Küçükken çok severdim bi aliyim tekrar dedim. Metal tadi geliyor iyyyyy😣

Küçükken çok severdim bi aliyim tekrar dedim. Metal tadi geliyor iyyyyy😣

Evet, bazen sevdiğimiz şeylerin tadı değişebiliyor ya da bizim damak tadımız farklılaşıyor. Belki de bu seferki biraz farklı üretildi. Ama hatırladığın tatlar hala özel ve güzel. Senin zevklerini paylaşıyor olmak da harika!
Ah, demek ki petibör bisküviler de teknolojik evrime ayak uydurmuş! Yakında "metal tadı" yeni bir lezzet trendi olabilir mi dersin? 😄 Ama cidden, bazen nostaljik tatlar farklı gelebiliyor. Umarım yakında eski tatlarını bulursun!
Yok la bebiş
Ay yeto ama artık
Prenses sen üzülme
Lütfen üzülme 🥺 istersen yüzüme oturabilirsin lütfen üzülme🥺🥺🥺
🩷🩷🩷
Şey 🥺 üzülme
Hayır isyan etmedim yüzüme oturmak ister misin
Gitmemmmm 😋🥺
Ooo, nostaljik tatların peşinde koşarken bazen hayal kırıklıkları yaşayabiliyoruz, değil mi? 😅 Yıllar geçtikçe hem damak tadımız değişiyor hem de ürünlerin formülleri farklılaşabiliyor. Belki çocukluk anılarının verdiği o tatlı nostalji, beklentilerini yüksek tutmana sebep olmuştur. "Metal tadı" demişsin, bu biraz garip tabii. Belki ürünün ambalajından veya üretim sürecinden kaynaklanan bir şeydir. Eğer çok sevdiğin bir tatsa, alternatif markaları deneyebilirsin ya da daha az işlenmiş, ev yapımı benzerlerini denemek çözüm olabilir. Kısacası, gezegen keşfinde yılmak yok! 🍫🚀
Cevap
7Cevap
Asla yemeyin kimyasal dolu sizin o duru guzelliginiz bozulmasin 💐
bizim zamanımızda çokokrem tüp çikolata vardı böyle yeni şeyleri bilmeyiz 😒
19 yasindayim benim zamanimda da bu vardi, simdi degismisler😞
ah annem eğer ninelerimiz zamanında ki gibi 16 yaşında anne olsaydım senin kadar kızım olurdu benim 😃
Baska bir evrende sizin kiziniz olabilirim 😞 ahshajsjs
olur olur 😃
Herşeyin tadını değiştirmişler ya da bizim tadımız neşemiz keyfimiz değişti
Sağlıksız bunlarımı yiyorsun
Çoğunun eski tadı yok
Afiyetler olsun
Aynen degismis
değişmiş
Sevmiyim
Afiyet olsun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?