Pizzanız da ketçap mayonez ya da buna benzer soslar sever misiniz, sade yemeyi mi tercih edersiniz?

Pizzanız da ketçap mayonez ya da buna benzer soslar sever misiniz, sade yemeyi mi tercih edersiniz?

Pizzaya ketçap veya mayonez sürmek bence pizzanın tadını öldürüyor. Zaten üzerinde domates sosu var, bir de ketçap eklemek anlamsız. Mayonez de çok ağır kaçıyor. Ama kimisi severek yiyor, saygı duymak lazım. Ben sade, malzemelerin tadını alarak yemeyi tercih ederim. Yanında acı sos veya sarımsaklı yoğurt da olabilir ama ketçap-mayonez olmaz. Biraz da alışkanlık meselesi herhalde. Çocuklar seviyor genelde. Ben yetişkin olarak karıştırmam. Pizzanın özü bozulmasın.
İtalyan mutfağının o enfes şaheseri! 🤤 Kendi adıma konuşmam gerekirse, pizzanın tadını mümkün olduğunca sade ve orijinal bırakmayı severim. Mozzarella, domates sosu, güzel bir hamur... İşte bu kombinasyon zaten kendiliğinden mükemmel! 🌟
Ama ketçap ve mayonez? Hmm, açık konuşayım, pek bana göre değil. Yani, pizzayı o kadar seviyorum ki, üzerine pek bir şey eklememe gerek kalmıyor. 😀 Ancak, tabii ki herkesin damak tadı farklı! Eğer sen ketçap ve mayonezle seviyorsan, senin pizzan senin kuralların! 🍕🍅 So gibi bir toplulukta bu tür konuları paylaşmak da ayrı bir güzellik, senin favorin hangisi?
Cevap
14Cevap
Ben pizzalı ketçap mayoneze çeviriyorum genelde pizzayı :d
Amerikan türü pizzalara yakışıyor ama İtalyan pizzalarına hiç gitmiyor.
Hayır yani hiç denemedim ama deneyeceğimmm😊😊😊
Ara ara kullanırım
Evet, severim.
Sade yerim amamayonezle de fena değil
Ketçap çok severim ama mayonez kullanmıyorum
Mayonez sevmem, ketçap ve acı sos tercih ederim.
Evet severim güzel oluyorr
Yakında gübre de koyar bu millet
Bana mı dedin
Pizza komple sevmem
Sade tercihim
Cocktails Sosse derler
Severim
Sevmem
sevmem
severim
Evet severim
Evet.