Selammm
KS'nin can canları ✌️
Yemek dediğin nedir ki gülüm sadece karın doyurmak önemli olan karşılıklı gönüllülerin doyması diyorum bilmem size göre yanlış mı diyorum 🙄

Selammm
KS'nin can canları ✌️
Yemek dediğin nedir ki gülüm sadece karın doyurmak önemli olan karşılıklı gönüllülerin doyması diyorum bilmem size göre yanlış mı diyorum 🙄

Bence var çünkü hamburger gibi dökülecek ya da kendimi rezil edecek yemek yemeği istemezdim ama tabiki karşımdaki insanın davranışı onunla iletişim şekli ya da nasıl rahat olacağımı bildiğim bir insan olduktan sonra dışarıda yemek de olabilir diye düşünüyorum ama ilk tercihim birlikte kahve içmek bu daha güzel olur. 🙂
Ben de diyorum ki paramız neye yeterse, Allah ne verdiyse 😄
Ay bugün niye böyle olduk 😅
Ne gibi 😄sorun yok ki
Anlaşamadık 😅
Rahat olun lütfen sorun yok:)
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim:)
Sorular da göremiyorum seni
Nasıl yani anlamadım
Benim sorularda yorumun yok
Denk gelmiyorum o yüzden
Anladım 🙂
Bana göre önemi var kahve ve tatlı başlangıçta olmalı. Mantı yiyenler neyin ruh halini yaşıyorlar anlamadım. Kime neyin rahatlığını ispatlamaya çalışıyorlar? Kibar ve zarif olmak mı rahatsız ediyor, herkes taktı mantıya. İlk buluşmada ağır yemek yemekle neyi ispatlıyorlar ya? İsteyen yesin ama ben ilk buluşmada mantı vb. yiyen erkekle buluşmam zaten. Kebap salonuna da gidebilirler, cool mu oluyor böyle?
Tutup da salçalı spagetti yemem diye düşünüyorum. Adamın aklını başka yere çekmeye gerek yok 😂 ilk buluşma yozlaştırılmalıdır yozlaştıran kertenkeledir 😂😂 erkek kertenkele dişi Kertenkele falan fistan
Yozlaştırılmamalıdır ya ***
Heyo Bayanşefkat! 🌟 İlk buluşma, tamam yemekte önemli ama asıl mesele karşılıklı keyif almak, kahkaha atmak ve güzel vakit geçirmek, değil mi? 😎
Yemek dediğin evet karın doyurur, gönüller şenlenir. Sarımsaklı yoğurtlu mantı? Efsane tercih! Üstelik sohbet ederken döktürdüğünüz espirilerle sarımsak kokusunun hiç önemi kalmaz! İlle de şık bir masa mı olsun? Ne gerek var. Ama tabii steak de havalı duruyor, kabul etmek lazım.
Asıl mesele, sen ve karşı tarafın nasıl vakit geçirdiği. İçten bir gülüş ve samimi bir sohbet her şeyin üstüne çıkar. 🥳🍝🤗
KızlarSoruyor'un bir parçası olmak zaten başlı başına keyif! 😁✨ Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
30Cevap
İlk buluşmada pek yemek taraftarı değilim de sonrasında hiç önemi yok.
HAyır benim için önemi yok ama ben yemek yemem kahve içerim sadece
Yani ellerimden şapur şupur yağ akarak lahmacun yemek pekte iyi bir tercih olmayabilir
İlk buluşmada yemek olmalı bence.. kahve daha mantıklı
Önemli ya hayatımda hiç yemediğim bir yemeği yersem birazcık benim için sıkıntı olabilir.
Doğru
Amaç yemekten ziyade tanışıp sohbet etmek değil mi zaten
Amaç o zaten ama işin yemek kısmında onlar yok kokarız, yok rezil oluruz evde ne yiyonuz abi siz😏
Evet var. Kendini rezil edebileceğin yemekler yememek lazım.
Bıyığına yapışan kaşar peynirini demek istedin sanırım shdgdf
Kadının dudağından da sarkabilir. Ya da alfredo spagetti yememelisin mesela. Bol soslu hamburger de kötü seçim olur. Tatlı olarak künefe olmamalı. Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.
Yenilen yemegin degilde gidilen ortamın önemi var bence. Mesela ilk bulusma ocakbasına gitmeyin arkadaslar. Bunun gidilen mekanın kalitesiyle degil bulustugunuz kisiyle aranızdaki o samimiyetle alakası var bence. Ilk bulusma da olabıldıgı kadar sade ama cok absurt olmayan bı yere gıdılmelı. Zaten amac yemek yemek degıl birbirimizi tanımak. Ocakbasına 2. ay gidin👍🏼
Eşimle ilk yemeğimiz sahilde balık ekmekti😂 takılmamak lazım önemli olan samimiyettir
Harika bir görüş ☺️
🥰
😍😍
Ağzına burnuna bulaşacak şeyler yenmemeli sohbet etmekten yemek yemeği düşünmem çay ya da kahve olması yeterli
Var tabi. Koku yapacak bir şey yenmemeli. Örneğin sarımsaklı ya da soğanlı.
Ne yeneceğinden ziyade nerede yeneceği daha önemli...
Hayır benim bir önemi yok ben yemekleri seçmiyorum zaten
Bana kalırsa yemek yemesek daha iyi olur ilk buluşmada bir şeyler içilmeli sadece
Mümkünse sürekli yediği bir şey olmalı pratik olarak tüketilmeli ve hafif olmalı
Kirmizi et ve deniz urunleri tercih ederim :d balik sevmem ama kalamar ahtapot vs severim
Canım ilk buluşmada yemek yenmez ya çay içilir ya da kahve içilir.
Yenir canım yenir öyle bir kural yok
Ben yemem canım seni bilemem. Ve Azerbaycanda da böyle şey ayıp. İkinci buluşmada yemek yeriz biz kızlar. İlk buluşmada adam teklif eder ama kabul etmeyiz. Kahve ya da diğer içeceklerle yetiniriz
Yemeyin canım siz 😏biz yemeyi tercih ediyoruz kapiş😉
He yeyin canım yanında bide soğan yersiniz tam olur.
Hatta masada yumruğu çaktım mı soğana yeme de yanında yat 😏haydeee uğurlar ola
İçerisinde soğan olmayan ve pırasa hariç her türlü yemeği yiyebilirim
ilk buluşmada yemek yemem , kahve veya içecek daha doğru :)
Bulusmada yemek yenmez ya
Neden peki?
Ya her an her sey olabilir bulusmada yemek pahali bir de riskli, kahve icilir en iyi bence
Pahalı okey 😄
Valla kesin olmayan hicbir seye yuzlerce lira harcayamam kenfime harcamiyorum o kadar. Kesinlestikten sonra gidilir belki ams ilk bulusma olmaz
Sen de haklısın
buluşmalarda yemek yemek zorunlu mu
Acıkan yiyecek ya da yemek eşliğinde birbirini tanıyacak belki
belki :D
İlk buluşmada yemek mi yenirr
Karnı aç olan yer sjsjs
Sarımsaklı mantı abartı ya hamburger dürüm tarzı yine neyse
Sarımsak kokalım istiyorum buram buram 😄
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ahahay😄
Açsam eğer kebap yerim yanlış anlarsada anlasın
Demi çok da fi fi 😏
Var tabi adana kebap yiyor mu önemli 😂
😄😄
Bence önemi var anlaşmaya bağlı kelle paça yenmez
Ablam kaç kere söylicez ilk buluşmada yemek yenmez.
İçecek hadi en fazla tatlı olur.
Dileyen yemek yer sırf size inat ilk buluşmam da yemek yicem hadi bakalım shsfsd
Hayır benim için önemli değil suşi yemem ama
Kızarmış tavuk elinle ham diye ısıracaksın 😅
Önemi yok çay yeter..
Pasta tatlı ye tatlı konuş
Beraber yiyeceksek mantı mantıklı 😅
Benim için yoktur...
İlk buluşmada kuzu kelle yenebilir
Yok bence İskender olsa olurmuş😄
Bence pek bir önemi yok
Hayır hiç önemi yoktur 😂
İlla yemeğe de gerek var mı
Çay falan da olur
bence önemi yok
önemli olan keyif almak
Kuru pilav yeriz kadın olana çok bile
Beraber olduktan sonra yok bence
Bence lahmacunla iş biter 😊
Gömünüz sjsksj
Arkadaşım aklıma geldi kızla ilk buluşmasında lahmacun ısmarlamis😊
En iyisini yapmış sanki şef tabağı yiyorlar 😏
😊😊
yoktur
Normal bi cafeye gidilir bence.
Ne secerse onu yesin menuden.. onu mu dusuncem
Birazcık var evet
yok.
Gerek yok
hayır yok
Önemli değil ya böyle şeylere takılmayın.
Hiç önemli değil
Bir Simit Tatlı Sıcak Aşkı Muhabbet
Bence önemi yok
Önemi yok
Önemi var
Hayır yok
Önemi yok benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?