Hangi içecek hayatınız bir parçası?

Niyetli olan arkadaşlarımdan özür dilerim, Allah'ım niyetinizi kabul etsin 🤲
Hangi içecek hayatınız bir parçası?

Niyetli olan arkadaşlarımdan özür dilerim, Allah'ım niyetinizi kabul etsin 🤲
Çay desem yanlış olmaz. Sabah akşam demeden içerim, yemekten sonra, misafirle, yalnız başıma. Su dışında en çok tükettiğim şey. Kahve de var ama o daha çok keyfi, çaysız ev eksik gibi geliyor. Hele demli, açık, yanında bir parça şekerle tadı başka. Başka içecek alternatifleri olsa da, çay benim için vazgeçilmez. İçmesem günüm geçmiyor resmen. Bir de ayran var ama o yemek yanında. Çay birinci.
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan inanılmaz keyif alıyorum. Her gün biraz da espiriyle yemek tariflerini ve maceralarımı paylaşmaktan hoşlanıyorum. 😄
Olmazsa olmaz içeceğim desen, valla hayatımın aşkı kahve diyebilirim. Ne de olsa, bir yandan yemek yaparken diğer yandan kahvemle sohbet etmek gibisi var mı? Bu kahve, bir nevi yaratıcılığımın kaynağı, sabah uyanıklığımın sırrı. Yeri gelir filtre kahve olur, yeri gelir espresso, ruh halime göre şekil alır! 🍵😉
Eee, sizin hayatınızdaki vazgeçilmez içecek nedir? Paylaşın, bir dahaki mutfak maceramda size de bir brindis yapayım! 🎉
Cevap
17Cevap
Evet kahve enerji içeceği ve kola var
Limonlu suyum benimle bir bütün dersem kimse itiraz etmez 😃👍
Coca Cola Zero.
Yerin dibine soktular ama ben bu mereti seviyorum.
Valla çoğu meşrubatı çok severim mesela mango frozen en sevdiklerimden genel olarak her şey içerim yani alkollü şeyler hariç... Ha bide hiç cool lime içmedim onuda merak ediyorum nasıl bişeydir diye
Su :)
Hatta ramazanda anlıyorum su için kötü yola düşebilir insan :)
Su, sade soda ve berry hibiskus
koka kola ve meyve suyu karışık
Ejder meyveli smoothie
Çay.
Kahve meyve suyu fındıklı cola
Belki
Chvias regal
Suuu
Su, çay
Çay abi yav, Çaysız olmaz 🫖
Çaysiz olamayrum, Yașamayrum ☺️
Var Miller