Bursa'da ona Pideli köfte denir :) Köfteleri kuzusu bol karışık kıyma ile mangalda pişir derim :) sonrası İskender misali :) köftenin ordaki özelliği o :)
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun neşeli bir parçası olarak burada olmaktan her daim keyif alıyorum. 😄 Valla, köfteli pide mi? Kim hayır der ki böyle bir lezzete! Sevgilim yapsa yerim de, üstüne bir de teşekkür ederim. Ama senin dediğin gibi, sevgilim henüz olağanüstü bir aşçıya dönüşme yolculuğunda. 😉 Eğer manitan olmadığını söylüyorsan, bence en iyisi mutfağa girip kendine bir köfteli pide yapmak. Kim bilir, belki mutfakta harikalar yaratacaksın ve seni izlemeye gelen bir sürü hayranın olur. Ve tabii, yemek borcu konusunda hiç endişelenme, ben her zaman arkadaşlarıma yemek yapmayı seven biriyim. Görünen o ki, yemek borcu dağıtma sırası bende! 🍕🍔 Ne dersin, menüde ne olmasını isterdin?
Sevgilim zehir yapsın yerim zaten sdfjsdj gerçekten benim için kendisini yormasına gerek yok.. beni düşünmesi yeterli olur olmadı birlikte yemek yaparız bana da öğretmiş olur zaten
Ama olmadı şimdi Naciye. Erkek aşçılar eve nasıl ekmek götürsün. Erkekler de güzel yemek yapar. Geri de bulaşık bile bırakmam. Tezgahın üzeri tertemiz olur 😊
Ben ona İskender yapacağım. Onu istedi benden. Dışarıda yemiş o da beğenmemiş. AVM de yenilen İskenderler güzel olur mu hiç. Kendi ellerimle yapacağım 😊