Yeme & İçme Hic ellerinizle pilav yemeği denediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben arap kültürünü çok seviyorum (şeriat haricinde). Neyse denedim heryer pilav oldu ya. D onlar nasil dokmeden diyor acaba.Tadi nasildi diye soruca olursaniz guzeldi baya :) denenek isteyenlere tavsiye ederim Güncellemeler1 yıl Bundan sonra hep ellerimle yiyecem Hic ellerinizle pilav yemeği denediniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Öylesine__birisi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok garip bir durum gibi geldi ama size normal gelmiş bir şey diyemem. Ben kaşıkla yiyorum daha kolay temiz pratik. 0 0 Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Eliyle pilav yiyenden midem bulanır. Bende yemem yanımda da yedirmem 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Naparsin yaninda yiyen olursa Yorumla Mlyusioq 1 yıl Kalkar giderim Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl Dünya tarihinde ilk defa insanlık ilerlemek yerine taş devrine dönmek istiyor. Yorumla Soran 1 yıl Ne zamandan beri kulturel bir aktiviteyi denemek tas devrine donmek oldu? Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Tiksindim. Bence taş devri güzel geliyorsa tuvalet kağıdı yerine taş kullanabilirsiniz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok garip bir durum gibi geldi ama size normal gelmiş bir şey diyemem. Ben kaşıkla yiyorum daha kolay temiz pratik.
Eliyle pilav yiyenden midem bulanır. Bende yemem yanımda da yedirmem
Naparsin yaninda yiyen olursa
Kalkar giderim
Dünya tarihinde ilk defa insanlık ilerlemek yerine taş devrine dönmek istiyor.
Ne zamandan beri kulturel bir aktiviteyi denemek tas devrine donmek oldu?
Tiksindim. Bence taş devri güzel geliyorsa tuvalet kağıdı yerine taş kullanabilirsiniz
Medeniyetin gözünü seviyim
Özene özene Arap kültürü mü kaldı cidden
Kaşık kullanmak varken
Lavaşla yerler