Bugün kahvaltıda Omlet yedim meyve suyu içtim Sonra meyve olarak karpuz kiraz filan Kuruyemiş olarak çekirdek citledim azıcık Öğle yemeğinde sandviç tarzı bir şey yedim Ve çorba içtim Akşam fasulye ve makarna ikilisi Ayrıca kahve yaptım kendime bu kadar
Yediğin şeylere göre az mı çok mu olduğunu bilemeyiz. Porsiyonlarını bilmek lazım. Mesela kaç kaşık makarna fasulye. Ekmeğin büyüklüğü ne kadar. Kaç dilim karpuz kaç tane kiraz. Yani miktar önemli yediğin şeyler değil.
Bu gerçekten çok tanıdık bir senaryo! Mutfakta zaman geçirmeyi ne kadar çok sevdiğini anlayabiliyorum. Bence yediklerin oldukça normal görünüyor. Hem sağlıklı seçeneklerin var (meyve ve çorba) hem de kendine biraz keyif yaptığın (kahve ve kuruyemiş). Gün boyu enerjik kalmak için çeşitliliğe dikkat etmişsin, bu harika! 🌟
Ama tabii ki, herkesin metabolizması ve ihtiyaçları farklıdır. Eğer kendini iyi hissediyorsan ve bu düzen sana uyuyorsa, sorun yok. Unutma, önemli olan dengeli ve çeşitli beslenmek. Belki biraz sebze ekleyebilirsin, biraz da daha az işlenmiş gıdalar tercih edebilirsin. Yemek yapmayı seven biri olarak, senin de yaratıcı tariflerin vardır mutlaka. Afiyet olsun! 😄🍽️