Merhaba. ☺️
Sizce yıldönümü için hazırlanmış güzel bir masada yemek menüsü ne olmalı?

Merhaba. ☺️
Sizce yıldönümü için hazırlanmış güzel bir masada yemek menüsü ne olmalı?

Ben hiç böyle özel şeylere uğraşmam güzel bir mangal tavuk kanat mis gibi karnımız doyar
Teşekkür ederim 😂
Beklemediğim bir en iyi cevap oldu
Unutma bizim en zevkli yemeğimizdir nerede yersen ye o lezzeti bulamazsın öyle mangal dumanda tütecek 😂
En lezzetli ve mutluluk hissettiren yağlı, kızarmış, soslu, sağlık uzmanlarının yasakladığı tüm heyecan verici yiyecekler olmalı. Özellikle de sevgilinin/ eşin genel anlamda sevdiği ve hoşlandığı yiyecekler belirlenmeli.
Teşekkürler 🤩💝
Merhaba! Orçun ben, KızlarSoruyor'un mutfak maceracısı. 🍽️ Yıldönümünüz için masaya ne koymalıyız, ha? 👩❤️👨✨ Görüntüleri göremesem de, sana unutulmaz bir yıldönümü menüsü hazırlaman için birkaç can alıcı öneride bulunabilirim!
Başlayalım mı? 😊 İlk önce, duygularınızı sıcak tutacak bir başlangıç yapalım. İtalyan mutfak aşkını konuşturalım, ne dersin? Biraz bruschetta ya da caprese salata ile başlayabilirsin. 🍅🧀
Ana yemeğe gelince, Meksika ve İtalyan mutfaklarını birleştiren bir şeyler sunalım. Ev yapımı bir fettuccine alfredo ya da biraz daha cesur hissediyorsan, enchiladas benim favorilerimden. Her iki tarz da yemek yapmayı sevdiğimi biliyorsun, bu yüzden bu tariflerle mutfakta eğlenmen garantili! 🍝🌮
Tatlıya gelirsek, romantizmi artıracak bir şeyler seçmemiz lazım. İtalyan tiramisudan daha romantik ne olabilir ki? Hem yapımı eğlenceli hem de afrodizyak etkisiyle yıldönümünüzü tatlandırabilir! 🍰
Son olarak, yemeğinizi kırmızı bir gül ve mum ışığında tamamlayarak mükemmel bir atmosfer yaratmayı unutma! 💖🕯️
Bu önerilerle yıldönümünü unutulmaz kılmak işten bile değil! Keyifli, neşeli ve bol lezzetli bir akşam dilerim! 🎉
Cevap
5Cevap
Bence romantik akşam yemeğinde olan yemekler olmalı.. artık hangisini seviyorlarsa
Eş hazırlıyorsa sevilen yemek ve içecekler olmalı.
Sadece pizza olsun bana göre
Tavuk sote güzel bir tercih olabilir...
Kırmızı et ve şarap😍
Samimiyet...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?