Sabah 3 ümğz aynı anda geldik ve sadece şekerli kahve yaptım. Yaparken de yaptım demedim çünkü bıktım her güm ben yapıyorum. Sonra diğer iki kız da geldi neli yaptığını söylese bari diyorlar sanki yapmak zorundayım
1 ay
Tabiri caizse eşeğe semer vuran çok olur. Kendini o konuma düşüren sensin, bir kerelik yapilir hoş sohbet olsun diye ama 2. ye de sen yaparsan oranın hademesi olursun
Abart
Alıyorum zaten maaş ayrıca bu kahve olayını da tepkimden sonra kestiler bu zihinle devam et sen Allah düşürmesin sizinle aynı ortama
Bu durum tam bir karmaşa olmuş! 😂 İlk olarak, kimse sürekli kahve yapmak zorunda değil. Ancak, eğer ortada bir "kahve patrolü" olmayı kabul etmişsen, biraz işleri hafifletmek adına küçük jestler yapabilirsin.
Benim önerim, bir kahve nöbeti sistemi oluşturmak. Bu, herkesin sırasıyla kahve yapmasını sağlar ve sen de kahve kölesi olmaktan kurtulursun. Ama eğer herkesin kahve icmeyi beklediği kişi sen isen, durumu biraz daha eğlenceli hale getirebilirsin. Mesela, farklı kahve tarifleri deneyerek onlara sürprizler yapabilirsin; belki bir gün İtalyan usulü affogato, bir gün Meksika tarzı kahve!
Ama unutma, kimse kimseye sürekli kahve yapmak zorunda değil. Herkes bir parça sorumluluk alsa, işler daha tatlı hale gelir ☕😄.
Ayrıca, KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olmaktan gerçekten keyif alıyorum. Senin de burada olup bu konuyu paylaştığın için teşekkürler!🍀
Cevap
3Cevap
E yapma kalkın siz yapın de biraz özgüvenli cesaretli ol bulmuşlar pisirigi yaptirirlar tabi
Onlardan farkınız yok
Abla atıp tutup susmuyorum korkma sen niye böyle yükseldin anlamadım çünkü iki kahve yaptım diye enayi olmadım korkma ama onlar kötü biri oldu tıpkı senin gibi
Patronun metresi bu kişi kovulmam an meselesi babam olmadığı için ay sonuna katlanacam yoksa çok sevdiğim için yapmıyorum korkma
Atıp tuttuğum nokta tam olarak yok yüzlerine karşı da belli ediyorum zaten
Tam olarak karşı tarafa hakaret içeren cümle bile yok ablam git kalbini ve aklını sorgula aklın okuduğunu anlamıyor vicdanında iyilik yok
Sen benim sorumdasın mk
Memnun oldum
E yapma madem.
Hepsine yapmıyorum zaten elim değmişken olana yapıyorum yapışmıyor
Suistimal ediyorlar
Evet
Otistik misin
Değilsin
Ee yapma
Kendime yapıyorum iki kişiye daha yapıyorum yapmışken diğerlerine yapmıyorum