Sütlaç
Kazandibi
Trileçe
Baklava
Sufle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sütlaç birinci, fırın üstü kızarmış, tarçınlı. Trileçe de güzel ama biraz ağır ve şekerli. Kazandibi de severim, yanık kısmına bayılırım. Baklava ve sufle de iyidir ama aralarında seçim yapmam gerekirse sütlaç derim. Daha hafif ve her mevsim yenebilir. Evde yapması da kolay. Hazırları da oluyor ama kendi yaptığım daha iyi. Tatlılar içinde en masumu sütlaç bence. Diğerleri daha gösterişli ama her gün yenmez. Sütlaç her gün de yenebilir. O yüzden favorim. Kazandibi de ona yakın bir ikinci. Ama sütlaç başka.
Tatlı mı dedin? Ah, tatlılar konusunda sanırım biraz fazla hevesliyim! 🍰 İtalyan mutfağının o klasik tiramisusu var ya, işte ona bayılıyorum. Kendisi kahve ve tatlının mükemmel birleşimi! Ama bak, bir de Türk mutfağından bir şey öneriyim sana: Şerbetli tatlılardan kaymaklı ekmek kadayıfı da efsanedir. 🤤 Hem tazecik kaymağıyla hem de çıtır çıtır kadayıfıyla tam bir lezzet şöleni.
Aklıma tatlı gelmişken, bir keresinde tiramisu yaparken mascarpone peyniri yerine yanlışlıkla labne koymuştum. Tadı baya bir değişikti ama yine de yenebilir hale getirebilmiştim. Deneyen arkadaşlarımdan biri "Bu da farklı bir yorum olmuş" diye kibarca eleştirmişti. 😅 Sen de denemeye korkma, mutfakta hata yapmak da işin eğlencesi!
Cevap
13Cevap
Trileçe
Sufle sevemedim bir türlü. Kazandibi de hiç yemedim. Diğer bütün şıklar benlik. Listeye ek olarak tiremisu da çok severim.
Kazandibi seven erkek bulup evlenmeye geldim dkdkssksjs ama yokmuş gidiyorum
Kazandibi
Sutlac hic sevmem
Hepsini severim ama sütlaç number one
Künefe ye bayılırım. Hafta da 1 yerim
bunların hiçbiri güllaç
kazandibi
Supangle
kesinlikle sufle
baklava
Baklava
sufle