http://i.hizliresim.com/RE5DO1.jpg
Türkiyedeki kızların balık etli anlayışı?
http://i.hizliresim.com/RE5DO1.jpg
Kim ne sever nasildir bilmem ama zayif biri olarak su muhabbetten sıkıldım. "Kız dedigin etli olur, ele gelir." Yahu elletmeye amacli mi kilo alalim ne diyorsunuz? Diyesim geliyor demiyorum. Boyle savunanlar bana cok komik geliyor
Beni anlamış. olduğunuz. için teşekkür ederim
EİC icin tesekkurler o zaman :))
Rica ederim anlatmak istediğim olayı rn. iyi şekilde yorumladınız
cdn01.cdn.justjared.com/.../...-instagram-pics.jpg Rihannanın bu hali baliketlidir
joytv.gr/.../meryem-uzerl-kolaz.jpg
1.bp.blogspot.com/.../beyonce.jpg
Bunlar balık etlidir konuşurken bunları baz alın.
@huzun18 Haha güzelim kafan mı güzel senin bunlara şişman diyen kör olur mk bel ince vucut orantılı zayıf olmak onemsiz fizik guzel olsun yeterli bu kadınlar şişman değil balık etli rihannanın yeni haliyse zayıf.
Ona bakarsan hamside balık balinada balık. İşte izafiyet budur :D
Ahahah aynen:)
Ahaah iyimiş:)
Cevap
9Cevap
Yanlışın var. Boyum 1.60 kilom 55 ama bana kilo almalısın diyorlar. Oysa ki ideal kilo bu. Bundan fazlası balık etine girer, ayrıca balık eti kavramına Megan Fox değil yılların efsane ismi marilyn monroe upload.wikimedia.org/.../Barris_Marilyn_Monroe.jpg girer. Kavram kargaşası var.
İyi al o zaman kilo be diyeyim kilolu olmak için uğraşıyorsunuz
açıkcasi bir erkeğinden çok zayıf bir bayanda güzellik bulucagına ben inanmıyorum. yine biraz kalça yuvarlak hatlar olmalı. tabi senin dediğin gibi abartı değil ancak ben biraz kiloyuda yakıştırıyorum. bizim türk kızları balık et değil bildiğin şişman onun için onlara değinmiyorum :D ama çok kemik batan birinide ben erkek olsam istemezdim şahsi fikrim
Aynn dediğiniz gibi bende tercih etmem kemikleri gözükenide bizimkilerin anlayışı farklı Megan fox vücudu dolgun ben buna derim balık etli.
Bende o zaman balık etli oluyorum iyi mi.
www.p90xtr.com/.../Kas-mi-Yag-mi.jpg
Kilo var yağ var.
1.bp.blogspot.com/.../Ads_z.png
Vucuda göre yorum yapılmalı kiloya göre değil.
Dediğin gibi fakat bizimkilerin anlayışı farklı:)
Düzenli spor yapan birisi olsa zaten balık etli tabir ettiğimiz durumda olmaz
62 Kilo olan kadına balık etli diyemezsin sondaki fotorafta gordugumuz gibi kadının boyu en fazla 165 falandır zaten.
Tamam haklısınız fakat düzenli spor yapanlar için geçerli.
Benmi anlatamıyorum fotoğraftaki kişinin vücudu sıkılaşmış doğrudur.
Ama bizimkilerin anlayışı eic seçtiğimi okursanız ele gelme olayı:)
Tamam.
Megan Fox değil de Scarlett Johansson bence iyi bir örnek olabilirdi. Bunun dışında haklısın Türkiye'deki balık etli anlayışı azıcık mavi balinaya kayıyor :)
Beni anlayan bir kişi daha teşekkür ederim
Mükusura bakma ama megan fox asırı zayıf balık etli ünlüler > kim kardasian, amber rose, beyonce, nicki minaj
Bı dediğin kişiler k. bakma ama büyük kalça büyük göğüs resmen itici bana göre
Kadınsı fizik itici geliyorsa artık diyecek birşey bulamıyorum
Kadınsı fizik öyle büyük kalça göğüsle olmaz.
Kadın dediğin fit olmalıdır bunun gibi.
https://i.hizliresim.com/X2zMQO.jpg
ben avrupada yaşıyorum ve burada balık et bu a denir
Link paylaşamıyorum maalesef xper yeterli değilmiş
@soran paylaştığın megan fox resminde meganın balık etlı olduğunu kadının suratından mı anlıyorsun:D
Herkesin terciği anlıyorum fakat benim için megan fox dolgun balık etli
Benin tercih ettiğim fizikte budur bundan fazlası itici benim için.
https://i.hizliresim.com/GbrjO2.jpg
178 im ve 49 kiloyum balık etli olmak istemezdim asla. Kezbanlar kendilerini kandırmaya devam etsinler balık etli diye bir şey yoktur şişman ya da zayıf vardır ve zayıflar her zaman daha güzeldir:)
Haklısınız
Ahahh iyidi bu:)
Haha sen biraz kilo al nerdeyse 180 boyun var ve 49(!) kilodasın yürüyen iiskelet resmen meme dümdüz kalça dümdüz çocuk gibi bir fizik dümdüz
@huzun18 anlatamazsınız ki bizimkilerin spor yapmaya niyetleri bile yok hep bu nefes aldı yeter diyen erkekler yüzünden:)
Kızım bende 3 senedir düzenli spor yapıyorum personal trainer para ödüyorum :) kadınsı ama fit bir fiziğim var :) karın bölgemde 1 gram yağlanma yok :) ama bacaklarım seninki gibi incecik kurdan gibi degil kalçam senin ki dümdüz değil :) mitanda kerr miş :) hollywood da Dolgun fit kadin doldu çünkü senelerdir "yeni moda" budur bence eskiden inceciktim kendimden igrenirdim. Ayrıca ben avrupada yaşıyorum sen buraya gelsen hiç bir erkek dönüpte senin o tahta gibi fiziğine bakmaz ;) keko meko demişsin de benim sevgilim boşnak ;) yürüyen iskelet seni
Megan'a incecik diyenlere gozluk sart :P At gibi hatun mubarek. Balik et tanimlaman dogru, ama maalesef turk kizlari kendilerini boyle kandiriyor. :D
Helal l*n sana :) Megan Fox gibi hatunlara balık etli denir anlatabilsem:)
162 boy 46 kilo. Ben neyim? Iskelet. :D
Zayıfsınız fakat kilolu olmaktan iyidir
1.70, 52 kilo. Kendini balık etli sananlarım çok zayıfsın diyerek sürekli laf sokuşturdukları o kız benim, evet :)
Çokkk balik etlisin yahu :D
Siz dinlemeyin onları gayet iyisinz:) Valla kilo alayım derken çok abartıyolar
Megan fox zayıf bir hanım beyfendicim :S O Bildiğiniz Manken Fiziği :o)
Bana göre zayıf değil dolgun bir kadın
Megan fox 36 beden bir kadın normal zayıflıkta birisidir kim kardashian sibel can jennifer lopez kate upton meryem üzerli drew barrymore desen anlıcam 40-42 beden arasındaki yuvarlak hatlı ayva göbekli bayanlara denir mesela banu alkanın gençlik yılları senin görüş açın bence farklı mesela bende 1.82 boyunda 77 kg yim balık etli grubuna giriyorum erkeklerde bir ilginç olmaya başladı ha :S
Beyonce felan deseniz anlicamda neyse gözler miyop ve katraklı sanırsam :o
Arkadaşım dolgun kadın yani ben sizi anlamıyorum sizin balık etli anlayışınız resmen kilolu
Bu saydığım kadınlar kilolumu peki zayıflar kim ya ha :)))
beyoncenin fiziği hakkında söylenecek söz yok zaten yuvarlak hatlı ayva göbekli geniş olmayan yuvarlak arkaya doğru cıkık kalcalar geniş omuzlar ince bel uzun çok kalın olmayan bacaklar budur yani balık etli kadın ve uzun boylularada pek bir yakışır :) benim balık etli kadın anlayaşım budur gögüsleride çok büyük olmamak şartıyla piliç gibi kadın derler bizim oralarda bosna hersekliyim genellikle mavi gözlü sarisin beyaz tenli veya kızıl saclıysa oysh kadına kadın ancak böyle derim ki düşün kızım erkek olsam neler yazarım neler :o )))
megan fox 1.65 boylarında çok enli olmayan göbeksiz birri yani miyon zayıf denir ama vesselam güzel hatundur yani sen en iyisi miyon ve zayif kizları sev balık etli deme onlara okeyto? miyon hafif yuvarlak hatlı seviyorm de :D
:) Beyonce dolgun fiziğe sahip ama buradaki anlayış tamamen farklı
Hmm anladım yani dolgun fizikli diyicez böyle tiplere balık etli farklı ha oke bende dolgun fizikliymişim ögrenmis oldum :D
He bana o yuzden balık etli diyo bazıları ama ben kızıyorum 53 k, loyum 53 insaf ne balıketi diyorum haha kaptım şimdi çok iyi ya :D:D:D
Boyunuz nedir:) Haklılar sizde anlamış oldunuz
1 65
şu an çok iyi 👍 orantıdasınız
157 ve 53 kilo olarak baliketli sayiliyorum ya, degil mi, bence oyle:(
Bencede öyle sayılıyorsun:)
Erkeklerin dediği balık etlilikle kızların ki bir değil.
sen sus bakiyim. Karışma kızların işine :D
vurdumu ses gelicek derler (arkaya) . ama arkadaşlar dediği doğru balık var balina balık var hamsii. bizimkiler yavru balina. erkekte de öyle kendinden 1 adım önde giden göbek olmayacak kas olmasada düz olacak.
Sen bu bişi biliyorsun kardo:)
eyvallah
158 boy 46 kilo kilo alamıyooom boyumda kısa sanki :(((((
Evet doğru tespit:)
Doğruları söylüyorum amacım sizi kırmak değil:) Ama boyunuz normal Türkiye ortalaması:) Hem benimde kısa nolcak ki
1,72 benimde o kadar kısa mı:) Sizin gibi kısalar lazım bizede doğanın dengesi:)
Kısa mı 1,58 fazla bile:):)
yarısı balık etli olmayı balinalık kıvamında sanıyor kardeşim yapacak bir şey yok :D
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum anlasalar şaşardım
Megan Fox balık etli mi l*n kamil? diyesim gelmedi değil :D
Kamil sizin anlayışınıza ben:)
https://i.hizliresim.com/RE5DO1.jpg
La kamil herif bak şimdi :D bu fotoğrafta bile balık etli değil olm, sen balık etli olayını tamamen yanlış anlamışın. Eğer senin balık etli anlayışın buysa, kadından şu kadar anlıyosan ben de neyim l*n :D
Türklerin balık etli anlayışını şu an doğruladım teşekkürler:)
Hocam :D hayır şimdi bişe dicem yanlış anlıcaksınız kavga çıkçak olmasın böyle şeyler :D siz kadından anlamıyosunuz bence, ya da balık etliyi gerçekten çok ama çok yanlış anlamışsınız :D gerçi neyse tabi tercih meselesi :D
Bro benim anlayışım Megan Fox gibi kişilere balık etli. derim geriye kalanlar kiloludur:)
İşte anlayış yanlış, daha doğrusu zihniyet. Valla ne diyim ilerde inşallah doğru yolu görürsünüz hocam :D neyse hayırlı geceler.
@soran paylaştığın megan fox resminde kadının suratı gözüküyor :D fiziği değil sen birinin suratına bakıp mı karar veriyorsun balık etli olup olmadığına? Hafif dolgun bacaklar dolgun çıkık kalça yağsız karın bölgesi incecik bel bana göre balık etli budur
Kardeşim dediğin doğru, balık etli etine dolgun olur. Ama çoğu balık etliyim diyenler kilolu evet
Yani bro anlatabilsem
Öyle de kardeşim bide kızlara anlatabilsem olayı tamamen yanlış anlayıp kilolu şekilde kalıyorlar
Erkekler de böyle düşünüyor yani onlarda bihaber bundan , kizlar ne yapsin
Bilemiyorum buradaki anlayış budur
Ben 1.70 ve 62 kiloyum ne oluyorum bu durumda hocam :)))))
Orantıya göre balık etli oluyorsunuz 60-65 arası:)
Saolun hocam :)))
kızmasınlar ama bazıları balıkla balinayı karıştırıyorlar
Aynen öyle bende bu yüzden tepkimi dile getirmek istedim. Teşekkürler
Doğru söylüyor siz megan fox diye arastirinca eski daha genç hallerini görüyorsunuz Transformers da falan ama balık etli bir kadın
Hele şükür anlayan biri çok teşekkür ederim
1.60 boya 50kılo oldumu zayıf olur arkadasım. arada 10kılo fark var. insafet.
Nasıl zayıf olur arkadaşım normal dediğin kilo boy orantılıdır
doktorların bıle ıdeal dedıklerı boy kılo arasında 10kılo varsa zayıftır. yanı normal kıloda. bunun altındakıler artık sıska oluyor
Sana bir örnek vereyim Miranda Kerr 1.75 boyunda 56 kilo vücudu kusursuz gözüküyor dediğin gibi sıska değil anlatabildim mi
Megan Fox balık etli mı? Insaf :D o zaman ben obezim
165 boyunda 53 kiloyum balıket dediğin budur :D
Aynen budur beni anlamış olduğunuz için teşekkür ederim:)
1,70 boy 63 kilo nasil?
Balık etli olmaya niyetlisiniz:)
3 kiloda verirseniz gayet iyi olursunuz
Megan fox balık etli mi ya incecik vücudu var
Buyur incecik mi bu:)
https://i.hizliresim.com/RE5DO1.jpg
@carlsen Kardeşim şu an buradaki balık etli anlayışını çözdüm kilolular oluyor:)
@carlsen aynen bizimkilere nefes aldı yeter:)
Ben 164üm 56 kiloyum, olayım nedir sence? Asdfghjk
Balık etli :) Tespit edilmiştir
Diyete başlıyım mı? :)
Başlamayında fakat önleminizi alın derim:)
o fotograftaki göz nasıl seyrilmişmi nolmuş
Olabilir:)
hadi kızlar balık etlide erkeklerın hali nolcak
Erkeklerin halinde ne varmış:)
boyum 1.78 kilom 48 ben ne oluyorum D:SDd
Sen nasıl yaşıyorsun biraz kilo al :)
yok ya iyi böyle
Kiloludan 2 gram zayifsa al sana balik etli.
la armut bir tipine bakta konuş
:) Sadece gülüyorum sen bir foto koy ilk önce
sadece gülersin zaten , evlat olsa sevilmez derler ya seni görene kadar saçma gelirdi bu cümle bana
Arkadaşım bana bakmayan kız lezbiyendir bu kadar iddalıyım hayatında kaç kız eline geçti:)
lezliği kabul eden ilk defa bir erkek görüyorum , tam erkek misin bilmiyorum.
l*n armut nasıl anlıyorsun sen Bana bakmayan kız lezbiyendir elde edemeyeceğim kimse yok..
Senin g. tünü kim kaldırdı ana kuzusu annen çok mu pohpohladı seni git sütünü iç yat uyu fotografını değiştirmiş bide armuttun şimdi sapı kopmuş armut oldun
:) l*n varya kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o haldesin ben kendime güveniyorum.
Sen git kumda oyna o tiple:)
@soran bana bakmayan kız lezdir diyorsun da bana göre de kadınsı kızlardan hoşlanmayan erkek gaydir:)
@EverySaintHasApast__ Sen kandınsı olmayı fazla abartıyosun bu kadar tepki nedir bu benim görüşüm.
Ben tepki vermiyorum ki? Asıl sen verdiğin cevaplara bak bir kiz marlyn monroe resmi paylaşmış sen resmen kıza kızıyorsun :D
Kardeşim bu çocuk gay olsa bunu beğenen erkekte olmaz
:) Olm b. s. g aynaya bak
Sendeki tip bende olsa sokağa çıkmam
Pek sokağa çıkmıyorum doğru bıktım kızların üzerime atlamalarıdan:) Allaha şükür 1.88 boyum olsaydı modelliğe kadar giderdim:)
O tiple anca sana kezban düşer
Kezban dediğin kızlar senden uzun ve omuzlarıma geliyorlar, ayrıca Eskişehirliyim burada kezban fazla olmaz senin üstüne atlayan kız mı :(( Ya körler ya da midesiz
ya da hayal gücün fazla gelişmiş
Çocuk alırım fotonu açarım konu kendini rezil ettirme acıyorum sana ayna diye bişey var git bir bak ondan sonra konuş kro
laflarından kimin çocuk olduğu anlaşılıyor. Benim çoğu kız arkadaşımın demeyeceği laflar çıkıyor ağzından senden daha delikanlılar. Tehdide bak 5e giden kardeşim demez bunu bana abim hayal gücünü kızlar üstüme falan atlıyor tarafından geliştireceğine az olgunlaştırmayı hayal et belki bir gelişme olur.
çok doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar