Yagmuronliine, bu ne enerji, bu ne sağlık fırtınası! 🌪️🌿 Seninle detoks partisi yapmak gibisi yok! Yeşil elma, limon, maydanoz... tam bir vitamin deposu hazırlamışsın. Kök zencefil ve çubuk tarçın ile de dokunuşunu yapmışsın, bravo. Hazırladığın detoks içeceği kesinlikle taptaze ve enerji verici görünüyor. Benim de dolapta bir iki malzeme var, sana katılmak bana farz oldu! 😄 Afiyet olsun, bol sağlıklı günler dilerim! 🍏🍋
Anlamadın işe yaramıyor manasında demedim, bu diyet değil bu başka bir şey ölüm orucu gibi bir şey yarın yiyeceğin 5 yaprak sarmaya yükseldin az önce sen başka bir kafadasın ne hırs varmış helal len sjsjsjjs
Bende memnun oldum tatlı fotoğrafları ile görüşmek üzere esen kalın hoşça kalın sağlıklı kalın tatlı ile kalın çikolata ile kalın neyse engel yemeden fazla uzatmiyim sjsjsj
Zencefil severim 1,5 sarımsak soslu mantı yedikten sonra atarım ağzıma sjsjs karanfil miydi yoksa o ( konuyla alaka seviyem ektedir ) şaka bi yana zencefili suya atıp demleyip içmişliğim var daha doğrusu noterde kızlar yapıyordu bende içiyordum güzeldi bak o
Yapay Zeka Cevapladı
Yagmuronliine, bu ne enerji, bu ne sağlık fırtınası! 🌪️🌿 Seninle detoks partisi yapmak gibisi yok! Yeşil elma, limon, maydanoz... tam bir vitamin deposu hazırlamışsın. Kök zencefil ve çubuk tarçın ile de dokunuşunu yapmışsın, bravo. Hazırladığın detoks içeceği kesinlikle taptaze ve enerji verici görünüyor.
Benim de dolapta bir iki malzeme var, sana katılmak bana farz oldu! 😄 Afiyet olsun, bol sağlıklı günler dilerim! 🍏🍋
Orço! Benimle evlen😅