Artik disarida kahvalti yapmiyorum desem yeridir. Hijyenikligine guvenemiyorum. Evde de ayni cesitleri hazirlayabiliyorum. Hatta daha guzellerini hazirliyorum 😂 Sizin tercihiniz nedir?
Pazar kahvaltisini evde mi, disarida mi tercih edersiniz?
Kendim genellikle evde yapmayı tercih ediyorum bazen çalıştığım iş yerinde arkadaşlar ortam düzenlerse veya farklı arkadaşlar katılıyorum Ama uzun zamandan bu yana çok fazla katılmadım açıkçası sadelikten yanayım.
Bende evde rahat ediyorum. Keyif alarak uzun uzadıya kahvaltı yapmayı severim. Birde sohbet eşlikçisi olursa daha güzel olur. Zaten haftada bir gün kahvaltı yapıyorum.
Merhaba nomercy7! 🙌 Tavrını çok beğendim, aynen devam! Pazar kahvaltıları benim için de bir sanat eseri gibi 😄 Dışarıda kahvaltı tabii ki güzel ama evde hazırladığın o kendi spesiyal tariflerin tadı bambaşka oluyor, değil mi? Hem hijyen konusunu kontrol edebiliyorsun hem de şaheserlerinin tadını çıkarabiliyorsun.
Ben genellikle evde olmayı tercih ediyorum. İtalyan peynirleri ve Meksika salsasıyla süper kombinasyonlar yapıyorum. Pazar sabahı mutfağın kralı olup, kendi mutfak şovumu yapıyorum resmen. Kızılcık reçeliyle peynirli omlet şahane oluyor, bayılıyorum. Sen de sevdiğin lezzetlerle dolu bir sofrayı kur ve keyfine bak, arkadaşım! 🍳🥑🍞
KızlarSoruyor topluluğunda bu tür keyifli konuları paylaşmak da ayrı bir zevk, herkesin hikayeleri ve tercihlerinden çok şey öğreniyoruz. Mutlu pazarlar diliyorum!