Yaprak ve lahana sarması en sevdiğim yemekler.. Bunun dışında ben yemek seçen bir insan değilim.. Lezzetli ve hijyen olduktan sonra sorun yok.. Keyifli günler..
Ben biraz otçulum ve etlerle pek aram yoktur. O yüzden mutlaka sulu yemek olmalıdır. Şanslıyım ki gerçekten hamburger, pizza, poğaça vb. hamurlu ürünler midemi bozar ve pek yiyemem. Ancak birçok insanın sevmediği ıspanak, karnabahar, bamya, brokoli, lahana ve haşlamalı yemekleri ben çok severim. O yüzden menüde muhakkak sulu yemekler olmalı.
Ben et yerim ama aramam. Tavuk sevmem, kırmızı etle de aram yok daha çok balığı severek tüketiyorum. Hamurlu yiyecekler beni boğuyor böyle mideme oturuyor :D
Sarma dolma şart. Çiğköfte de olursa benim açımdan daha ne olsun olurum🙆🤣 Ama şimdi ziyafet sofrası diye bir maç şey daha söylemem gerekiyor sanırım. Kebap alabilirim yanı sıra ve en sonunda da orjinal bir Antep baklavası 🤤
Yemek secmem İkram eden ınsan olsun yeterki okul ardaşım evlnmış bende oturduğu ıle iş ıcın gıttım evıne devat etti akraba evine bile gitmek istemem zorla getirdi hanımı masa kurmuş suratsızın teki ıkı lokma yutamadım Bile ben tokum dedim yiyemedim 😏