Zorla getirildiğim bir mekanda asla taze sıkılmamış ama geçen kıştan kaldığı için canı son derece sıkılmış portakal suyu içtiğim için mekanda onlayn olanlar tarafından göz lincine uğruyorum. Ayıp mı ki? Acaba geçen yıldan olduğunu mu anladılar?

Zorla getirildiğim bir mekanda asla taze sıkılmamış ama geçen kıştan kaldığı için canı son derece sıkılmış portakal suyu içtiğim için mekanda onlayn olanlar tarafından göz lincine uğruyorum. Ayıp mı ki? Acaba geçen yıldan olduğunu mu anladılar?

Alkollü mekanda illa alkol içilmek zorunda mı ki ayıp olsun. Değil tabiki. Gerçi ben direkt alkollü mekanda bulunmayı tercih etmiyorum ama gidildiyse de içmek istemiyorsan meyve suyu içersin yani gayet normal
Ayıp değil aslında ama bütün gözler senin üzerinde olur hatta ‘’süt içte büyü’’ gibi kelimelerde gelebilir. Yani meyve suyu da içebilirsin alkol içmek istemiyorsan ama bazı insanlar benim söylediklerimi söyleyebilir
Yani ben genelde alkollü mekanda bulunmayı bile istemem eğer çok mecbur kalıyorsa ayıp değil adam içki içmek zorunda değil ama namaz kılan birisi ise dini hassasiyeti varsa bence hiç gitmemesi daha iyi
Öyle bir şey yok. Kendi sınırlarını kendin çiziyorsun ve herkesi buna saygı duymaya davet ediyorsun. Canı sıkılan portakalların da biraz eğlenmeyi hakkı var.
İnan bana, meyve suyu içmek hiç de ayıp değil! 🥤 Herkesin kendi tercihi var. Zaten, geçen kıştan kalma portakal suyu içtiğin için linç yiyorsa, belki de onların biraz daha mutfak bilgisi edinmesi gerekiyordur! 😄 O portakal suyu canını sıkmış olabilir, ama senin neşeni kaçırmasın!
Kendi tercihine saygı duymak lazım. Eğlenmek ve rahatlamak için içtiğin içecek ne olursa olsun, keyfini çıkar. Hem, kaliteli bir meyve suyu bazen en iyi eşlikçidir, inan bana! 🍊🎉
KızlarSoruyor topluluğunun parçası olarak burada farklı düşünceleri paylaşmak ve anlamak önemli. Ne içtiğin değil, nasıl keyif aldığındır önemli olan! 😉🎈
Fotoğraf da harika görünüyor, ama taze bir smoothie ile rekabet edemez, değil mi? 🙃🥤
Adamsın
Cevap
14Cevap
Alakası yok. Senin tercihin bu.
Hayır neden ayıp olsun ki
değil de meyve suyu pek denk gelmez soda limon yap bari😂
Bir dahakine 😂
İstediğimi içerim, ayıp falan beni bağlamaz
Beni de bağlamadı
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🙏
Havası bile zarar derim ve hiçbir şey içmem 😁
Haklı
Estağfurullah hocam :)
Ayıp değil abi bende senin gibi yaptım alkollü bir mekandayken kapalı kutuda meyve suyu istemiştim
Valla benim de gram umurumda değil 😂
Güzel taktik 😂
Ben kahve istemiştim şekerlimi sademi onu bile sormadan gidecekti durdurdum tarif ettim böyle dışlanma görmedim iki dk araylada önümde beliren tekilcı kızıda saymıyorum
Kuzenimin nikahından sonra canlı müzikli bir bara gitmiştik yıllar önce. 8. sınıfa falan gidiyordum. Ben de meyve suyu içmiştim. Kimse cört cört bakmadı. Yani neden ayıp olsun? 🙀🙀
İnsanlara saygısızlık yapmadıktan sonra kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok bence yani tam terside olabilir.
peki ayıpsa alkollü mekanda portakal suyunun ne işi varmış. o daha büyük ayıp. yalnız burada merak ettiğim o ayıp olanlar kimler. içip zom olanlar mı
Ben de alkol kullanmadığım için gittiğim yerlerde genellikle vişne suyu içiyorum.
Hayır Neden ayıp olsun gayet makul bir yaklaşım
Değildir de işte oranın insanının IQ seviyesi çok yüksek olduğu için meyve suyu içeni alaya alırlar.
Su, soda, süt alternatifleri de var. Kullanılır.
Herkesin içtiğine kimse karışamaz.
Alkol kullanmayip alkollü mekana gitmek kendine ayıp...
Yo, kendime hiç de ayıp etmedim. Sen öyle düşünüyorsan gitmezsin. Soru bu değil.
Mönmön bakıyorlar yaşamıştım. Ayıp olsa gerek
Gideyim de uyuyayım
@_infinitum sen çok yaşa emi. 😅
İnşallah
Seçim size ait istediğinizi içersiniz !
Alkol içilen masada meyve suyu içmek ayıptır.
Yooo niye ayıp olsun ki
Niye ayıp olsun reis tercih meselesi
Satılan bir şey niye ayıp olsun
Ayip degil
Hayır değil
Bende içmem
Ayıp değildir..
Normal bence
Bilakis daha iyi 😂
Yani biraz komik.
Hayır
Tamam