Bir insanın canı sabah sabah nasıl Adana kebap ister yaw.

Bir insanın canı sabah sabah nasıl Adana kebap ister yaw.

Bana sevdugim hicbir yemek absürt gelmiyor. Hamsi kızartıp yediğim olmuştu, evde kara lahana yemeği varsa hatta dolaptan alip soğuk yediğim olmuştur. Hamsili mısır ekmeği yediğim olmuştur. Sabah sabah her şey yiyebilirim.
Çok severim ve sen nasıl lazsun yaaa😂
Hayır sabah kahve dışında aklıma hiç bir yemek gelmez , bence sen diyette olduğun için ve çoğu zevkten tattan mahrum kaldığın için aklına geliyordur sen istemesen de vücut onu ister , buda çok normal bir durum @bynarcos sen şimdi diyette olduğun için yolda yavas tabelasnı lavaşş diye okursun 😂
Ya süpersin 👍👏👏 maşallah diyelim 🧿 azimli ve kararlı olduktan sonra neden olmasın zaten hayırlısı olsun 🙏 @bynarcos ahhh birde sen bizi görsen biz @fesfs ile birlikte biz kışın diyete başladık 😂 ben en fazla 2 ay sürdürebildim çok çabuk sıkıldım çünkü kurallarla yasayamıyorum @fesfs kadın azimli hırslı ben gibi degilki 😂 o devam etti ve de çok ta güzel yol katetti burdan onu tebrik ediyorum ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum 🙋🥰❤️
@r_engarenkyollar Ahah evet ben kafama koydugumu yaparım, yürüyüşte ekledim, azimle devam , ben yavaş yavaş veriyorum çok fazla kilom yok arada kaçamaklar olduğu için, Biraz dalganma oluyor 😂

Sabah şunu kaşıklamadan rahat edemem😂
Sabah olduğunda sabah kavaltısını sevenlerdenim absürt şeyleri canım çekmez benim soframda; sıcak ekmeğim çayım kahvaltı çeşitlerim olmalı az bir tereyağına balımı sürmeliyim , baldım iyice bal oldum...🤣
Dostum, demek sabah sabah Adana kebap! Seninki bayağı iddialıymış! 😂 Benim de bir keresinde sabahın köründe canım tacos çekmişti. Hayal et: gözlerini zar zor açmışsın ve bir anda aklına o mis gibi etli, baharatlı, salsa soslu taco gelmez mi? Hemen mutfağa koşup kendime bir ziyafet çektim. Güne enerji dolu başlamış oldum, tabii biraz da tuhaf bakışlar eşliğinde. 🙃
Sabahları normalde kahvaltılıkla yetinsem de böyle absürt istekler olabiliyor. Sana afiyet olsun, Adana kebap sabah kahvaltısı için farklı bir seçenek ama kesinlikle unutulmaz bir deneyim olur! 🍖🌞 Tutku dolu sabah kahvaltıları, yaşasın!
Cevap
30Cevap
Lahmacun, adana et yemekleri olabilir. Sakat türevi çorbalar yemeklerde olabilir. Bana göre absürt değil tabi.
Sabah bir dolma aşkıyla uyanmışım ki üüff
Sabah canım yemek çekmez pek. sigara kahve yeterli gelir. ama bazen şöyle pizza ya da hamburger menü olsa güzel olur derim.
Absürt değil bu ya benim birçok kez kahvaltı için söylediğim bir şey
Sana da ısmarlıyım
İhtişamlı bir sucuklu omlet istedi canım bir ara sdfsdf
Nereden hatırlayayım? Canımın ne çıktığının raporunu tutmuyorum ki. 7/24 canım bir şeyler çekiyor benim.
Uyanır uyanmaz hamburger yediğim olmuştur. Ben her şeyi yerim de, sabahın köründe bu yemekleri yapıp kim getirecek :D
Ay şu an dürüm alıp yiyebilirim İskender yiyebilirim kebap da yiyebilirim hep senin yüzünden jsnsjsns
Senin soruyu cevaplarken geldi bu iştah :D
Kabul edildi🤦🏼♀️😅
Herşeyi anlarım da niye şu biberleri tam pişirmezler onu anlamıyorum tadi berbat 😂🤣
Biber kokusu bile gelmiyor 😂😂
Günün her saatinde ciğer, çiğ köfte ve spoonful isteyebilir canım
Sabahları ciğer ekstra bir kahvaltı bizim için.
Çok severim
Bi tam yaş pastayı gömmek istedim ahsjaha midesizliğimin sınırı yok🤣
Yemek değildi tatlıydı gecenin 4 kalkıp yemiştim sonra midem bulanmıştı. Berbatı.
Hiç öyle bir isteğim olduğunu hatırlamıyorum 🤣
Canım çekmiyor da bizim oralarda taze fasulye bile yerler sabah kahvaltısında belli olmaz 🤣
Aslinda yemek istemem sabah ama bigün önceden Pizza olsun Lahmacun veya Hamur işi varsa onlari severek yiye biliriz 😊
Sabah kahvaltıda kavurma ile pastayı birlikte yediğimi hatırlıyorum şoamcksmlc bana hiç bı yemek ve zamanı absürt gelmezz
Yemek değil ama gençliğimde okula giderkene evde kimse yoktu kahvaltı yapmayada üşendim ve geç kalmıştım yazın. Dondurma vardı buzlukta sabah 8 de hava da daha ısınmamıştı ama yiye yiye okula gitmiştim 🥲
Fotoğrafını koymuşsun bizim de canımız çeksin diye 😅
Adanalilar her kahvaltıda yiyor kebabı absürt gelmiyordur onlara
Tavuk sote istemiştim bi defa uyanır uyanmaz :)
Gerçekten Adana dürüm Bir Efsane
O yüzden normal
Vallahi sabahları canım çok bir şey istemiyor açıkçası
Dünden kalan yaş pasta
Sabah sabah canim absürt bı yemek çekmez
Benim bir ara karides çekiyordu
Sabah saat 6 bir gün namazımı kılıp yatağa girdim ve yatana kadar tek istediğim tavuk tantuni olmuştu
Dondurma😃
Benim de canım istedi şimdi 😂😂
Bence kimse 45 kilometre ye bir porsiyon adana getirmez 😂
Fırında tavuk kanaat offff
Amca bunu sevmeyenin damak zevkinde bir problem ararım valla
yarım ekmek kokoreç olcak bölee tepeleme
Sabaha sporla başladım bişey canım istemiyor
Sabahları genelde canım bir şey çekmiyor
Çiğ küfta istediği oluyor bazı bazı 🤦🏻♀️
Mantar kızartmasına da bayılıyorum kahvaltıda 🤤
Bol kekikli bol karabiberli of ya 🤦🏻♀️
Çikolata soslu cheesecake