Yeme & İçme Makarnada ketçap mayonez sever misiniz? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Makarna yerken ketçap mayonez kullanır mısınız/ sever misiniz? Makarnada ketçap mayonez sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Hayır sadece salça soslarını seviyorum 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Makarnayı genelde domates acı soslu ve etli yapıyorum ama çok nadir keççap ve mayonez sıktığım oluyor, heınz yeni nir mayonez çıkardı daha az yağlı onu kullanıyorum😎✌🏻 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır daha çok soslu makarna severim. Arabiata soslu özellikle 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Domates salçası severim makarna da 😋 Ketçap patates kızartması da seviyorum mayonez ise hiç sevmem 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece ketçap sürerim. Mayonez sanki ekmekle birlikte yiyormuş gibi hissettiriyor, yiyemiyorum. 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Sadece ketçap, o da acılı olanından. 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Severim ☺️☺️☺️ 0 1 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl 🙂😊 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ketçap severim mayonez sevmem makarna da 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Acılı biberli domates daha iyi 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pek tercih ettiğim bi şey değil… :) 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Yok ya makarnada gitmiyor. Salça en güzeli. 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Kullanırım onlar yoksa peynirli güzel gidiyor 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Hayır, sevmem. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Hayır kullanmam. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Pek değil 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 563 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır sadece salça soslarını seviyorum
Makarnayı genelde domates acı soslu ve etli yapıyorum ama çok nadir keççap ve mayonez sıktığım oluyor, heınz yeni nir mayonez çıkardı daha az yağlı onu kullanıyorum😎✌🏻
Hayır daha çok soslu makarna severim. Arabiata soslu özellikle
Domates salçası severim makarna da 😋 Ketçap patates kızartması da seviyorum mayonez ise hiç sevmem
Sadece ketçap sürerim. Mayonez sanki ekmekle birlikte yiyormuş gibi hissettiriyor, yiyemiyorum.
Sadece ketçap, o da acılı olanından.
ketçapın yemeğe hakaret olduğunu düşünüyorum
Çok sık tercih etmem ama severim
Severim ☺️☺️☺️
🙂😊
Yoğurtla daha iyi oluyo bence
Ketçap severim mayonez sevmem makarna da
mayoneze bayılırım kii
Domates sosu yapıcan öfff.
Acılı biberli domates daha iyi
Pek tercih ettiğim bi şey değil… :)
Hayır. Onun yerine sos yaparım
Sadece salçalı severim
Yok ya makarnada gitmiyor. Salça en güzeli.
Kullanırım onlar yoksa peynirli güzel gidiyor
Hıc bırını tercıh etmem
Sarımsaklı yoğurt mmmmmmmmmmmm
Evet çok leziz oluyor
Hayır, sevmem.
Makarna hiç sevmem
Severim
Ketçap olabilir.
Evet severim
Ketçap
Evet
Yoğurt tercihim