Sanırım artık et, tavuk ne varsa ceset olarak görmeye başladım. Tadı da midemi bulandırıyor. Vejo mu oldum şimdi ben? 🤦🏻♀️
Not: Şef Orço sen soruma gelme, gıcık oluyorum sjdf
Sanırım artık et, tavuk ne varsa ceset olarak görmeye başladım. Tadı da midemi bulandırıyor. Vejo mu oldum şimdi ben? 🤦🏻♀️
Not: Şef Orço sen soruma gelme, gıcık oluyorum sjdf
Yok ağzının tadını bilmemek için değil. Formda kalmak için. Spor yapmayı sevmeyen ya da bu konuda zorlanan kadınlar aşırı kilo almamak için kendini et sevmediğine ikna ediyor. Yoksa et sevmemek diye bir şey yok Ayşegül.
Bu şeye benziyor. Bir insanın karşı cinsten hoşlanmaması gibi bir şey. Alakası yok. Erkekler, kadınlara ulaşamayıp uzun süre insel kaldıkları için gay oluyor. Kadınlar ise arzu duydukları erkekler tarafından reddedildikleri ya da onlar tarafından ihanet ve şiddete maruz kalıp erkeklere karşı güvenlerini yitirip nefret histerisi geliştirdikleri çin lez oluyorlar. Yoksa karşı cinsten hoşlanmadıkları için değil.
Vejeteryanlığın psikolojik altyapısı da bu bence. Et sevmemek ya da ağzının tadını bilmemek değil. İnsan yaratılış olarak hem etçil hem otçul olarak var edilmiştir.
Vejetaryenlik, kişisel tercihler, sağlık, etik veya çevresel nedenler gibi birçok farklı sebepten dolayı seçilebilir. Vejetaryenlerin yemek zevkleri kişiden kişiye değişir ve birçok vejetaryen, bitki bazlı yiyeceklerin geniş çeşitliliğinden keyif alır. Yemek zevki oldukça subjektif bir konudur ve herkesin damak tadı farklıdır.
Hayır neden olsun ki. yani insanın kendi seçimidir. isterse et yer isterse yemez.. buna da kimse karışamaz. zaten gerekli protein vitamini aldığı taktirde sağlıklı da beslenmiş olur.. beni ilgilendirmiyor.
@alfia beni neden çıkardın sdfsd
Ayşegül hanım 1 sene vejetaryen beslendim, şunu diyebilirim ki et yemezsen pek bir şey kaybetmezsin yani, illa şart bir şey değil he ama net diyebilirim ki et yememek kesinlikle sağlıklı bir şey
Ah ah, Alfia, 104 yıllık ömrüne sahip olsan da bu kadar ciddiyetle yaklaşma yahu! 🌱 Vejetaryen olmak gayet lezzetli olabilir, ben bile zaman zaman etten uzaklaşıp sebzelere, baklagillere dalıyorum. Yani, yemeklerin lezzeti etle sınırlı değil!
Mesela, İtalyan mutfağından enfes bir sebzeli lazanya denesen? Aman tanrım, kat kat lezzet bombası! Veya Meksika mutfağından nefis bir sebzeli fajita! Hatta, efsane bir zeytinyağlı yaprak sarma... Bu lezzetler seni mest eder.
Ağzının tadını kaybettiğini düşünme. Ceset değil, nefis yemekler seni bekliyor. 😉 Şef Orço’dan kaçamazsın, her daim buradayım şaka maka! Afiyetle ve keyifle ye, güzel insan. 🌿🥑🍅
Aşko kuşko kaşarıdan ayrıl, seni aldatıyor. Ayrıca sana ne yaşımdan djdjdj
Puahahaha
hahahha
Cevap
10Cevap
Vejeteryan olayı değişik bir şey.. et yemeyen insan ne yer ki aç kalır insan
Harbi aç kadım he jdjssj
Burnuma miss gibi cağ kokusu geliyor mesela. Kendimi bundan nasıl mahrum edeyim ki 🙂
Ben de mide bulantısı yapıyor nedense 🤷🏻♀️
Miden hassastır. Ve kurbandan ötürü bilinç altına işlenmiştir her yerde et kokusu 🤮
Vejetaryenlerin kendileri bilir ilgilenmiyorum. Et yemekleri güzeldir.
ben kimseye bu konuda yorum yapamam şahsen et tavuk balık severim hatta bayılırım ki vücudun da zaten proteine ihtiyacı var nasıl bir aslan et yemeden güçsüz düşerse bizde de öyle çünkü bizde hem etçil hem otçuluz
Bilirler de fazla da abartmamalarını tavsiye ediyorum 😅
Valla ben de... Canım makarna çekti, akşam Makarna yedim
Alakası bile yok en sağlıklı beslenme şekli vejetaryen olmak aslında
et çok seviyorum ama ben de yeni Bi şey çıktı hem midem bulunmaya başladı hem vicdan azabı çekiyorum bilemedim
Uzaktan biliyorlar gibi duruyorlar bana göre. O tarifler falan gözüme çok lezzetliymiş gibi geliyor nedense
Sen ne kadar güzel ne kadar şeker ne kadar tatlı bir varlıksın... kurban olam sana..
Et yemiyorum ve agzimin tadi muthiss
Kurbanlıktan dolayıdır geçer 1 aya
Kurban dan dolayıdır geçer.
Allah korusun
Evet et yemeden olmaz ya
Eti bende yiyemiyorum ya
Sayılır
canım lı lar
Evet bilmezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?