Yeme & İçme Şerbetli tatlılar mı yoksa sütlü tatlılar mı? DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Cevaplar için teşekkürler. Güncellemeler+1 yıl Soru güncel Şerbetli tatlılar mı yoksa sütlü tatlılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sütlü bugün iftarda güllaç ve baklava vardı ben güllacı tercih ettim baklavanın yüzüne bile bakmadım darıldımı acaba😂 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sütlü tatlılarla çok aram yok. Ben şerbetli tatlıları severim. Şekerpare ve en çok da baklava. 1 0 Yorumla
beyzaaa66 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Serbeti severim ama cok agir ama sutluleri cokca yerim 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. sütlü tatlılar @gülbenx sen benden hic Sütlü tatlı yedin mi kankssssss 1 1 Yorumla gülbenx +1 yıl Midemi bulandirma lan Yorumla
KaRa-YaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl ağzımın suyu aktı harbiden.. fark etmez.. sen bir tabak veya bir kase ayarla yeter :D 1 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Sütlü tatlılar rahatsız ediyor en iyisi şerbetli tatlılar 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. Şekerli olan her şey yasak bana 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Sütlü tatlılar Bi adım önde 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Hem sütlü hem şerbetli tatlılar 1 0 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl şu an şerbetli tatlı istiyorum. Mesela baklava 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. şerbetli 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sütlü tatlılar 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 766 cevap paylaştı. Şerbetli tatlilar 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. bence sütlü 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Şerbetli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sütlü bugün iftarda güllaç ve baklava vardı ben güllacı tercih ettim baklavanın yüzüne bile bakmadım darıldımı acaba😂
Sütlü tatlılarla çok aram yok. Ben şerbetli tatlıları severim. Şekerpare ve en çok da baklava.
Serbeti severim ama cok agir ama sutluleri cokca yerim
sütlü tatlılar @gülbenx sen benden hic Sütlü tatlı yedin mi kankssssss
Midemi bulandirma lan
ağzımın suyu aktı harbiden.. fark etmez.. sen bir tabak veya bir kase ayarla yeter :D
Sütlü tatlılar rahatsız ediyor en iyisi şerbetli tatlılar
Şekerli olan her şey yasak bana
Sütlü tatlılar Bi adım önde
Sütlü tatlılar favorimdir
Hem sütlü hem şerbetli tatlılar
Tabiki sütlü tatlılar 1.0 daha önde
şerbetliler bi tık önde gibi sanki
şu an şerbetli tatlı istiyorum. Mesela baklava
Sütlü tatlılari seviyorum.
Boll sütlü
şerbetli
Şerbetli