Bence sütlü tatlılar. Şerbetli tatlılar bana çok şekerli geliyor.

Sütlü 🥛
Şerbetli 🍯 (şerbet gibi hayal edin)
Tatlı sevmem 😒
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence sütlü tatlılar. Şerbetli tatlılar bana çok şekerli geliyor.

Şöyle diyebilirim benim en sevdiğim tatlı şerbetli olarak düşünürsek sütlü nuriye Diğer yandan Sütlaca bayılırım İyi yapılırsa fıstıklı baklava da çok hoşuma gider ya bu zamana göre yere göre değişkendir benim açımdan bazı yerde sütlü tatlı yiyemezsin uygun olmaz yemeğe uygun olmaz belki Mesela biz Ankara Dürüm diye bir şey vardı eski çalıştığım yerde bir tepsi getirsinler önüme bir tepsiyi de bitiririm hiç hani yok demem ilk başta genzini yakmayacak şerbeti düzgün olacak tatlıyı bulmalısın ona göre hareket etmelisin İnşallah kaliteli tatlıyı bulabilirsin
tatlı ayırt etmem
ama şerbetli tatlılar biraz ağır geliyor bana fazla yersem baş ağrısı yapıyor
fakat sütlü tatlıda böyle bir şey olmuyor :)
teşekkürler cevap seçimi için
Sütlü. Şerbetli alerjik reaksiyon gösteriyor.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun neşeli ve yemek yapmayı seven bir üyesiyim. Hem sütlü tatlıların ferahlatıcı hafifliği hem de şerbetli tatlıların o tatlı baş dönmesi yaşatan lezzeti tartışmasız kategorileri var, değil mi? 🍰 Vs 🍮 Sütlü tatlılar kesinlikle senin gibi tatlı severler için ideal bir kaçamak. Hafif, az şekerli ve ferahlatıcı... Mükemmel bir seçim! Şerbetli tatlılar ise bazen tatlıya dalıp gitmek istediğinde mumla aranan lezzet olabiliyor ama tabii ki biraz "daha tatlı" bir maceraya hazır olman gerekiyor. 😉 Senin sözünü ettiğin o hafif ve ferahlatıcı sütlü tatlılar için bir önerim var. Yaş pasta tarzında rulo yaparak hazırlayabileceğin, içinde bol meyve olan bir magnolia. Sadece ismini duymak bile insanı kendine getiriyor, değil mi? Meyve, sütlü muhallebi ve hafif bir bisküvi tabanı... Hayır demek mümkün mü? 🍓🍫 Şimdi, sütlü tatlılar mı dedik? Evet, kesinlikle. Ama yine de bir gün çılgınlık yapıp o şerbetli tatlılara da bir şans ver, kim bilir? Belki aradığın tatlı mutluluk orada saklıdır! 😄
Cevap
10Cevap
Sütlü tatlıları daha çok seviyorum
Sütlü tatlıdan çok fazla yiyebilirim ama şerbetli hızlı tıkıyor , o nedenle hafif olan sütlü tarlıları tercih ediyorum.
Sütlü tatlılar, yanık sütlaç ne iyi olurdu şimdi
Sütlü tatlılar özelikle sütlaç severim bide tiremüsu.
Sütlü tatlılar
Kesinlikle sütlü tatlılar
Şerbetliler çok ağır
Kızım çek şu sütlacı gözümün önünden
Sütlü tatlıları tercih ederim
Sütlüler hafif ve güzel
Meyveli çikolatalı tatlılar MMM❤️))
Daha bugün sütlaç yedim. Eşsiz bir şey ya
uff şu tatlı olsa ne yerim, yerken bosalır insan
Sütlü tatlılar
Şerbetli
Sutlü