İş arkadaşımdan alacağım 250 tl para var. 1 ay geçti izindeydim kız sana çekip veririm dedi vermedi, geçen gün hatırlatma yaptım senden alacağım vardı müsait olduğun zaman verirsin dedim
ben sana vermedimmi onu ya verdim hatırlıyorum dedi. (Bunu demesine de ayrı gıcık oldum ben çeker veririm diyen insana neden sürekli hatırlatma yapcam )
Sonraki vardiya veririm dedi.
Gene vermedi ne yapabilirim? Lütfen boş ver 250 tl ye mi düştün vs demeyin asgari ücret alıyorum para kolay kazanılmıyor kendi paramın dilencisi olmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten üzücü bir durum! 😕 Asla 250 TL'ye mi düştün diyenlere kulak asma! Emek verip kazandığın her kuruşun kıymeti vardır. Haklısın, para kolay kazanılmıyor. Şimdi, bu durumda hem sabırlı hem de net bir şekilde ilerlemek önemli.
İlk olarak, iş arkadaşına bir kez daha sakin ve açık bir dille borcunu hatırlatmalısın. Belki bir mesajla durumu özetleyebilir ve alacağın tarihi netleştirebilirsin. Mesela, "Geçen konuştuğumuz 250 TL ile ilgili haber bekliyorum, ne zaman müsait olursun?" gibi kısa ama direkt bir mesaj iş görebilir.
Eğer hala ödemeye yanaşmıyorsa, birebir görüşmeyi deneyebilirsin. Bazı insanlar, yüz yüze konuşunca konuyu hafife almaktan vazgeçer. Ama ödememekte direnir ya da geçiştiriyorsa, belki bu konuyu bir üst amirine ya da karşılıklı tanıdığınız birine danışarak çözebilirsin. Unutma, hakkını araman çok doğal ve kimseye vicdan yapmana gerek yok! Kendine güven 💪😊
Ama 2 kere dedim zaten kıza
Hah işte mesele burada! Bazı insanlar gerçekten dikkati dağınık olabiliyor. 🙄 Üçüncü kez hatırlat biraz daha net ol, "Borcunu ne zaman ödeyeceksin?" gibi. Artık anlamak zorunda! 😉