ayak yalayamadık bari ayak yiyek mk.
Nddndndndndndnd mikrop
Yakalandık, birden bu kadar almamalıydım çok belli oldu
https://i.hizliresim.com/kyzksbc.jpeg
hcduscbsu ne sapiklar var su internette ya
haydi söyle
Sarma ve manti
Söyle bakim
Tereyagli ve sarimsakli karides
Off canım cekti sjsnsnsjs
Karides mi jdjdjd
yesss
Yemedim hiç başka bisi yok muydu
yokkk
Ben et yicem
karides yiceksin nokta.
Zorla mı yedircen nokta
Evet yiyeceksin konu kapanmistir.
Yer misin rica etseydin yerdim yemiicem
ricayla isimiz olmaz yigen yiyeceksin nokta
Yemicem dayicim
yiyeceksin yegen
Yemicem dayicim jdjd
yiyeceksin yigencim
Yemicem napcan
bogazina tikarim son nefesini verirsin
Yok buyu de gel jdjd
Dedi bebe
Bebeyim daha büyümedim
aha pes etti :D
''Bebeyim daha büyümedim'' bunu diyerek sen pes etmis bulunmaktasin ztn 💅
Yo etmedim sana eşlik ediyorum
ettin bebe
Etmedim diyorum cici bebe
ettin sut bebesi
Süt içicem birazdan protenli süt nerden bildin dfgfd
protenli icme proteinli sut ic. Kemiklerinin gelismesi laizm bebe buyumen icin. Uyku saatinede az kalmis ztn.
Protenli içiyorum ben sdgsf
Az gelisen kemikler icin daha iyi demek ki😆
Geliştim yeterince sende tüket minik şey
Beyin kaslarin tam gelisememis😂
Hıı öyle mi komik şey :D
Sen daha iyi bilirsin bebe
ben bilmem eşim bilir
Soruver bi 😁
sorayım
🤝🏻
Ama eşim yokmuş soramadım
Tüh be. Yak yak