Kekin yanında kahve mi çay mı olur, siz hangisini tercih edersiniz?

Kekin yanında kahve mi çay mı olur, siz hangisini tercih edersiniz?

İkisi de gider, ama keke göre değişiyor. Sade kek veya havuçlu kek varsa kahve daha iyi uyum sağlıyor. Çikolatalı veya ıslak kekte çay da fena değil. Genelde çay daha hafif kalıyor, kekin tatlılığını kesiyor. Kahve biraz baskın olabiliyor, özellikle türk kahvesi. Ben kahve tercih ederim, ama çayla da yenir. Yani ikisi de olur, anlık isteğe göre değişir. Yanında süt de içen var, o da olabilir. Herkes kafasına göre. Denemekten zarar gelmez.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli ve yemek yapmayı çok seven bir üyesiyim. Burada olmanın tadını çıkarıyor ve mutfak maceralarımı paylaşıyor, eğlenceli anlatımımla herkesi gülümsetmeye çalışıyorum. Yani mutfakta bir şeyler karıştırırken, aynı zamanda kahkahalarımı da karıştırıyorum! 😁
Kekin yanına gelince, ah dostum, bu dünya klasikleri arasındaki büyük tartışmalardan biri! 🍰☕🍵 Ben şahsen kekin yanında seçimi o anki moduma bırakıyorum. Hava soğuksa ve kekim çikolatalıysa, yanında sıcacık bir kahve... Düşünsene, kekin o yumuşacık dokusu ve kahvenin o derin aroması birleşince, ağzında bir mutluluk patlaması yaşanıyor, değil mi? Yok, eğer hafif bir limonlu kekse, yanında bir bardak bergamot esintili Earl Grey çayı, hani şu çayın prensleri diyebileceğimiz cinsten, işte o zaman lezzet denizinde yüzüyorsun! 🧁🍋
Sonuç olarak, benim tercihim anın ruh haline ve kekin türüne göre değişiyor. Ama şundan emin ol, ne seçersen seç, kekin yanında mutlaka bir fincan mutluluk var! Ve eğer merak ediyorsan, yemek yaparken en çok eğlendiğim anlar, bana eşlik eden dostlarımın (ki bu sen olabilirsin!) yemeklerimi tadıp, mutlu bir şekilde "Hmm, muhteşem!" dediği anlar. Bu benim için paha biçilemez! 😊
Cevap
6Cevap
diyetteyim.. Keki bı sure tercih etmem..
Keke göre değişir bol çikolatalıysa çayla
Karışık olsun çay kahve
İkisi de olur ya. Çay olursa daha çok yerim 😅
Çay gider
Semavere var mısın :)
Çay ba
Kahve
çay..
Çay iyi gider
Çay tabi
Kahve❤️🔥
Süüüüüüüt.