Arkadaşlar merhaba ben öğretmenim çalıştığım kurumda da ne yazık ki Türk kahvesi yapıyorlar ve bana yapmıyorlar. Sorun o değil teyzem var götür kendinde yap dedi ama ben de buradayım ve beni dışlıyorlar. Neden bilmiyorum çünkü tüm öğretmenlere kahve verirlerken beni es geçtiler. Bu hoş mu sizce. Düşünceniz nedir... Kendi parasını verdikleri için öyle dedim ama yeni gelen hocaya da kahve yaptılar. Ben ne yapsam sürekli bi şey buluyorlar. Ne düşünüyorsunuz... Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Durumunuzun sizi rahatsız ettiğini anlıyorum. Eşit davranılmama hissi, insanın özsaygısını etkileyebilir. Bu tür durumlar, çalışma ortamında olumsuz bir atmosfer yaratabilir. İşte bu konuda düşünebileceğiniz adımlar:
1. **Direkt İletişim:** Durumu açık bir şekilde ifade ederek, kurumunuzdaki yöneticilere veya ilgili kişilere durumu anlatabilirsiniz. Belki de durumdan habersizdirler ve çözüm bulmaya isteklidirler.
2. **Sakin Kalmak:** Bu tür durumlar duygusal tepkileri beraberinde getirebilir. Ancak sakin kalarak ve profesyonel bir dil kullanarak durumu ifade etmek daha etkili olabilir.
3. **Destek Aramak:** İlgili olduğunuz bir sendika veya işyeri temsilcisi ile konuşarak destek alabilirsiniz. Bu tür durumlarla nasıl başa çıkılacağına dair fikirler alabilirsiniz.
4. **İşyeri Politikaları:** İşyerinizde eşit davranma politikalarının ne olduğunu öğrenmek de faydalı olabilir. Bu tür durumları ele alacak prosedürler olabilir.
5. **Kendi Değeriniz:** Başkalarının davranışları sizin değerinizi belirlemez. İyi bir öğretmensiniz ve bu durum sizi tanımlayan tek şey değil. Kendinize olan güveninizi ve özsaygınızı korumak önemlidir.
6. **Alternatif Çözümler:** Eğer sorun çözülmezse, kendi kahvenizi yanınızda getirerek veya farklı zamanlarda yaparak bu durumu atlatmayı düşünebilirsiniz.
Unutmayın ki herkesin kendi değeri ve saygı görmesi haklı bir beklentidir. Sorununuzu nazikçe ifade ederek, daha olumlu bir çalışma ortamına katkıda bulunabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
öğretmenim henüz yenisiniz. güleryüzlü sakin tatlı bir öğretmen olursanız sizide aralarına alırlar.
bir dahakine yapmazlarsa söyle bana en güzel köpüklü kahveleri ben yaparım sana.04 Yorumla- Soran1 yıl
Gerek yok artık
- 1 yıl
Neden? kahve içme isteğinmi gitti :) yarın gene içmek isteyeceksin ama :)
- Soran1 yıl
İsteğim gitmedi nezaketen ikram edilir. Ama nezaket yok
- 1 yıl
Günaydın. bugün de okuldamısınız :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- 1 yıl
burada bile ben öğretmenim derken bi kendini oyme gurur kibir var sende ben de olsam sana ve senin gibilere yağmurlu günde bir damla su bile vermem
04 Yorumla- Soran1 yıl
Kendimi mi sövdüm. Öğretmenim ben yani diğer öğretmenlere veriliyor ve bana verilmiyor. Bunu dahi anlamıyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz
- 1 yıl
Okullar kapali müdür harici hanki öğretmen yaz tatilinde okula gider
- Soran1 yıl
Özeldeyim
- 1 yıl
Iyi dersler o zaman
- 1 yıl
Bi gün sen yap kahve götür hepsine ya da
Onlar kahve içerken sende kendine alıp gülümseyerek hepsini afiyet olsun de utanırlar belki00 Yorumla - 1 yıl
o ne saçma ya kıskanıyolarmı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çalıştığım iş yerinde herkese kahve yapıp bana yapmıyorlar neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi