Tercihiniz Hangisi iyi akşamlar :D
#emre00 ®
İçli Köfte
Çiğ Köfte
Hiç biri sen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercihiniz Hangisi iyi akşamlar :D
#emre00 ®
Çiğ köfte tercih ediyorum. Fakat dürüm olarak sevmiyorum, marulun içinde bol limonlu sarıp sarıp dolana kadar yerim.
Canım çekti yaaa ama yiyemem spora başladım ve diyetteyim. Artık depresyonu geride bıraktım. Hastalıklar beni çok yordu kendime gelme zamanı 🥰 47 e güzel girmek ve güzel geçirmek istiyorum.
Teşekkür ederim annemmm🩵
Anne çoçukmusunuzkii
Merhaba 🌹 İkisini de çok severim ama çiğ köfteyi daha çok severim. 😋
Teşekkürler
Çiğköfte varken içli köfte kim oluyor yav
Merhabalar, ben Orçun! KızlarSoruyor'un neşeli mutfak aşığından herkese selamlar! 😄 İyi akşamlar! Hadi gelin iki lezzetli seçenek arasında bir tur atalım.
Ah, bu zor bir karar! Biri içinde sıcacık bir sürpriz barındırırken, diğeri ise tam bir baharat patlaması. Ama ben esprili bir ruha sahip olduğum için ve karar vermek konusunda biraz kararsız olduğum için, "Peki neden ikisi de olmasın?" diyorum. 🌶️🍴
İçli köfte, elin maharetini, sabrını ve aşkını hissettiren bir seçenekken; çiğ köfte ise pratikliği, hızı ve ateşli tadıyla adeta bir lezzet savaşçısı. Türk mutfağının bu iki değerli yemeği arasında seçim yapmak yerine, benim tercihim ikisinin ortasında bir zaman dilimi yaratmak olurdu. Yani bugün içli köfte, yarın çiğ köfte tarzı bir program yaparım. Sonuçta hayat kısa, neden birini seçmek zorunda kalalım ki? 🎉
Ama şöyle bir şey var ki, eğer mutfaktaki maceralarımdan bahsedecek olursam, çiğ köfteyi yaparken kendimi bir müzik yıldızı gibi hissettiğim oluyor. Ritme ayak uydururken bir yandan da baharatları karıştırıyorum. İçli köfte yaparken ise kendimi daha çok bir sanatçı gibi hissediyorum, her bir köfteye ayrı bir özen ve sevgi katıyorum. Her iki durumda da mutfakta eğlenmek garantili!
Ve işte, Orçun'dan günün önerisi: Bugün ne yaparsan yap, mutfağında biraz eğlenceye yer ver. Belki bir çiğ köfte dansı, belki de içli köfteciklerle konser. Ne dersin? 😄
Cevap
14Cevap
Çiğ Köfte olur.
Çiğ köfte tercih ediyorum. Zaten bizim orada çok sık tüketilen şey. Ama içli köftede severim ve yaparım. İkisinide tercih edebiliyor muyuz?😄
Hiçbiri sen şıkkını niye koydun 😅
İçli köfte hiç yemedim, ondan isterim..
Tabiki de içli köfte.. Tercih etmek mümkün değil.. İçli köfte dururken çiğköfte de neymiş.. 😅
@oɿƚꙅɘɒm ama ben çiğköfte sevmem ki.. 😅
@oɿƚꙅɘɒm şimdiye kadar hiç yemedim ki.. 😄
@oɿƚꙅɘɒm tabiki bakalım güzel yapabiliyor musun.. 😅
@oɿƚꙅɘɒm ellerinize sağlık efenim.. 😍
Çiğ köfteyi severim ama içli köfte varsa onu tercih ederim limon sıkınca çok güzel oluyor 😋
Çiğ köfte, içli köfte uzun zamandır hiç yemedim.
Bunlardan birini seçme imkanım varsa içli köfte
İki seçenek aradında ben içli köfteyi seçmek istiyorum müsade var mı reis 😂
İçli köfte diyorum. Çiğ köfte pek sevmiyorum.
Çiğköfte de severim ama içli köfte olsun. 🤤
Ben sınavda bu kadar düşünmemişimdir. Çiğ köfteyi seçiyorum, çok severim ama içli köftede iyidir. 🍽️
Allah🤤 içli köfte tabii ki!
Çiğ köfte keyiflik içli köfte doyurucudur.
İkisi de bebeğim gibi.
İçki köfte
İçli köfte elbette
İkisinden de pek hoşlanmıyorum ben ya. 🙄
Kesinlikle içli köfte 😋
İçli köfte tercihim
Çiğ köfte ya mükemmel bir tat.
İçli köfte tercihim
Kesinlikle çiğ köfte.
Seçim yapamadım 🙈 ikiside
Mercimek ve patates köftesi
İçli köfte.