türk kızlarını fızıksel ve karekter olarak tanımlarsanız nasıl tanımlarsınız baylar?
Cevabın nedir?
+1 yılkendileri dünyanın en güzel kızı zannederler.dünyadaki tek kız o sanki
bir yere oturtunuzmu hesap daima erkek öder.kendisinin umurunda olmaz
erkek her zaman onun pesinde koşmalı.
dünyanın en degerli dudakları gögüsleri vs sanki elmas dokunsan degeri kaybolur.
ıssız bir adaya düsün sadece o ve erkek arkadası olsa yinede el ele tutamazsın bir gören muhakak cıkar.
her seyin en pahalısını giyerler. aldıgın hediye 1.000 tl lik bile olsa 100.000 tl olanı ister umursamaz
türk kızları kaprisli düsüncesizdirler. simdi cogu kisi bana sinir olmuştur ama geneli böyle yok ben böyle degilim diyorsanız cogumluga girmiyorsunuzdur. merak etmeyin93 Yorumla- +1 yıl
Dudaklarına ve göğsüne dokunamazsın zaten sapık mısın. binlerce kadın taciz ediliyo. hayatında belki bunlar hasar bırakıyo
En İyi Cevaplar
koca totolu, genelde koca göğüslü ve balık etl...
fiziksel özellikleri değişiyo tabi de genel olarak sıkı bir vucuda sahip degirller..
karakter olarak sanırım sahiplenilmek en cok hoşlarına giden sey ayrıca kıyafete ve ayakkabılara düşkünlükleri vardır.00 Yorumla
+1 yılGenelde orta boy... Çokta uzun olursa rahatsız eder.Kadın dediğin nadir ve kibar olmalı...
Kadınlarımız herzmn kaliteli ve beceriklidir.ve bir kadında daima bir yetenek aranır.
Kilo konusunda çoğu balıketlidir.Kilolusu çoğu zmn ortayaşlarda bulunur.Ne yaparsın yılların verdiği evcilik oyunu değildir yaa binbir çile var omuzlarına binmiş.Hepsi bu değildir tabii hatta çeyreği bile sayılamaz.Sadece biraz bahsetme...70 Yorumla
+1 yıltürk kızları tam bir maldır diyecem olmayacak kendime de laf atıcam :D ama gerçekten çoğu türk kızı mal egoistin teki ıyy
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
48Cevap
Türk kızlarının kaprisli olma sebebi erkeklerin sanki baska kız yokmus gibi sürekli ilgi göstermesididir. Kız da ay ben cok guzelim falan havalarına giriyor. Eğitmine bakmadan en kültürlüsünü isterler , kendine bakmadan en yakışıklısını, kendine bakım yapmaz ama en bakımlı en güclü erkek onun olsun ister vs vs. Kısaca %99uyla evlenilmez
40 Yorumla
+1 yılAvrupa'yı bildiğim için oralardaki kızlarla genel olarak kıyaslarsam:
1. Daha kısa boylusunuz.
2. Paranoyaklık fazla. (Bizlerde de var ama)
3. Dış görünüşe daha fazla önem veriyorsunuz.
4. Daha iyi arkadaşsınız.
5. Kim ne derse desin sayıca daha az olsa da en güzeller yine burada. Güzelliğinizin bir kimliği var. Kimse boy ölçüşemez sizinle.
İyisiniz iyi!91 Yorumla- +1 yıl
Aaa! Bak nasılda unuttum. Teşekkürler msg812.
6. Burun havada abi. Net!
7. Doğal değilsiniz. Paranoyaklıktan da olur bu. Ama haklısınız demiştim. Pasaport programından Hande Sarıoğlu TV'de gördüğüm yegane doğal kızlardan biri. Bence! İşte size olumlu bir örnek.
Fiziksel olarak genellikle kısa boylu ve koca popolu. Kompleksli, kıskanç, doyumsuz, servet avcısı. Tiplerine bakmadan en yakışıklısını, ceplerine bakmadan en zenginini, eğitimlerine bakmadan en kültürlüsünü isterler. Yoğun abaza ilgisinden dolayı en kötüsü bile kendini prenses sanar, özel bir kişi olduğunu düşünür. Bacak aralarında hazine sakladıklarını sanarlar, vs.
30 YorumlaCok merak ediyorum acaba türk erkeklerin bukadar özgüveni nerden kaynaklanìyor? acaba kadinlar hakinda bukadar kaba düsünürken kendi anesi ve kardesi hakinda ne gibi bir düsünce var. bir utanma durumu olabilirmi? ya da keske bir rusdan ya da bir polandan dogsaydim. belkide nerden geldini bile bilmiyor garip uzaydan mi acaba bence ülkemizi daha fazla kücültmeyelim.
140 Yorumla
+1 yılTürk kizlarinin kör olma olasılığı %78 daha fazlaymış! , cunku tribini cekemeyen erkek yuzunden gozü sürekli doner.
Türk kizlari diger ulke kizlarindan 3 kat fazla baş ağrısı çekiyormuş, bu anneden mirastir, goster , ellettir ama kocana sakla mantigi hukum surmekle beraber kocalayinca istedigini alamayinca bunun hincini yatakta başi agriyarak ödetir.20 Yorumlafiziksel olarak ne türk kızları güzeldir diye genelleme yapılabilir ne de çirkindir diye ama karakter olarak birçoğunun burunları havada
13 Yorumla- +1 yıl
ben de boyle dusunuyorum nıye boyle yabancı kızlar daha sıcak ve dogal ...
- +1 yıl
%100 katılıyorum yorumuna
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görünüş olarak 30 dan önce ve 30 dan sonra diye ikiye ayrılıyorlar genellikle. Karakter olarak da genellikle cesur ve tuttuğunu koparanlar.
25 Yorumla- +1 yıl
yapacak birşey yok ...Allah böyle yaratmış , muadilim bile yok :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim efenim , çok kibarsınız :)
- +1 yıl
Zat-ı alinizide zevkle takip ediyoruz efenim , dürüst ve samimi ...
Aralarında güzel azdır o güzellerinde çoğu cilvelidir .Utangaçtır dediğim gibi az güzel vardır bazıları güzel ama barzodur bunlar ask.fmde hesap açıp artislik yapar. Adam gibi adam aramazlar zengin yakışıklı ararlar huy onlar için önemli değildir . Yakışıklılk para önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılbenden başkası ile sevişiosa kaşardır
ben evlenmişsem bakiredir
ben evlenmemişsem zaten kasardır ondan evlenmemişimdir
ben zaten huniliyim ya niye okuyonuzki beni00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde burnu havalarda olup kendini bişi sanıp karsısındakını kucumseyen kızlardır,bu kızlar evlenmeden once bı cok kısıyle opusur koklasırlar ve sadece kızlık zarını bozdurmaz boylece bakıre olacak kalacagına ınanır
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleyw
rağbet edilmemesi gereken ,nüfusu erkeklerden az olduğu için kadına benzemeden kendini kadın zanneden bir tür oluyor kendileri:)
10 YorumlaÖyle boydu fizikti gibi özelliklere girmiycem.Ama sizler görüp görebileceğimiz en zor kızlarsınız.Bende bunu seviyorum zaten zor olan şey güzel değil midir?
10 Yorumlagenelde 1.70 i geçmez kimisi çok zayıf sıska kimisi kilolu balık etli bi ortasını bulamamış kız tipi.haa karektere gelince kaliteli kızlar var ama bazı kaşarlar da mevcut.
00 Yorumlahepsi birer çiçek dunyada esi benzeri olmaya birer çiçek hepsi :))
57 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
aşkım benim ya :))
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısa boylu, kaprisli, hafif kolları kıllı :) teklif alınca biyeri kalkar, yalansa yalan deyin ukraynalı, fransız hatta japon kız arkadaşlarım oldu yanına gittim sohbet ettim gayet sempatikler bizim kızlar kendini dünya güzeli felan mı zannediyor anlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde kısa boylu esmer olurlar, et süt ot ile beslenirler çikolata ile beslenenleri de vardır yıllık ortalama 30 40 kg civarı süt veren cinsleri de vardır.genelde iyi anne olurlar kıskanç ve kendini beğenmişlik hastalık gibi aralarında yayılmıştır efenim
00 Yorumlafiziksel olarak evlenene kadar iyi, evlendikten sonra facia, karakter olarak kapağı attıktan sonra kocasının kendisine kul köle olmasını isteyen kız tipleridir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelleme yapmaktan nefret ederim ama bir çok konuyu fazla abartıp, büyütüp de bir türlü aşamamış olmaları kötü.
Yoksa, fiziksel açıdan ispanyoldan,italyandan,yunandan, rumenden farkı yok, gayet güzeller20 Yorumla
+1 yılKendini bi b.k zanneder geneli , ama karakter sahibi olanıda başa tac edilecek cinstendir.
fiziksel olarak geneli tam dişime göredir.00 Yorumla
+1 yılŞimdi Türk kızlarının çogu kışlık zarını diktirıyor bunu bilin bakire pekyok saçmalamayın 20 yaşındaki kız bakire olmaz araban vardır paran vardır çakarsın ama rus kızları ile evlenilir
11 Yorumla- +1 yıl
aynen ya
Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. türk kızları bence dünyadaki karşı cins olarak arkadaş en iyi olunacak kız tipi ama sevgili olunmaz sevgili istiyorsanız slav ve fransız kadınları daha güzel bir erkeğe nası davranır biliyorlar
10 YorumlaFızıksel balık etlı olanı makbuldur. Karakter olarak derıne ınmeye gerek yok Hepsı aynıdır. Ilgı goster Sen benı sıkıyorsun, Hafıf boşla Sen eskısı gıbı uzerıme dusmuyorsun... Aynı :D
00 YorumlaTecrübesizliklerini suskunluklarıyla absorbe eden, coğu adam gibi adam yerine nerde bir dallama varsa onla cıkıp gezer. para ile cabuk kandırılır kandrıldıktan ve evlendikten sonra iş işten geçer gözü yine dışarda olur.
10 Yorumla
+1 yılfiziksel olarak güzel karakter olarak kendini dünya güzeli sanan...
21 Yorumla- +1 yıl
aynen dünya güzeli sanan
bildigin adını ferıha koydum da kı koydugumun ferıhası gıbı , afra tafra boy yok pos yok got yok goyus yok :DD
20 Yorumla
+1 yılfiziksel olarak bildiğin insan oğlu - karakter olarak çiğğğyyyğğğ süt emenlerden
10 Yorumlabi erkek olsaydı bunu soran uf snane be slk dicek biridir işte.
00 Yorumla
+1 yıltürk kızları güzeldir karakter olarak anlayışlı olduklarını düşünüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
evet öyle düşünüyorum öyleyiz ki zaten ... :)
Tip ve karakter olarak yetersizler ,aradıklarım değiller yani
10 YorumlaÇok iyi ya harika gerçekten çok tatlı çok hoş bir içim su bir içim süt şuna bak ya selvi boylu vs... :)
10 Yorumlaİki göz, bir burun, bir ağız, iki kulak, bir çift memeden müteşekkil insanlar işte.
20 Yorumlabenim gördüğüm çoğunluğu, berbat, kendini bir şey sanan ve çirkin olduğu halde dünya güzeli gibi davranan :D zaten en komiği de sonuncusu :D puhahaa
00 Yorumlagenel olarak utangaç korkak ürkek istekli ve ukala kendini beğenmiş.
00 Yorumlaarmut fizikli istediğine canayakın istediğine buzzzz
00 YorumlaGenelde kisa ama uzun dilli deikoducu fineci bol trpli ukela iq su dusuk ve hala ruslardan ne eksigimiz var diyecek kadar kustah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözümüzde hepimiz iyi insanlarız ama azcık dötümüz büyük.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmecburen:(
kısa boylu, genellikle balık etli.karakter olarak tanımlamak zor her cinsten kız var.
00 YorumlaÖzentili olmasalar çok ta kusurları yok.
04 Yorumla- +1 yıl
bence cok özentı oluyolar
- +1 yıl
farkettıgsenız sokakta hep aynı tıp kızlar var aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı herkes aynı tıp ınsanın bıraz orjınal olması gerek bence
+1 yılTürk kızları Âlâ'dır ... kendimden biliyorum ...
17 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi kendinden bilen ve Âlâ olduklarini zanneden Âmâ takimi :)
+1 yılçekingen
kısa :/
becerikli00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlayi kezban. Uzatmaya gerek yok.
20 Yorumla 30 dan sonra daha bi ateşli oluyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
hepsi kadının dibidir
12 Yorumla- +1 yıl
helal olsun:D
Karakter mi? O da ne?
01 Yorumla- +1 yıl
hahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzenti+Kibir=Türk Kızı
20 Yorumlaetli butlu fedakar
20 Yorumlayemekte sıfır!
02 Yorumla- +1 yıl