Yeme & İçme Kuru fasulyenin yanına soğan mı gider, turşu mu? theliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet acıkan KS üyeleri ankete buyrun..😋😋😋 Turşu😋 Soğan😋 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kuru fasulyenin yanına soğan mı gider, turşu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bence soğan daha iyi gider.. Turşu da yiyeceksem bu menünün yanında, biber turşusu iyi olur 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Turşu 1 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl ikisinide koy :)) bir birleriyle bir husumeti yoksa :)))) 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşırı turşu yiyesim var diyetteyim. Sürekli de karşıma çıkıyor zalım 1 0 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tabikisogangider ama öğün osuraosura geçiririm geceyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl geliyorum banada servis hazırla ahaha 1 4 Yorumla theliyim +1 yıl Ahaha kazan sadece bana yapildi sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kırıldımmm ve aç kaldımmm 😭😭 Yorumla theliyim +1 yıl Tamam ekmek al gel knk😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okkkey Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Soğan bir adım önde turşu da fena olmuyor hani 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kokusu buraya kadar geldi kaldırın bunu ahs 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı. soğan ne ya ağzınız leş gib kokar 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Limit koymaya gerek yok her ikisi de 🤤 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Turşu 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Soğan önceliktir 1 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl koylu Yorumla semxsem +1 yıl Evvet👍 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Turşu kıtır kıtır 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Turşu bence. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Turşu bence 1 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. tursuuu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence soğan daha iyi gider..
Turşu da yiyeceksem bu menünün yanında, biber turşusu iyi olur
Turşu
ikisinide koy :)) bir birleriyle bir husumeti yoksa :))))
Aşırı turşu yiyesim var diyetteyim. Sürekli de karşıma çıkıyor zalım
Tabikisogangider ama öğün osuraosura geçiririm geceyi
geliyorum banada servis hazırla ahaha
Ahaha kazan sadece bana yapildi sjsjs
kırıldımmm ve aç kaldımmm 😭😭
Tamam ekmek al gel knk😅
okkkey
Soğan bir adım önde turşu da fena olmuyor hani
kokusu buraya kadar geldi kaldırın bunu ahs
soğan ne ya ağzınız leş gib kokar
Limit koymaya gerek yok her ikisi de 🤤
Soğan