İlla şık bir mekan mı lazım mis gibi tavuk pilav işte 💕

Nikah basılır jsjsjs
İlla şık bir mekan mı lazım mis gibi tavuk pilav işte 💕

Nikah basılır jsjsjs
Buluşmalarımı yemeğe göre planlamam ama süslü sunumlara, porselene dökülmüş kıytırık sosa para ödemek bana saçma geliyor, bir de ben doymam öyle yerlerde. Gösterişi de sevmem. İlla orası olacaksa otur evinde sipariş edeyim hiç değilse göz görmeyince gönül katlanır beni alet etme bari derim. Yani o ilişki bende yürümez öylelerini sevemem zaten.
Mesele para değil.
Konya Ankara 'ya üç saat, Konya'ya gidip etli ekmek yemek mi yoksa Ankara 'da lüks bir mekan mı desen, vallahi Konya derim, hiç değilse Mevlâna'yı ziyaret etmiş olurum. Manevi huzur oh miss, imana gel... 😃
Ben giderim tabi ki de.. ama ben sevdiğim kadınla romantik bir yemek yemek isteyeceğim için ilk önce daha nezih yerler tercih ederdim. mesela akşam romantik bir yemek olabilir ya da evde hazırlarız birlikte yeriz fark etmez.. ama sevgilim pilav yemek isterse bende yerim bir şey düşünmem bunun için ilk buluşmada yemek değil de daha çok davranışlara bakarım ben.. davranışları istediğim gibi mi ya da ilgili mi bunlar iyiyse istersek kuru ekmek yeriz fark etmez
Mekan gurmeliği yapmaya gitmiyorum bir kadınla tanışmaya gidiyorum dolayısıyla mekan önemli değil. Bi parkta oturalım derse onu da kabul ederim. Tabi ne konuştuğunumuzu duyacak bi mekan olsun yani gümbür gümbür disko olmasın
maslak pilavcısının da pilavı yenir şimdi, bir dönem sıklıkla yediğim yer, şimdilerde et tüketmiyorum ondan olacak ki bu tür yiyeceklerle de mesafe koydum arama
Cevap
70Cevap
Ben tavuk pilav hastasıyım 😂
Yiyelim beraber
Senle ekmek bile yerim
Bunlar ilişkinin sonrasında olacak aktiviteler. İlk buluşmada biraz absürt olabilir.
Hayır gitmem. İlk buluşmada şık bir cafede bir şeyler içmeye gidebiliriz ama pilav tavuk yemek istemem çünkü ikinci buluşmada pilav tavuk, lahmacun, çiğköfte yemeğe gideriz hiç sıkıntı değil ama ilk buluşmada daha önemli çünkü karşı tarafa ilk izlenimi bırakmış olacaksınız olumlu ya da olumsuz.
Tercih edene bir şey diyemem tabiki herkesin kendi hayatı ama ilk buluşma için bende hiç iyi bir izlenim bırakmaz, güzel kaliteli bir mekan tercih ederim. Erkek milleti sonra hepten çıtayı düşürür, tam ekmeklerine yağ sürmüş olunur bence sdfg. Bir şey nasıl başlarsa öyle devam eder, benim eşim ilk buluşmamız tam istediğim gibi bir ortam yaratmıştı. Evlendik falan ama hala daha beni bir yere götürmeden günler öncesinde orayı iyice araştırmaya başlar.
Giderim, yemek umrumda değil ki onu görmem yeterli benim için
İlk buluşmada kıza bunu yedirsem, kız ikinci buluşmaya asla gelmez. Buna aşırı takıntım var. Premium veya orta lüks bir restorana götürmem gerek. (Eskişehir Gaga gibi)
Kız ilk buluşmada bana ikram etse sorun etmem.
Tavuk pilavı geçtim artık öyle bir dönemdeyiz ki erkekler bir çay bile ısmarlayamayacak duruma düşmüşler 😑
İlk buluşmada gitmeden önce yemem lazım ya da eve çağırmam lazım kızı 😂 Guluten hassasiyetim var benim... sabah öğle akşam yulaflı omlet yulaflı kurabiye ve keki yulaf lapası chia tohumu kinoa vs. yiyebiliyorum yanlızca...
İlk buluşmada bişeyler yenmesin, içilsin mümkünse. O heyecan, stres bi atılsın. 2. den sonra yeme, içme faslına geçilsin derim. Tavuk pilav da gayet güzel bir seçenek. Herkes hergün portakallı pekin ördeği yemiyordur sanırım😄
Şey ben vejetaryanim sade pilavda olabilir partnerim canı ne isterse yiyebilir
Nohutlu pllav 😀
Evet bak onu severim inci tanesi 🙏🙏🙏🙏 elin okadar maharetliyse kendimi zorla davet ettirebilirim sana 😉😉😉😉
Mesele şık mekan değil. Mergarinli yemek tüketenin kendine saygısı yok ki geleceği olsun.
😀tavuklu pilav yedik diye niye kötü olduk ya siz yemeyin tamam
Teşekkür ederim beni ilgilendiğin için dikkat ederim
Senin gibi düşünen kadın sayısı bir elin parmağını geçmez
O kadar sıkıldık ki gösterişli hayatlardan sosyal medya yuzunden sade hayatin kölesiyim
Eğer kafalar uyuyorsa vapurda simit ayran bile yapılır. Kaldırım taşında oturup çekirdek kola bile içilir. Hayatımızı illa lüks yapacağız diye bir şey yok ☺️
Hiç farketmez vala birlikte olmaktan zevk alalım yeter
Ne yediğime değil nasıl vakit geçirdiğime bakarım. Paragöz zengin koca avcısı kadınlar bunlara dikkat eder sadece
Pilavı et tavuk ve salata ile yiyorum aksi halde nefret ederim o yüzden olabilir gibi hiç sokaktaki tavuk pilavdan yemedim ama
Neden olmasın. Tanıştığım kadının böyle garip takıntıları varsa "İllaki güzel bir yer olacak gibi" aklıma soru işaretleri gelir zaten.
Önemli olan ne yediğim değil bu tarz klişe şeylere merak salmasın yeterli. Yoksa canı çekilen her şey yenebilir.
giderdim. yani ilk buluşmada tavuk pilav yenmez bence ama önemli olan o kişiyi sevmiş olmam bu yüzden sorun etmem
Önemli olan birlikte olmak, hiç fark etmez nerede olduğumuz.
Tavuk pilav en sevdiğim menü. Çok hoş bir başlangıç olurdu.
Kafa yapısı uyuyarsa mutlu olmasını biliyorsa insan yanına soğan da kırılır.
Yav tavuk pilavı çok seviyorum olabilir de kahve+tatlı yapalım ilk buluşmada jdndjsnd
Ne yediğinden çok görüşmenin nasıl geçtiği önemli
Yok şöyle buluşma olursa ilişkiyi bitiririm, yok şuraya götürse engellerim. Gıcık oluyorum bunlara, sana değer verip getiriyo kafana göre ayrılamazsın.
Pilavıma tavuk olmadıktan sonra neden bu aşkı yaşıyoruz ki
Giderim
Bu ilişki artık olmuştur. Nikahı hak ediyor
Paraya ve mekana değer veriyorsa yolu açık olsun 😎
Önemli olan tavuklu pilav değil önemli olan ilgi alaka sevgi ….
yemekten sonra direkt noter
akşama tatlı dan sonrada nikah dairesi 😊😂🤣😂
Her türlü giderim, maslak pilavcısını da çok severim yemeyeli uzun zaman oldu bir gün inşAllah 😂😊
Hmm parada gözüm yok döner bile yerim sadece buluşalım yeter.
Tekrar buluşup buluşmayacağım yemeğe bağlı olmazdı
Böyle şeyler bana saçma geliyor.. Buluşma yemeğine göre ikinciye ya da üçüncüye karar vermem.. Maksat buluşmak vakit geçirmek, tavuk pilav da kötü bı yemek değil zaten.
Tavuk pilavdan daha çok seveceğim biri çıkarsa o gün basarım nikahı 😄
Ben de geçen sene kıza demiştim benimle tavuklu pilav yer misin o da olur demişti. 🤣
Aklıma geldi sayende.:D
Nerede o şimdi
Karacaahmet'te
Tüh yazık oldu
İyi gömdüğüm için mi?
Ilk bulusma da bir tatli kahve falan yeterli. Yemek yenmesine bence gerek yok. Ilk tanistigim, görüştugum insanlarla bir anda yemek yiyemem cekinirim. Hapur hupur gerek yok o an önümüzdekiler daha sade konusmamizin, birbirimizi tanimamizin daha bol olmasi onemli. Ileriki zamanlarda olabilir yemek işi ama ilk yemek olarakta pilav olmasa iyi olur.
Karabiberli mi karabibersiz mi ama 🙄 karabibersiz ise yüzüne bakmam bayanın.
Heycandan bir şey yiyemem zaten, tavuk pilavımı düşüneceğim? 🥴 Varsada yerim, komplexim yok o kadar.
çık çık çıııııkkkk gizliden çııııkkk utanan kız kalmııışşş loooo halayyyy çekiceğiizz artııkk 😄
@ZodyakBeyi heyecandan dedim 😅
Ben bilmemmm ççıııııkkk 😂 Utanma yetisi olan kız kalmışş gidiyoz düş önüme nikah memuruna anlatırsın şikayetini 😄
şaka maka ilişkiler açık hava tımarhanesine döndü. Yüzü ölümüne kireç gibi ne yaparsa yapsın kireç gibi insanlar artık 😦
@ZodyakBeyi maalesef öyle.. diller süslü kalpler çöp
ilk buluşmada yemekli bir ortamda bulunacağımı sanmıyorum
Kocam olur kendisi 😁
Illa şık bir mekan lazim degil diye keko gibi tavuk pilav mi yiyelim?
Tavuk pilav yemek kekoluksa yazın beni ilk sıraya 😆
Niye olmasın ya beraber canınız çekmiş yemissiniz değerini tavuk pilavla mi belirliyirsun gayet insanî ve olabilecek bişey
O kadın zaten zeki bir kadınsa bunlara zaten takılmaz anlatabiliyor muyum doğallıktan yana ise zaten böyle şeyleri daha çok sever.
Kesinikle en güzeli henüz yaşanmadığı ama
Yaşarız be😀
İnşallah güzelim be
Hem de seve seve giderim tavuk pilavı bileyim güzel olan kadın hayatın zorluklarını paylaşmayı bilen insandır.
Önemli olan birlikte geçirilen zamanın kalitesidir. Nerde olduğunun ne yendiğinin ne önemi var ki.
Yanımda sevdiğim adam olduktan sonra ne önemi var zamanın mekanın.
Hayır pilavı neden gömdünüz simdi 😀ikinciye de balik ekmek yeriz
İkinci buluşmaya da nohut pilav yemek için gitmeyeceksek valla gitmem.
dönerciye gotururse diger bulusmada gelinlik giyip giderim
Ben sporcuyum günüm tavuk pilavla geçiyor zaten. Ben giderim
Belki parası ona gitmiştir anlayış göstermek lazım diye düşünüyorum
Gelmezse bir dahaki buluşmaya yaprağı yesin bana ne spor yapıyorum benim işime gelir
Yemeğin ne önemi var ki sofrayı güzelleştiren etrafında oturan insanlardır bence
Tavuğun miktarına bağlı 🤣🤣🤣
Malum bu tavuk altınla yarışıyor
İkinci buluşmada da herhangi birinin mevlidine götürür herhalde
Yemek bahane sohbet şahane diyorum, olabilir tabiki neden olmasın.
Sonrasında künefe de var mı?
Ona göre karar veririm
Önemli olan nerde ne yediğin değil, ne konuştuğun ne paylaştıgın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?