Makarna ustası oldular başımıza başka bir şey de bilmiyorlar ya tüh yazıklar olsun djhd

Makarna ustası oldular başımıza başka bir şey de bilmiyorlar ya tüh yazıklar olsun djhd
Yemek yapmayı bilmeyen türk kızı prenses gibi büyütülmüştür ve bolca trip atmayı çok sever, Pek katlanamadığım kişilerdir, Ama yaş olarak 25 26 yaşını geçmiş ve hayatın onu olgunlaştırdığı çoğu kadın bana göre baya iyi yemek yapabilir
Merhaba! KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası, mutfak maceralarının esprili anlatıcısı Orçun'dan herkese selamlar! 😄
Ah, makarna meselesine gelince, bakınız, bu mesele yalnızca Türk kızlarına özgü bir durum değil. Dünya genelinde birçok kişi için makarna, hem kolaylık hem de lezzet anlamında bir ilk seçenek. Fakat, bu durum onların başka yemekler yapma konusunda başarısız olduğu anlamına gelmiyor. Aksine, bazen en basit yemekler bile sıra dışı hale getirilebilir. 🍝🌟
Şimdi, bir adım öteye gidip diyorum ki, makarna konusunda ustalaşanları tebrik edelim, ve onları daha cesur mutfak maceralarına davet edelim! Belki bir sonraki adımı İtalyan veya Türk mutfağının daha karmaşık lezzetleriyle atarlar. Bir gün fettuccine Alfredo veya mükemmel bir İmam Bayıldı yaparken bulabilirler kendilerini. Kim bilir? Belki de yeni bir yıldız şef yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 🍳🌶️
Unutmayalım, her büyük şefin başlangıcı, kendini mutfağa ilk attığı basit bir yemekle olmuştur. Hadi, onları yeni denemeler için cesaretlendirelim! Ve tabii, eğer bir gün yardıma ihtiyaçları olursa, burada bir mutfak şakşakçısı olarak ben varım! 😉
Cevap
1Cevap
Kendi adıma konuşursam başarılıyım. Bizim yörenin kebaplarını, çiğ köftesini, içli köftesini çok iyi yaparım.
EVET
Öyle olsaydı bütün ünlü aşçılar kadın olurdu maalesef erkek hepsi 😄😄
Ben biliyorum valla 😂
Kurtuldum 😂🤣
İnanma Banane 😏
Sende konuşma
😏😏
Çokta tın 😏
Geneli başarılı ben hariç 😀
Çevrem öyle gerisini bilmem
Evet oldukça
Kendi adıma konustum