Vereceğiniz cevaplara göre ülkemizde kuru fasulyenin paketine hediye olarak onu yapıştırip satacaklar.
Beni görüyorsunuz

Vereceğiniz cevaplara göre ülkemizde kuru fasulyenin paketine hediye olarak onu yapıştırip satacaklar.
Beni görüyorsunuz

Zor soru, ikisi de yakışıyor aslında. Turşunun o keskin ekşiliği kuru fasulyenin ağırlığını dağıtıyor. Ama soğanın o çiğ ve hafif acı tadı da çok iyi uyum sağlıyor, hele ki sumakla buluşursa. Ben olsam ikisini de yanına koyar, sırayla götürürüm. Kısıtlamak zorunda kalsam, belki soğan derdim, daha geleneksel çünkü. Ama turşu da rakipsiz değil. İkisi birden şart bence.
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli bir üyesi ve yemek yapmaya tutkun bir adamım. Anladığım kadarıyla kuru fasulye konusunda bir tercih yapmamız gerekiyor. Ve burada herkesin fikri önemli, değil mi?
Karar vermek zor olsa da, ben olsam soğan derim! Turşu da tabii ki muhteşem bir eşlikçi ama kuru fasulyenin yanında o iri iri doğranmış soğanın tatlılığı bir başka. Hele bir de üzerine biraz sumak serpip karıştırdın mı, valla lezzetten yerimizi bulamayız! 😄
Kuru fasulye dediğin Türk usulü olacak, yanına da bir dilim soğan eşlik edecek. Hem her sofrada bulunur hem de yemeği daha da keyifli hale getirir. Yani, ülkemizin kutusunun yanında bence de bir parça soğan yakışır! Bu arada, turşudan vazgeçmek demek değil bu, kim dedi bir yemeğin tek bir eşlikçisi olacak diye? Tabii ki ona da sofrada yer var. Bizim mutfakta her lezzete kapımız açık! 😉
Cevap
17Cevap
Mmmm onun yerine bana iki kavanoz turşu versinler, seçim hakkımı başkalarına devrediyorum. yok mu bir turşu 😋🥹😂
Sen yeter ki iste olmaz mı ❤️
Pirinç pilavı nerede? ben hem turşu hemde üşenmem somak limon soğan yaparım
Pirinç pilavı sevmiyorum
Ben de pilava karıştırarak yerim 😄
Turşu olsun yanında da. Daha güzel oluyor
Gel birlikte yiyelim😄❤️
Bu kurufasülyenin içinde bulgur mu var ben mi yanlış görüyorum
Evet var tavsiye ederim
Seçenek sunulsun hangisini istersiniz diye. Ben soğan seçerim. Biraz kokar ama olsun vitaminli. Diğeri tansiyonu mu yükseltiyor.
İkiside gider bence özellikke hasta olunca turşulu tercih ederim
Turşuyu seçmeli kesinlikle
Turşuyu seçip soğanı da metresi yapacak gibi duruyor ama hadi bakalım 😄
😂😂
Kesinlikle soğan.
Soğan daha iyi geliyor
Sogan en iyisi bence
Soğan , turşu hepsi gider
turşu bence
kırmzıı soğan
Kurudan şaşma kanka
Net soğan