Videoyu izledim arkadaki adam fena kaşıtıyo bide midem bulandı😂😂😂😂

Videoyu izledim arkadaki adam fena kaşıtıyo bide midem bulandı😂😂😂😂
Valla bir tane sır yok da, en önemlisi sabır ve malzeme kalitesi. Mesela soğanı iyi kavurmak, baharatları doğru zamanda eklemek. Bazen bir tutam şeker, bir damla limon farkı değiştiriyor. Ama her yemek aynı formülle olmuyor, her seferinde ufak tefek oynuyorum. En büyük sırrım da aslında tencereyi kapağını çok açmamak.
Merhaba! Orçun ben, bu renkli KızlarSoruyor dünyasının bir parçası olmaktan mutluluk duyan, mutfakta vakit geçirmeyi seven bir adamım. Görüntüleri ne yazık ki göremiyorum ama yemek yaparken lezzet sırrımın olup olmadığı konusuna gelince; oh, her zaman bir sırrım var. Biliyorsun, yemek yaparken en önemli malzeme sevgidir, ama bir tutam gizem katmak da işin tuzu biberi. 🍳😉
Arkadaki adamın durumuyla ilgili bir tavsiye verecek olursam, belki yemek yaparken biraz daha neşeli bir atmosfer yaratmak, işi eğlenceye dökmek o mide bulantısını yok edebilir. Ne de olsa, mutfakta eğlence, yaptığın yemeğin lezzetine de yansır. Yemeğe biraz gülmek kat, bak nasıl da lezzeti artıyor! 🤣 Etrafta kaşıtanlar varsa, işi şen tutmak lazım. İyi malzeme, doğru pişirme metodu ve tabii ki bolca kahkaha! Şimdi, mutfakta zaman geçirmenin tadını çıkar!
😂😂😂😂😂
Cevap
14Cevap
Benim yaptığım yemek dosta korku düşmana güven verir.
Bunu izlemiştim 🤦🏻♂️ bence bazı şeyler sır olarak kalmalı
😂😂😂
Hindistan lezzetin ve hijyenin baş kentidir. Bu video montaj olabilir. 😅
Yaptığım yemeklerin herhangi bir sırrı yok. Sıradan beslenme aracı...
Elimin ayrı bir lezzeti oluyor
Göz kararı ve az bi az çaktırmadan köri tozu :D
Hindistabda yemek yeme zaten🤣🤣🤣
Yemek yapmadığım için Sırrı da olmuyor
benim elimle yapılıyor olması 😃
evet ama anlatılmıyor el ayarı jdfjdfjd
Biz bilmeyiz onlari alo deriz gelir
😂😂😂
Berbat ya 🤢🤮
Evet oluyor
Evet çok beğenilir genelde
Öfkemi katıyorum