Hem bana hem karşı tarafa zarar oluyor
İki̇ gün önce tanıştığım bi̇ri̇ borç para i̇stedi̇, 250 TL gönderdim. Dolandırıldım mı?
Hem bana hem karşı tarafa zarar oluyor
Bi kaç gün önce otobüste giderken biri bana gülümsedi bende ona gülümsedim ertesi gün bana mesaj yazmış instagramdan beni bulup is yerime geldi 10 dakikalık görüştük neyse görüştüğümüz akşam kaza geçirdiğini söyledi Bi gün boyunca birey anlatmadı diğer sabah benden borç para istedi 4500 tutmuş ama 750 lazımmış 500 unu simdi buldum 250 verebilirmisin dedi bende gönderdim sizce Bi problem olur mu şu an onu engelledim gerçi ama mobil banka üzerinden dolandırılma gibi bir şey söz konusumudur?
Hiçbir insana yeni tanıştıysan borç verme. Sana yapışıp daha sonra borcunu vermezler. Alabiliyorsan ısrarla iste ve al. İlişkiyi kes. Sen biriyle yeni tanışsan borç ister misin, ayıp olur dersin değil mi? Gidersin annenden, babandan, akrabadan borç alırsın. Demek ki bu eleman güvenilmez ki senden borç alıyor.
Bence sen açık ve net şekilde dolandırıldın. 2 saatlik bir görüşme sonrası bir kaza için senden neden para istiyor? Sadece 10 dk falan konuşmuşsunuz, sen olsan 10 dakika konuştuğun birinden para ister misin? Bence seni dolandırmış ama bu dolandırıcılığın ilerisi olmaz diye düşünüyorum yanı banka hesaplarına falan erişemez.
Çok teşekkür ediyorum bende bu yüzden zate. Korktum yoksa parada değilim çok büyük Bi meblağ gitmedi boş anıma denk geldi
Ne demek, rica ederim.
Banada seningibi sahiplenerek birisi lazım iki günde benimsemek bu senin dürüstlüğün ve sözüne sadık olmandan kaynaklanan bir şey dürüst insanların arada başına gelir bu arada sorunun cevabını almışsın yazılmasını istememisssin onda okudum ama yazmadan duramadinm
Iy yapmışsın ben bu sorunun bu kadar tutacağını sanmamistim yani ilk defa buraya yazıyorum genelde okurdum yazdığımda dolandirildimmi diye bunun hakkında yazı yoktu o an nasıl yapacağımı şaşırıp yazdım baya iy oldu kafam dağıldı fikir edindim :)
Çok kritik
Kalbin yüreğin güzel ama dikkat et arkadaşım kullandırtma kendini
Haklısın napalm işte iy niyet diyip geçiyorum artık başka Bi sorun yasamayayim da neysek 750 nin tamamını atmadım o kafayla herhalde baya yüksek fiyat da alabilirdim sonradan aklım başıma geldi
İyi yırtmışssın duyguları kullandırtma tamam paran gitmiş boş ver sadakan olsun eğer böyle çok yardım etmek istersen yaşadığın yerde ki sokak hayvanlarını besle doyur su koy şu sıcak yaz günlerinde onları sev iki başını okşa
İnsan bazen böyle duygusal olarak boşluğa düşer sende olduğu gibi çünkü insan iyilik yapmaya ihtiyaç duyar doyuma ulaşmak için sende böyle gereksiz insanlara yapıp kendini kullandırtacağına hayvanlara yap ruhunda dinlenir ferahlarsın
Yok ben Bi an için Bi arkadaşıma borç veriyorum düşüncesine kapıldım sadaka ayrı onu zaten yapıyorum da
Daha sonra baktım ki bu kişiyi iki gün dur tanıyorum ne arkadaşı ama işte is isten geçti çabuk karar verdim sonrada korktum ki mobil bankadan başka birey yasarmiyim hani para gönderince bilgiler karşıya gidiyor diye ondan burya yazdım
Teşekkür ederim:)
Cevap
131Cevap
Yazıyı okumadım bile direk başlıktan gördüm yazıyorum bence iki gün tanıştığım birine bu kadar kolay güvenmem çok saçma bu devirde babana bile güvenmiceksin diye boşuna demiyorlar üstelik ortalık zaten sıkıntılı kim kimi çarparsa kafasında herkes o yüzden dikakt etmek gerek kiz erkek farketmiyor herkes birbirinin sırtından geçinme derdinde uyanık olmak gerek yoksa cebinde beş parasız kalabilirsin önemli yani kimseye güvenme derim
Çok haklısın. Boş anıma denk geldi diyelim Bi yandan iy oldu gözü. Açıldı :)
Para alınıp gerı verılmeye meyıllı degılse ya da ona ulsmana olanak yoksa anlakı art nıyetlıdır. Sebep ne olursa olsun 2 gunluk bırının senden bunu ıstemesı cok kalıtelı ve guvenılır bırı oldugu soylenemez.
Her kım olursa olsun 2 gunde bır ınsan ne kadar samımı olur ya da guvenır
Demi ya bencede korkum mobil bankadan bir sey olur mu diyeydi sağ olsun arkadaşlar Bi sorun yaşamazsin. Dedi
Sen hatayı en başında yapmışssın.. sen sana her gülümseyen erkeğe karşılık verip Tanışıyor musun? Bu kadar mı sevgiye açsın... üstüne Üstelik 2 günlük birine borç para vermen de cabası :D yani anlattığın hikayede sorun sadece tanımadığın birine borç vermen değil... Anlattıklarının tamamı saçmalık
Ne desen haklısın boş anıma denk geldi diyelim
Anlaşılan herif hem yakışıklıydı hem de güven veren bir tipti Yoksa böyle bir hataya düşmezdin :D
Hemşireymis evet güven veriyor gibiydi ama iki günde ne oluyoruz kafası sonradan geldi bana
Otobüste gülümsedikten sonra nasıl instagramini buldu yazdı? Yoksa tinderdan falan mı buldu jejjdjsjsjjd bence başka bir sekilde olmuş ama öğrenmek istediğin şey banka hesabına ulaşıp ulaşamayacağı bilgisi. Ulaşamaz bence ama bankacılık hesabının şifresini degistir ve bağlı olan telefon numaralarını kontrol et
Yeni tanıştığı birinden neden hemen borç istemiş ki? Size gelene kadar ailesinden arkadaşlarından isteseymiş madem zor durumda. Ya da istedi de vermediler mi acaba? Bana pek normal gelmedi bu durum.
Yani dolandirildim orasıengelledim ok adamdan daha fazlasını istediği içi. Tekrar engelledjm
Öyle gerçekten ufak biseyle yırttım hemde gözüm açılmış oldu beterin beteri var
Öyle tabi ama benim konumuz ici. Okadar büyük Bi miktar değil o an ucin çok daha büyük Bi kaypak yaşayacak konumdaydim
Bu bir ders olsun, bugün 250 kaybettin yarın 500 1000 kaybetmemek için, öyle düşün, borç vereceğin insanı iyi tanı gerçekten seviyor ve güveniyorsan karşılık vermeden imkanın olduğu kadar verirsin
Öyle gerçekten boş anıma denk geldi
Seni sömürüyor kazıklıyor kazıklatma kendini. Sana bişey diyimi hiçbi erkek sevdiği kadından kolay kolay para isteyemez erkeklik gururuna yediremez böyle yapıyorsa senin ona olan sevgini kullanıyor seni sevmiyor ve seni kullanıyor maalesef
Haklısın zaten iki günde sevmesi de garip olurdu belkide devlet isinde çalışıyor olduğumu bildiği için. Bu şekilde olmuştur neyse ne olan oldu önüme baksam iy olcak buda bana Bi ders olmuş oldu
Ayni hatayi bende yaptim bi gunde tanidim birine 300 gonderdim qma o an insanin bpsluguna gelio ve sabah hyandigimda ben niye böyle bisey yaptim diosun geri istemeye de cekiniosun zaten mal gibi kalmistim bu daha da soz verdim kendime dikkatli olcam cok sacma baska kimsesi yok mu isteyecek de bizden istiolar anlamiyorum
Merhaba tanisa bilirmiyoz 🤣
al işte biri daha seni dolandıracak
Aşk olsun İsmail abi ben öyle bir insan mıyım? ~Yavuz
Aynen gerçekte. Öyle o an baya büyük Bi miktar gönderecek kafadayım ama ucuz atlattım diyelim ve kesinlikle dolandırıcı cikti
Dolandırıldın geçmiş olsun insanlar yıllardır tanıdığı kişilere bile tam güven sağlayamazken 2 gün gayet hızlıymış en azından çok geçirmemiş insaflıymış
Yom yok insaf yoktu 2 Bi. Kadar istedi daha sonra bana sordu şu an da böyle Bi kaza geçiren 4 bini karşılayacak gücü. olur mu kurbandan çıktık diye bende ben karşılarım şu an da maddi gücün var dedim oda fiyatı iyce yukarı çıkardı bende engelledim
Ya olay zaten ilginç ama otobüste görmüş seni nasıl bulmuş eklemiş cia ajanı mı bu. Ayrietten sen neden para veriyosun daha yeni tanıdığın adama. Bide bana ders oldu diyosn. Ya şu saf ayaklarını bırakın artık lütfen ya. Biraz aklınızı başınıza alın
Sen kötülük yapmamışsın. Belki erken davrandın birşeyler için ama kendinde hata arama. her şey bir ders, hayat iyi ve kötü kararlar üzerine yürüyor. Unutma.
Aynen öyle şu an daha mantıklı düşünüyorum o anj. Korkusuyla gelisti her sey
Değer verdiğiniz insanlari daha iyi tanimak için bunu yapin zarat görmezsiniz. Belki ileride daha büyük manevi yaralar açacaktı. Para ile adam tanımak bence çok iyi. giden para olsun😏
Zaten tanıyamadım yolları ayırmış oldum bu sayede :D
Benim korkum mobil bakdan birsey olurmuydu aslında da cevabımı aldım sorun olmaz dendi
Sorunun çözülmesi iyi👍🏽
Tamam bu kadar sürede güven olmaz iki günde birine de borç verilmez zaten iki gün tanıdığın birinden borçta istenmez ancak neden engelledin ki bıraksaydın dursaydı yani engel nedir arkadaşım
Haklısın ne bileyim anlık korkuların getirdiği yer bu yonde
Aman boş ver ya 250 mühim değil şimdide kendimi kötü hisedicem
Açıklama yaptı dolandırıcı değil durum güncellemesi yaptım anlık bir korku oldu mobilden birey olur mu diye sonuç burdayiz
Anlaşılamayn durum yeni tanışılan birinden niye para istenir? Hiç normal değil. Hadi sen iyiy niyetlisin verdin... Ya daha büyük para isteseydi? Tanımadığınız insanlara itibar etmeyin lütfen.
Bencede okadar tanımadan numarası bile yok neyine güvenip yaptım bilmem parasında değilim daha kötü bir sey olur mu diye korktum mobil Bankadan oda olmaz dediler :)
İyi niyetlisin ve temiz kalplisin anlaşılan. durumuna çok üzülmüşsün belli ki, boş bir anına gelmiş. Bir daha yapmazsın umarım...
Kesinlikle zaten işler sarpa sardı
Aşkom seni daha çok üzerler he. Çok çok dikkat et tanıştığın insanlara. İki gün önce tanışmayı geç 2 sene bile geçse insan arkadaşlarından dahi kolay kolay borç isteyemez
Demi ya bence de bende neden gönderdim bilmem büyük Bi para değil ama işte bazen saflık hat sahaya çıkıyor
Başının gözünün sadakası olsun da her zaman bu kadar kolay atlatamazsın olayları o yüzden dikkatli gözü açık ol
Aynen biraz acemiyim ama buda bana ders olmuş oldu
Sende heralde iş yeri dışında boynunda isim soy isim yazılı yaka kartıyla dolanan tiplerdensin 🤣 çıkarıp cebine çantana koyman çok zor bir iş zaten sanayiye gitmek gerekiyor bunun için 🤣
Kim olursa olsun sakın verme yılan gibi şerfsiz erkekler var evli kadınları bile kandırıp kolundan bıleziklerını alanmı ararsin kadını kacırıp babasından kalan ıkı daıreyı alanmı ararsin
Görende sanki 250 000 lira dolandirildin sanır ya 250 lira şimdi bi büyük bi para değil. 2500 lira bile değilken.
He ya zaten bende onu diyorum. Ucuz yırttım daha fazla vermek gucteyim :)
senelerdir tanıdığım insana borç gönderdim şrefsiz paramın üstüne yattı olunca göndericem dedi. üstüne su iç. geçmiş olsun.
Aynen öyle daha fazlasını istedi 250 ile yırttı. Daha fazla gönderecek kafadaydim boş anıma denk geldi diyelim
bide bana ne kadar atabilirsen at diyo. şu erk*klerin kadınlardan borç para istemesi tamamen acizlik ya nefret ediyorum
2 günlük tanıdığın birine güvenmen doğru değil..
Bir de 250 TL para kolay kazanılmıyor. :)
Öyle benim Bi mesaim 180 250 Bi buçuk mesai zor yani
Bu ders olsun.. :)
Sende benim gibi safsın kanka bir gülümseyene varını yoğunu veriyorsun. Fakat iyi olduk da noldu bana babam bile para vermiyor valla 😂
Bende öyle bankadan babam dahil para veriliyordu çalışarak kendim kazanmaya başladım
Ha o para mevzuda bence biraz iy oldu gözüm açıldı belkide küçük şeylerle Allah beni uyarıyor olabilir diye düşünüyorum daha beteride olabilirdi 250 yle yirttim
Aynen ders oldu fazla para gitmemiş çok şükür deneyim yaparak anlıcaz böylece hayatı boş ver üzülme
Aynen teskereler :)
Seni çok iyi anlıyorum benzer şeyler başıma geldi ah bizim saflımız burdan anlatır yazardımda yorgunum :D
Bende öyle gerçekten. İlk oldu dersimi aldım diyelim :)
İyi kalbini sevdiğim güzel insan ☺️ neyse artık sana tecrübe olmuştur sen yapmışsın artık giden gitmiş dert etme durumu ☺️
Aynen artık dert etmiyorum. Geldi geçti Bi yandan iy oldu artık daha tedbirliyim :D
Böyle şeyler yapmayın çok büyük ihtimal dolandırma olur. Bu senin anlattığın değil gibi görünüyor. Neyse çok büyük miktar değil hiç değilse.
Dolandırmadan net daha fazlasını istedi ve engelledim tekrardan 250 TL ile yırttık diyeyim
Bu ne biçim hizlilik ya. Hemen buluşan biriyim filan mı yazıyor tisortunuzun arkasında ne anlamadım 😂
Yok tişört giyiniyordum :D ama boş anıma denk geldi biraz
Sen mermametli yardimsever🌼 birisin Anladim ama bunu Yakinlarina arkaslarina akrabana göster iki dk tanidigina gostersen suistimal edilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
geçmiş olsun dolandırıldın da engellemeden parayı bir geri isteseydin keşke
en kötü şikayetçi olurdun hakkında elinde belge var
Ya ne bileyim instagram üzerinden konuştuğum iki günlük kişiye hem para gönderip hemde korkabiliyorum gerçekten çok boş anıma denk geldi
İnsanları dolandırmanın en kolay taktiği budur zaten hep parası bi şeylere az kalmıştır falan
Geçmiş olsun ne kadar az miktar olsada emegindi. Şükür dedigin gibi daha fazla atsan daha kötüydü Allah beterinden korusun 🙂
Amin hepimizi o an ben milyarlar kaybedecek kafadayım ucuz yırttım açıkçası burada bunu paylaşmak çok iy geldi kafamı toparlamaya baya yardımı oldu teşekkür ediyorum:)
Bir de soruyorlar ,,, bu kafayla bacağınızdan Donunuzu alırlar afedersin
Biraz o kafadaydim uyandım boş anıma denk geldi biraz zor Bi dönem geçiriyordum uyanmış oldum 250 TL ile yırttım o an için çok daha büyük miktar gönderebilecek konumdaydim
2 günlük tanıştığın biri para istiyorsa o işte bi terslik vardır zaten
Öyle bankadan garip geldi
sanmıyorum dolandırma olduğunu. engellemekle de iyi yapmadın
Dolandırılmış net bilgi üstüne yenide. Para istedi2 Bi. Kadar daha sonra ra fiyat yükseldi
Adını bilmiyor, seni tanımıyorum nasıl buldu seni bu kadar kolay?
Meslekten dolayı isim soy isim yazan kartım var üstümde
Sağlıkçı mısın sen?
Hayır değili. Şimdi burada mesleğimden bahsedersem iyce rezil olurum katma orasını:D
Insan yeni tanistigi birine neden para verirki sende safmissin be arkadaşım
Oyle ya boş anıma denk geldi
Teşekkür ederim o an omadar korktum ki aklıma felaket senaryoları geldi yani biliyorsunuz zaten haberler fena annem evde yalnız is yerimi biliyor imandan birey olur mu o korkuyla burya yazdım :)
Gerçekten kaza geçirmişmi ikincisi seninle yeni tanışmış neden senden para istiyorki Ağır bir insan değil belliki.
Aynı şey benimde basıma geldi. Ama karşılığını alabildim 😊
Karşılık yok daha fazlasını istedi kesin dolandirciydi boş anıma denk geldi sabahı. Kötüydü uykuluyum zaten nasipte çıktı demekki
Bazen olur öyle şeyler 😊😊
Tecrübe hayatta yenilen kazıkların toplamıdır.😊
Hikayede tutarsızliklar var
Olmaz bu iş
Öyle diyorsan ben gayet yaşadığımı yazdım inanmak sizin elinizde
Okumuyorum direk mesleğe sahibim okumasına bir sonraki yıla biraktim
Yeni tanıştığı birinden, borç isteyen adamı çok garip bulurum. O parayı, ancak icra yoluyla alırsın. Ama itiraz etmese! Belli ki çok yakışıklı ve sen de yakışıklılığına dayanamamışsın..
Biraz öyle diyelim biraz böyle yani çok mantıklı Bi zamanda çıkmadı karşıma boşluktaydim oda degerlendirdi
KS üzerinden takip isteği atıp borç isteseler ona da verirsin sen bu akılla :D
Yok ya okadar da değil çok daha kafamın dalgi. Olduğu Bi dönemden geçiyordum ucuz atlattım daha fazlasını da ödeyecek Bi kafadaydim ucuz atlattım diye dusunuyorum
İlgileniyorsan satmak istediğim bir köprüm var? İnsanlara bu kadar çabuk kanmayın.
Olur tabii hemen iban atın köprü resmi ve gülen yüzünüzde beraber :D
😄
doğru soru : "neden gönderdim?" olmalı bence.
Boş anıma denk geldi pek sağlıklı düşündüğüm. I dönemde değildim ucuz atlattım daha fazlasını da gönderebilirim konumdadır gerçekten
2 günde tanistigim insana boec vermen mantıklı bi hareket degil
Evet mantıklı değil zaten bunda herkes hem fikir :D
Troll mü bu 2 gün tanıdığın insana nasıl borç veriyon.
Dolandiriciydi 2 Bi. TL daha istedi daha sonradan biraz daha durdukça fiyat yükseldi
Enayi misin kızım 2 günlük tanıştığın birisi borç istiyorsa o hırsızdır zaten
Enayilik değilde biraz daha o gün ki boş anıma diyelim
Bence 2 gün tanıştığın birisine borç vermen büyük bir hataydı. Neyse sen aramaya devam et, belki de dolandırıcı değildir yahu 😏
Yok ya ondan birey çıkmaz yeniden para istedi
250 TL için dolandırılsan ne olur dolandırılmasan ne olur, o kadar büyük bir miktar değil.
Evet değil ama zaten miktarından dolayı degildi korkum :D teşekkür ediyorum
Keşke bana böyle gelse iyi niyetli insanlar kötülere denk geliyor hep
Şansına sana da para yiyenler geliyor dimi:D
öyle kötü düşünme pitanem
Sen gibi enayiler olmasa uyanıklar nasıl geçinsin 😓
Aynen aynen :(
Borç para alacak kadar kendine güvendiren birisi neden 250 lira ile idare eder?
2200 daha borcu varmış bunu duyunca 250 lirayla yırttım diyerek tekrar engelledim
Aynen sabah çok uykuluydum pek aklım başımda karar vererek göndermedim daha sonrada ne alaka diye düşündüm ama çoktan göndermiştim boş anıma denk geldi
Genel de bu tür şeyleri erkekler yapar siz nasıl yaptınız böyle bir hata anlamadım geçmiş olsun
Ben nasıl yaptım ne bileyim ya çok büyük. Bir miktar değildi ama zaten verdiğim için değil banka hesabı yani mobil hesapta bazı bilgiler gidiyor diye korktum
Ah saftirik bacım... O değil de seni nasıl bulmuş onu merak ettim
Mesleğinden dayı üstümde isim soy isim yazılı Bi kart vardi
Anladım diğer türlü zaten mümkün değil adını bilmeden... Neyse geçmiş olsun artık daha dikkatli hareket edersin
Aynen yeniyim bu tarz olaylarda boş anıma geldi
2 gunde tanidine neden gonderiyorsun gecmis olsun dolandirildin
Herhalde öyle gibi görünüyor
Biraz zmaan tsnisaydin paraya değer vermen güzelde başa kalkman hoş değil
Başına kalkmak istemedim sadece mobil bankacılıkta bir sıkıntı yasarmiyim diye korktum aslında gönderilen meblağ başa kalkacak kadar büyük değil
Hayır gitti giden
2200 daha borcum var tarzında konuşuyordu bende yeniden engelledim
fake hikaye
bunlara kanmayın böbreğinizden olmayın
xperler 1ler tamamen yalan dolan
Hskdbrksndjie kamuspotu için tskler
Bilmem ozaman kanma ben başıma geçeni anlattım korkum vardı geçti gerisi sana kalmış
dulasamiyorsan dolandirilmissindir. ama sadaka olarak dusun
sikma canini
Sadece instagram var dolandirilmamisim birini kırmış oldum
Evet engeli açınca ulaştım ama napalm korktum mobilden bisey olur mu diye biraz acemiyim bu tarz şeylerde
boş ver ya iki gün tanıdığımdan borç alan biride biraz garibime gitmiyor değil artık geçmiş olsun
Bilmem aticam dedi ama artık muallak
Teşekkür ederi. Kaybım okadar beni sarsacak Bi miktar degil
Sana yalvarsa bile para gönderme
İnsanoğlu her haltı yer
Büyük Bi meblağ değildi açıkçası karşı tarafı kırdım sanırım
Haklısın hiç Bi yönden düşünmemiştim boş anıma denk geldi her şey
Öyle simdj onuda pek tanımıyorum ondan yargıya varmiycam belki de güvenmemek le hatayı ben yaptım artık oldu bitti geçmiş olsun :)
Engelleme nedenin ne? Karakterli biriyse borcunu öder zaten
Öyle ama ne biliyim ya acemiyim işte olaylar art arda gelişti ve anı karar lar vererek bu noktaya geldik diyeljm
Engellediğini gördü mü yani
Evet ama ya zaten bu saatten sonra ne paralarım nede başka birey birine böyle ithamda bulunup sonra öyle olmaması daha kötü bende Bi nevi öyle demiş oldum paradan değilde mobil bakmadan birey olur mu korkusu oluşmuştu
Senin istediğin dışında kimse paranı çekemez. Sessiz kal bi süre parasını öder büyük ihtimal özür dilersin ama ondan sonra para isterse verme bi daha bu devirde baba çocuğuna borç vermiyor
Aynen öyle yapcak birey yok olan oldu zaten bende bundan sonra biraz daha dikkat etmeliyim birini kırmak dahada kötü oluyor
Sen bayağı safsın ya, elimde Bi köprü var egeye ta ınıcam sana 20000tl Ye bırakayım, her araç 13tl ödüyor günde 10000 araç geçiyor, seni sevmesem teklif etmezdim bak😆😆😆
Çok iy alıyorum iban at :D
Elden alayım hem tanışmış oluruz😆😆
Olur olur gel gülümse mene bakar
Ağzım kulaklarımdaolacak, 32 ddiş te manzaran😆
Ahahhah sesli güldüm Allah'm ya sabah ne düşünüyordumallah senide güldürsün
Köprüyü alırsan olayı Cenabı hakka taşımadan beni sende güldürebilirsin😆
:D
Yüce rabbimi böyle küçük şeylerle meşgul etmek istemem😆sen parayı hazırla botanik bahçesinde elden alırım ararsın😆😆
Botanik bahçesi mi bari havuza gelseydin :D
İlerde o da olur inşallah😆😆
Daha elimde satacak bişiler daha var uyanmazsan havuzda gelirim😆😆ne demişler bulandırmak denizi uyandırma kahrizi😆😆😆
Engellemeseydiniz keşke belki tekrar yollayacaktır bilemeyiz ki
Engeli açtım sorun yok zaten korktuğum şey mobil bankadan başka birey yapabilirsiniz oda öyle bjsey olmazmış teşekkür ediyorum
Yok rahat olun yapamaz oradan bir şey
250 lşran gitmiş oldu yani daha 2 gün tanıdığına niye para verdin ki
Bilmem bazen böyle tuhaf anlara düşüp sonra ani karar verip pişman oluyorum paranın Gittiğine değilde başka sorun yasarmiyim diye korkmuştum oda sorun olmaz dediler
Aynen :D zaten soğuk suyumu içtim korkucagimi korktum artık tecrübem var
Bazen bazi şeyleri sadaka niyetine yapmak gerekir...
Haklısın çok düşünmemek lazım ben korktum ki bilgiler gidiyor birey olur falan :D
Bilgiler gitmezde şuanda günümüzde menfaat çıkar on planda olduğu için ve bu yüzdende ortada bir güvensizlik var hepte bu sebeplerden dolayı
@Kartalbjk34 evet ya belki de bu yüzden bu kadar korktum yoksa büyük Bi meblağ kayıp etmedim
Sadaka olarak yerini bulur mu acaba 😜
Haklısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?