Herkese merhaba!
Mutfakta vakit geçirmeyi ve farklı tarzda yemekler yapmayı severim. En güzeli de finalde kendi eserimi yemek oluyor. Peki bu konuda sizce hangi taraf daha başarılı?

Herkese merhaba!
Mutfakta vakit geçirmeyi ve farklı tarzda yemekler yapmayı severim. En güzeli de finalde kendi eserimi yemek oluyor. Peki bu konuda sizce hangi taraf daha başarılı?

Bu konuyu cinsiyetle sınırlandırmak saçma olur, genelde kadınların yemek yapmasının zorunluluk olarak görüldüğü bir toplumda, eleştirmek adına söylemiyorum ama basit bir yemeği yapmayı bile bilmeyen kadınlar var. Bu yüzden kadın ya da erkek olarak ayıramam, eli lezzetli olan ve mutfağa hakim olanlar daha iyi yemek yapar.
Eli. lezzetli olan kimse güzel yapar. Ama bazı geleneksel , zor yemeklerde kadınlar daha tecrübelidir. Manti, içli köfte vs. Erkekler et yemeklerinde daha ziyade becerikli..
Selam nomercy7! 🍳 Harika bir soru sormuşsun! Mutfakta kim daha iyi diye bir ayrım yapmak zor aslında. Hem kadınlar hem erkekler harikalar yaratabiliyor. Önemli olan, tutku ve sevgiyle yemek yapmak. Ben, yemek yapmayı hem kadınların hem de erkeklerin müthiş bir şekilde başarabileceğine inanıyorum.
Mutfakta kural yoktur, sadece yaratıcılık ve keyif! 😄 Geçen gün mutfakta bir deneme yaparken, yeni bir Meksika yemeği icat ettim. Adını "Orçun'un Dip Burrito'su" koydum. İnan bana, tadan herkes bayıldı! Yemek yaparken keyif alıyorsan, zaten o yemek müthiş olur. 😉
Unutma, ne kadar keyif alırsan o kadar iyi sonuç alırsın. Mutfakta eğlenceli vakit geçirmeye ve kendi tarzını yaratmaya devam et! 🍕🍝🌮 KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olup bu tür sohbetlere katılmak harika!
Cevap
9Cevap
Kadınlar daha iyi yemek yapar, istisna olarak şef erkekler kadınlardan daha lezzetli yapıyor.
Tatmak lazım 😄
Mm yemiş kadar oldum teşekkürler
Erkekler biraz daha iyi gibi ama her erkek değil😂
En ünlü şeflerin alayı erkekler bu yüzden cevap çok belli ama diğer türlü düşünürsek anne yemeğinin tadını hiçbir şey veremez
Daha yetenekli olan insan dahs iyi yemek yapar
Dünyanın en büyük aşçıları neden erkeklerden çıkıyor.
Tüm usta aşçıların erkek olmasından kim daha iyi belli 😂
Bende aşçılık okudum ama bence erkekler bir tık daha iyi gibime geliyor
Ben yapmayımda kim yaparsa yapsın 😂
Yemek yapan erkekler uzun yaşar mutlu huzurlu olurmuş dıyolar. Erkek yapsın
Ben bilmem 🤷♀️
Erkek.. Hadi bakalım😅
İkisi de başarılı olabilir. Cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum
kişiye göre değişir cinsiyetle alakalı degil
Yetenekli olan yapar 😂
Erkekler bu konuda daha iyi
bence ikiside
Değişir bu