AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
sen bir sey yemediysen o tek basina kafede 1500 lira ne yedi ya da pahali bir yere gidiyorsaniz durumunuz vardir normal yani ısmarlaman her zaman değil tabii
he tatli da yemissiniz gayet normal o zaman
ne bekliyordun ki 1500 cok normal
Boyle seyleri karsilayamiyosaniz date yapmayin madem, ne diyelim..
1-) centilmenlik yapmak için sen yaptıysan tamam
2-) kız sana inadına odemen için direttiyse bu kızın suçudur Üstüne bir de direttiyorsa zaten boş ver onu
Eğer ödemek istemiyorsan (ve 1. Sıktan ise) yapmayı kes. Sanki öyleymiş gibi devam et. Eğer bir şey derse kendininde bu kadar para harcayamayacgini vs anlat zaten iyi biriyse normal karşılar.
Kullandırtma kendini. Niyeti bu yöndeyse de ayrıl gitsin.
Ödemek istese raconluk kesmeyeceksen şuanda enaiyisin
Ne yani kız ödemek istese ödetecek miydin? 😅😅😅😅
Abi o kız ne yedi içti öyle insan biraz düşünceli olur ya bidahakine o ödesin hesabı sırasıyla bu işler kızı erkeği yok ülkenin ekonomisi kötü
Asla enayik olarak düşünme herkes kendisine yakışanı yapar. Evet bi kısmını ödemeyi teklif edebilirdi onu yapmasa bile ard arda birseyler siparis vermemesi gerekirdi düsüncesizlik yapmiş. Ama bu sekilde alıştırma derim
Eşeği bipleyen yeline katlanacak kardeşim. Madem davet ediyosan ödeyeceksin.
Soruyu sorarak zaten kızı sevmediğini anladık sevsen sormaz bunu kafana takmazdın Allah sizin gibilerden korusun bizi
Enayilik degilde , sevgilin biraz dusuncesiz davranmis. Yani bir kibarlik o yapabilirdi. Enazindan bir kahveyi odemek gibi..
evet öylesin. bütçene göre mekan seçeceksin bu bir ikincisi kız da göstermelik bile olsa elini cebine atacak.
Yazik la işte böyle kizlara değer veriyorsunuz mkkkk ne haliniz varsa görün ayrica kiz hiç bi şey demedi mi🤣🤣🤣
Bayaği safsin bu arada oh olsun böyle kizlara değer verşyorsunuzzz🤮🤮🤮🤮 ohhh olsunnn
Bu ne degisik kafa be
Ödemeyi teklif etmediyse enayisindir kanka bütcenize göre yere gidşn ödemiyorsa o bifakine elini cebine atma ödemesini bekle sende utanma
Ben olsam asla yapmazdım bunu ya o kadar şey yemezdim ya da birlikte ödeyelim diye ısrarda bulunurdum burada enayi olan sen değilsin kullanmıs seni ( kendi fikrim )
Bu ekonomide ne kadar olmasını bekliyodun. Ödedikten sonra böyle aglayacaksan götürme o zaman
O kafeye gitmeyi teklif eden kimse enayi odur bence.
1500₺ çay, tatlı mı olur?
Yemekte yemiş
@Estannbole Bence mekan seçimi yanlış.
Ne yapsaydı kıraathane yemi gitseydi 😅
@Estannbole güldürdünn 😁😁😁😁
O kızı hayatından hemen çıkarmalısın. Utanma duygusu yok. Yani yer içerim çeker giderim demiş çokta tınlamamış 😬
Bnce seni kullanmış ıyı arkadaş olsaydı en azından yarısını ödemeyi teklıf etseydı ama. Bu sana ders olsun
Bu kadar dert edeceksen gitmeseydin kardeş yanındaki kız hesap ödediğinde hiç utanmayacakmıydın
Seni enayi yerine koymuş.
Küfürmü öğrenip ediyorsun bravo sizlere 👏👏 bravo
Erkeğin olduğu yerde kadına hesap ödetilmez kardeşim. Feministler nolur bulaşmayın 😊
One oyle ne yemis danami yedi kari milletine para yedirme evinde yeseymis
Kız bulmuş enayiyi bonfile yemiştir kxldldlmd
Yazik gunahh bn erkek olsaydim odemezdim cay neysede yemek ne amg la yokkk
Hersey zaten pahali negerek var
Haksizmiyim kanka
Ayar oldum laaa
Haklısın valla knk baya abartı olmuş
Sen yedirme sakin kimseye dikkat et kendine boyle temiz masum erkeklere dayanamiom hepsini korunmak gelio arkama alip zalimlere karsi
🌼🌼🌷
Tamam teşekkür ederim iyi kalpliliğin için 🥹♥️
Rica ederim😊
Enayisin niye kızı yemeğe çıkarıyorsun ki anası mısın babası mısın 🤨
Aslıhda enayilik değil ama 1500 fazla olmuy cidden asıl ben enayi miyim biz hep alman hezabı yaparız 2 yıl dldu 1 yıldr uzaktan yapıyoruz hiç hediye bişey ydk ben nepiyim😢😢
ayni seyi yasamistim djdjdj ben aliyordum o almiyordu bise
@Utahime allahım bide bizim gibilenin değerini bilmezler alilemgmesgsi olsun yemeye de gönlüm el vermiyo artık zaten
burcu ne peki
@Utahime İKİZLER
@Utahime seninkinin neydi
yengeç…
cimri erkekten olmuyor ama😓
@Utahime Bilmiyorum artık bakıcaz ama bazen canımı sıkıyor bu durum evet
One altindan falanmiydi. Ne yedirdin oyle 😂😂
enayisin kardeşim kız çok düşüncesizmis bence daha fazla devam etme sana yazik
Bunlar normal seyler kiz arkadasin buna deger biriyse bunu sorman bile ayip bir sey
Çocuğun sormasi mi ayip södksllddk kiz resmen kullanmiş utanma duygusu da yok ki hiç çekinmeden her şeyi yemiş içmiş bayaği düşüncesiz kiz
Evlenmeyi düşünüyorsan hayır. Ama ciddiyetin yoksa parayı geri al
Aynen aldım şu an 😂
Ciddiyet önemli 😅
bu zamanın ekonomisine göre fazla sayılmaz ama az da değil yani
Fazla pahalı yere gitmeseydin paranın derdine düşecekseniz
Aga zenginden sıkıntı yokta kusura bakma ama zenginde olsan fakirde olsan bâya geçirmişler.
Knk tam bir enayisin bunu arkadaslara sticam birlikte gulucegi🤣🤣🤣
Ağlayacaksan ödemeseydin zorla mı ödetti
Bu ekonomide insanlar sevgili de yapamıyor 😂
Aferin sana yarın bir gün ayrılınca ne olacak 😂
Bişey olması mı gerekiyor
Kim davet etti peki önemli olan bu
Ben
Ozaman ödemelisin bunu göze almışsın ki davet etmişsin birlikte planlasaydiniz herkes yedini öderdi belki ama
Daha öncede gitmiştim aynı yere çay kahve içmiştik başka biriyle o zaman pahalı gelmemişti boğazın dibinde mekan güzel onun için eğer hoşlandığım biri varsa götürmek istiyorum
Götüruyorsan yine sen ödemelisin davet eden ödemeli çünkü
Davet eden ödemeli diye bir şeyi ilk defa duydum benim yanımda öderse benim zoruma gider kim olursa olsun, normal biri ısmarlasa bile öyleyken
İlk defa duyduysan bu senin sorunun da ben bişeler yiceksem gider kafama göre yerim paramida öderim eğer ki sen lüks bir yere götürüp kızı sonrada ondan ödemesini bekleyemezsin belki parası yok sadece küçük yerde yiyecek kadar var napsin yani
Paranın hesabını yapacaksan hiç yapma yani
Kız arkadaşın düve mi
Kafe de o kadar ne yemiş olabilirsiniz dhdhshshsh
Daha uygun bir mekan olabilirdi
Karıya gitmis gibi dusun
Ne olmasını bekliyordun ki
Sürekli böyle olmamalı
Kusura bakma ama evet
Ben utanırdım be en azından yarısını odeseydi
Aynn bnde gunahh
Bunlarda hiç utanma kalmamış ayy
Yazik gunah kizda hic disunmemis bn olsam kiyamam cay icerken bile o cay bana dokunur tuaf olurum oyle bi insanim
sevişirken hiç girdi demiyondur:)
Kim ödeyecek dostum. Gelip ben mi ödeyeyim
sevgili yapma o zaman kanka sevgiline de para harcamicaksan
Enayinin önde gidenisin
O hiç ödemeye yeltenmedi mi?
Daha bu ne ki? Bu fragman. 🤣🤣
2. Buluşma böyleyse ilerisini düşünemiyorum
İyiliğin için kızdan uzak dur bu gidiş iyi değil
Oğlum 1500 napiyorsunuz
hiç mi elini cebine atmadı
Kız bir şey demedi mi? Merak ettim
2. sini de o öder