Nikah kıyılınca değişti?

Merhaba arkadaşlar hemen başlayım benim nişanlım 2 hafta önce nikah kıyıldı hem hoca hem resmi nikah önceden tartışmalar oluyodu her zamanki gibi başta sevgiliyken ben senin hiç birşeyini eksik koymayacam diyodu benim annem babam ayrı annemle yaşıyorum ben çalışıyodum çeyizlerimi aldım hepsini bana alma kendini masrafa sokma derdi ama ben genede aldıöm iyi ki almışım bizde tek yatak odasını kız yapar diğer eşyaları erkek yapar baban yok ben yatak odasınıda alırım diyodu anneminde gücü yok çünkü ama bu sonradan bunların adeti erkek kız ortak alırmış her eşyayı bana böyle dedi koltuk takımı almıyor salon takımı istemedim halde sadece yatak odası aldı halı felan yok Yanlız ben zora sokmamak için Altın bile istemedim tek nişan yüzüğüm bide tektaşım var altın olarak onları alana kadar koltuk al dedim onuda almadı tek yatak odası alındı başka bir şey yok nikah kıyılmadan önce herşeyi alacağını söyledi taki nikah kıyılana kadar beni telefonda köpek azarlar gibi azarladı telefonu suratıma kapattı bende çok duygusal olduğum için ağladım dayanamam çünkü bu ara sürekli bağırıyor azarlıyor eskiden bu kadar değildi oysaki beni biliyor başımda erkek olarak babam yok herşeyi alırım dediği halde Altın istemiyorum dedim ve tek yatak odası alındı bide 2ci elciden kırık ocaklıfırın buzdolabı çamaşır makinesini sıfır aldı tek soğudum yani anlıcanız nikahta kıyıldı aynı şehirdede yaşamıyoruz napıcam ben gitmek istemiyorum :( 🥺🥺
Nikah kıyılınca değişti?