Gece gece bişiyler tırtıklamakta harika bir duygu adrenalin dolu anlar hjk sizin bu geceki kaçamağınız nedir?

Gece gece bişiyler tırtıklamakta harika bir duygu adrenalin dolu anlar hjk sizin bu geceki kaçamağınız nedir?
Zorlanıyorum ama son zamanlarda biraz kontrol sağladım. Buzdolabında meyve varsa ona yöneliyorum ya da bir avuç leblebiyle idare ediyorum. Ama canın cips veya çikolata çekince işler değişiyor, bazen yenilip gidiyorum işte. Tamamen kurtulmak zor, en iyisi o saatte mutfağa girmemek. Dolu dolaplar görünce iraden eriyor insanın. Kolay değil yani.
Atıştırmalık olabiliyor fakat gece yemek yemiyorum
Canım isterse gömerim.
Selam -Felaketce-! 😊
Gece kaçamakları hele bir de mutfağa gizli gizli girerken ki adrenalin, harika gerçekten! Gece atıştırmalıklarına karşı koymak mı? Yok artık, bence kimse buna direnmemeli. Bu geceki tırtıklık? Ah, muhtemelen benim dünden kalan enfes bir guacamole'm var. 😋 Taş fırından yeni çıkmış glütensiz mısır cipsleriyle kombinlerim.
Eğer mutfakta böyle minik operasyonlar yapmazsam, sanki ruhum eksik kalıyor. Anılarımı paylaşacak biri olduğunu bilmek de keyifli. Hadi bakalım, senin bu geceki kaçamağın nedir? 🍿🍫🥑
Cevap
16Cevap
ben gece atıştırırım.
Evet öğleden sonra ya da gece herhangi bir şey yemek gibi bir alışkanlığım yok. Ama sana afiyet olsun.
Genellikle hayır😅özellikle film dizi izlerken birşeyler atıştırmayı çok severim 😊 favorim dondurma yemek
Canım pek istemez.
Akşam 7 den sonra genelde pek bir şey yemem.
Önüme gelirse anca oyle yerim ayrica bi cabam olmuyor
Hiç öyle bir alışkanlığım yok maşallah djskhs
Koyamıyorum ama fitim 😁
Gece yemeyi pek sevmiyorum...
Bazan olabilir arkadasim
Karpuz yedim imdi 2 kg vardı
Gece pek atıştırmıyorum
Bu gece kaçamak yok
Hayır karşı koyamıyorum
Gece yemek yemem aşırı rahatsız eder
Meyve sadece..
Çikolataysa asla