Maaşı: 6 bin lira
Haftada 2 gün bulusuyoruz
Cafede yiyip içtik hesap 250 lira.
Mağlum erkek öder ağır mı gelmiştir size ona
Haftada 2 gün bulusuyoruz
Cafede yiyip içtik hesap 250 lira.
Mağlum erkek öder ağır mı gelmiştir size ona
Haftada 2 gün buluşmanın ikisinde de mi 250 TL hesap çıkarıyorsunuz? Öyleyse haftalık toplam 500 TL, ayda 2 bin TL yapar. Maaşı iyi olabilir ama sana bahsetmediği borcu olabilir, bir şey için birikim yapmaya çalışıyor olabilir. Bunu da düşünmende fayda var derim ben. Bence epey fazla.
Ama bir kaç seferlik bir şey ise çok da sorun olmaz.
Kadın da ödeyebilir erkekte eğer kadın erkeğin malı değilse tabii!
Sonra erkekler kadınlara tabii değer vermez. Paralı hizmetçisi olarak görür.
Yıl olmuş 2021 eğer hizmet ve kızlık zarı olarak görülmek istemiyorsak bu saçma düşünceleri kadınlar olarak aklımızdan silmeliyiz.
Cevap
39Cevap
Öncelikle çarşın pazar olsun arkadaşım, iyi yere tezgah kurup milleti gazlamışsın :D Her buluşmada 250 lira hesap geldiğini hesaplayan mı dersin, adamın diğer ödemelerini hesaplayan mı dersin bir sürü muhasebeci varmış aramızda. Sorunu ciddiye alıp cevaplayacak olursam eğer bir söz var yiyemeyeceğin lokmayı ağzına atmayacaksın diye, ödeyemeyecek olsa veya idare edemeyecek olsa ben ödeyeceğim diye tutturmaz/tutturamaz bir erkek o yüzden dert etme. Olması gereken ne dersen de ya davet eden öder veya sıra usulü paylaşılır.
Yahu ne gerek var kardeşim buluş buluşma demiyorum bir gidersin çay kahve içersin 30 tl verir başka bir buluşmada yemek yersiniz en fazla 100 tl tutar neden gereksiz yere bu kadar ödeteyim ki sevdiğime ilerde nasıl evi idare edicem ben? Onu geç o çocukta çalışıyor sonuçta 250+250=500 bir haftada 1 ayda 2 bin tl eder ee 6000 den 4000 kalıyor bu çocuğun ailesi var giyimi yemesi var nasıl yeter. Biraz da boğazınızı tutmayı bilin. Ben yemeğe götürmesine bile izin vermemiştim. yazıktır.
pahalı bi mekana götürdü beni çay 10 liraydı
Tamam çay 10 tl ki atma bence en pahalı yerde bile 10 tl olmaz hadi kahvede 40 olsun en fazla 50 tutar her neyse yemeye devam sonra da niye seviliicek kız yok dersiniz.
Öncelikle bu anlatım biçiminize çok üzüldüm.
Maaşı ve ödediği ne boyutta olursa olsun sırf para harcaması bunu böbürlenerek anlatmanız sevgiliniz açısından aşşağılayıcı bir olay. Erkekler cüzdan değildir, tabiki centilmen olarak bizim toplumumuzda erkek öder, yapar diye omuzlarına bir çok yük yüklenmiştir. Sevgiliniz aynı zamanda sevdiğiniz kişi olabildiğinde lütfen empati kurarak davranın.
Anlaşılan sevgilin gözünü boyamak için seni pahalı mekanlara götürüyor. Evlendikten sonra haftada iki kere böyle yerlere götürmez. sana diyeceğim şu henüz sevgilisiniz o kadar abartmayın haa ama evlendikten sonra para durumunuzu da millete anlatmayın burda bile çünkü artık senin paran benim param diye bi şey olmicak
Sevgilisi degilmisin yedirip icircek tabi 250 hic bisey degilki ask varsa 2500 bile oderim ben hesap bile etmem
adam
bu kafayla seni bitirirler ben diyim xd
hee
çok aciz bir hareket
Ekonomik özgürlüğünüz varsa ki var gibi 250 tl çok para değil.
Yeter ki yiyici para avcısı zihniyetiniz olmasın.
Altı bin lira Türkiye şartlarında yüksek bir maaş değil. Elin aç yavrusunu doyurmak zorunda da değil kimse. Birazcık gururun olsun da sonraki yemekleri öde ya da Alman usulü öde. Çağın gerisinde kalmışsın.
Bence 6bin maaşa 250 çok değil be sonuçta sevgilisisin yani
sirf cafe sahibini ln kizini seviyorum diye her hafta sonu gidiyorum hesap 200 250
Çok iticisin sende ödemelisin erkek diye yediğini içtiğini ödemek zorunda mı
ödetmez
garsonu döver hesabı aldığı icin agır abi kendisi
erkek oder diye birsey yok bu sizin erkeklere muhtaciz ilkenizden kaynakli eger esit olmak istiyorsaniz babaniz disinda hicbir erkegin cebinden yemeyin elinizi cebinize atin bugun siz ona cuzdan muammelesi yaparsiniz yarin o size delik
Sen bile yaptığın hareketinden pişman gibisin. Biraz akıllı olun kızlar. Sık yapıp da Zavallı duruma düşürmeyin kendinizi
Bi bulusmada da sen ode bence sadece karsi taraftan bekleme
Şu geri kalmış zihniyetinizi bi değiştirin. Yıl olmuş 2021 şu anda bile var mı ya hâlâ böyle?
Bence ortak ödeyin hesap çok gelince. Hep ona yüklenme senden soğursa bil ki pinti oluşundandır.
Oncelikle isinize gelince esitlik is paraya gelince erkek oder algisindan cikin. 2 yuzlu olmayin. Ve evet fazla odetmissin.
Mesele hesap değildir onun için merak etme bunu buraya yazman daha saçma
mesele nedir yeğen
Bi kahve iç madem ne o kadar yiyorsun
çaylarla meyva tabağını o söledi
Bende bugün 30 TL’ye İskender+ayran yaptım ne kadar pahalanmış diyorum 🥲
Her b*ku Erkekler yapsın zaten. Siz ne ise yararsınız bilmem..
Aylık 2 bini yemeğe mi gidiyor🙄
"Malum erkek öder" ne demek ya😅 neyse
Malum erkek öder diye bir şey yok. Sen her hesaptan cebine elini at.
Mağlum erkek öder kafası ile yaşayan bir insan eziyettir, çiledir, varoşun dibidir.
Sürekli olursa ağır gelebilir ama münferit olursa sıkıntı etmemesi lazım.
1 ay sonra dugunum var kocam olur kendisi adamdan cöp dahi istemedim.
😂opup basina koysun beni
enayi bulmuş
Yo niye olsun saygi denen birsey bu. Gozumde degeri cok oldugu icin bseyini istemem altin bilezik 5 tas filan alio zaten onlar yeter Ayni eve girince alir ederiz yeriz👍🏻😁
Gayet normal bence her şey çok pahalı sıkmayın canınızı
250 lira para mı bu devirde? Marketten üç beş bir şey alıyorsun 100 lira. Olur o kadar
2 kilo pirzola yesen o kadar tutmaz be ne yedin sen böyle 🤮
Senin mağlum erkek öder diyişine mi yanayım yoksa erkek değil mi ödesin bir zahmet gibi görüşlere mi yanayım. Erkek hesabı ödemeli mantığı tamamen erkeği sömürmek üstüne kurulmuş bir mantıktır. Sevgiliyseniz her şeyi bölüşürsünüz.
Mağlum erkek öder... Kafanıza edeyim sizin
Erkek öder tabisi 💁🏻♀️
Malum erkek öder ne ya bu kafayla fazla yaşamazsın kendinize saygınız olsun biraz
Ödesin pintilik yapmasın
Ben ödetmem ayıp o kadar
Ödettim derken bilinçli fazla gelsin diye mi uğraştın
Mağlum erkek öder diye birşey yok yanlış düşünüyorsun
bi defa da sen öde bakalım ağır mı hafif mi?
Nördün abla garsonu mu yedin?
Bu konuda size katılmıyorum bence hesap alman usulü ödenmelidir.
Ne yiyip içtiniz ve kaç kilosun :D
o toktu ben hamburger menu aldım sonra çay sonra kahve kokteyl flan
@Faruk2059 çay 10 liraysa tutar
@Faruk2059 şatoda
@Faruk2059 kendi yorumundan devam et kanka sohbet odasına döndürdünüz mk yorumumu :D
nargile içmedik birde yaska var diye düşün
250 ödesem 250 kere olmasa da en azından 1 kere...
ney
Ulan 6 binim olsa her gun baska kadinla... 😂😂
Ayıp olmuş sanki biraz 😂
Sana olan küfürü etmiştir
Normal 250 şimdiki kızları anca tutar.
İşiniz gücünüz bbu. Veriyosann az bile
Malum erkek öder ne la
Hesap az bile geldi 😃
nasıl
Maaşı 6000 dedin yani 300 tl de hesap gelebilirdi
Ödesin tabi
çok fazla değil
Bence bazen sen öde yazik onada
erkek öder törelere karşı mı gelion
Geri kafalilik bu, töre degil, cimrilik yapma yüklenme cocuga
Soruyu soran kişi; şu geri kalmış zihniyetini değiştirsen iyi olur. 2021 yılındayız hâlâ var mı ya bu zihniyet?🤨
Onu adama sor biz nereden bilelim
utanç verici
Yakında ayrılır senden inşallah. Bir yiyici daha
aç mı kalıyım
Öl mesela
250 lirayla bir aile mangal sefası yapar. Bunun gözü aç, karnı değil..
hamburger menu çay kahve koktely meyve tabağı antep fıstığı yedik
Sevgilisini yiyen aç
Yoo fazla degil
karşılığını veriyorsan hiç önemsememiştir
Yazık be adama
bu kafayla... neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?