Yeme & İçme 1 ay Makarnada ketçap mayonez sever misiniz? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Makarna yerken ketçap mayonez kullanır mısınız/ sever misiniz? Makarnada ketçap mayonez sever misiniz? Cevap Yaz 45 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 527 cevap paylaştı. Makarnayı genelde domates acı soslu ve etli yapıyorum ama çok nadir keççap ve mayonez sıktığım oluyor, heınz yeni nir mayonez çıkardı daha az yağlı onu kullanıyorum😎✌🏻 0 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 329 cevap paylaştı. Hayır daha çok soslu makarna severim. Arabiata soslu özellikle 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Domates salçası severim makarna da 😋 Ketçap patates kızartması da seviyorum mayonez ise hiç sevmem 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eic 85% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece ketçap sürerim. Mayonez sanki ekmekle birlikte yiyormuş gibi hissettiriyor, yiyemiyorum. 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Bilge Yaş: 106 , eic 98% 1 ay Sadece ketçap, o da acılı olanından. 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Severim ☺️☺️☺️ 0 1 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ 1 ay 🙂😊 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ketçap severim mayonez sevmem makarna da 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Acılı biberli domates daha iyi 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,7b cevap paylaştı. Hayır sadece salça soslarını seviyorum 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 308 cevap paylaştı. Pek tercih ettiğim bi şey değil… :) 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 675 cevap paylaştı. Hayır. Onun yerine sos yaparım 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 69% 1 ay Yok ya makarnada gitmiyor. Salça en güzeli. 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 85% 1 ay Kullanırım onlar yoksa peynirli güzel gidiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çok sık tercih etmem ama severim
Makarnayı genelde domates acı soslu ve etli yapıyorum ama çok nadir keççap ve mayonez sıktığım oluyor, heınz yeni nir mayonez çıkardı daha az yağlı onu kullanıyorum😎✌🏻
Hayır daha çok soslu makarna severim. Arabiata soslu özellikle
Domates salçası severim makarna da 😋 Ketçap patates kızartması da seviyorum mayonez ise hiç sevmem
Sadece ketçap sürerim. Mayonez sanki ekmekle birlikte yiyormuş gibi hissettiriyor, yiyemiyorum.
Sadece ketçap, o da acılı olanından.
ketçapın yemeğe hakaret olduğunu düşünüyorum
Severim ☺️☺️☺️
🙂😊
Yoğurtla daha iyi oluyo bence
Ketçap severim mayonez sevmem makarna da
mayoneze bayılırım kii
Domates sosu yapıcan öfff.
Acılı biberli domates daha iyi
Hayır sadece salça soslarını seviyorum
Pek tercih ettiğim bi şey değil… :)
Hayır. Onun yerine sos yaparım
Sadece salçalı severim
Yok ya makarnada gitmiyor. Salça en güzeli.
Kullanırım onlar yoksa peynirli güzel gidiyor
Hıc bırını tercıh etmem