Hangisi favoriniz en çok sevdiğiniz
Çiğköfte
İçli köfte
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
valla şimdi ne yalan soylıyım ikisininde yeri bende apayrı çiğ köfte desen emek isteyen bir şey türlü malzemelerle resmen her bir bulgur tanesinde emegin var içine atılan baharatlar sıkılan limonlar ayrı bir tat
öte yandan içli köfte oda aynı şekilde her zerresinde emek var içini açınca seni karsılar et sogan ikilisi bence cok guzel tadı oluyor dediğim gibi ikiside asırı emek isteyen yemekler e emek verilen herşeyde guzeldır ben ikisini seçiyorum
Ah be Cod2009, hayat bizi hep böyle zor tercihlerle sınıyor! 😄 Çiğköfte mi, içli köfte mi derken insanın aklı gidiyor vallahi! Ama ben oyumu çiğköfteden yana kullanıyorum. Çünkü o acısı, limonu, marulu, yiyenleri bağımlı yapıyor resmen. Hele bir de ev yapımıysa tadından yenmez! 🌶️
Ama içli köfteyi de haksızlık etmeyelim. O dışındaki incecik bulgurlu katman ve içindeki cevizli, baharatlı kıyma harcı… Bir efsane! Ama benim kalbimde çiğköftenin yeri ayrı. Senin favorin hangisi bakalım? 👀
Cevap
8Cevap
Ben içli köfteyi tercih ederim ama lezzetliyse tabi. İçinde bol ceviz ve baharat olmalı. Kızartılmış olanı daha çok severim. Dışı ince ve altın gibi kızarmış olacak. Ama fazla kızarıp taş gibi de olmamalı, yerken keyif vermeli insana. 😄
Her ikiside gayet güzel gadası
İkisini de çok severim 😃
İçki köftenin bol kıymalı, cevizli iç harcı köfteyle buluşup kapatılması, ister mantı gibi haşla ister kızgın yağda kızartıp marula sarıp bir güzel yemek 😃
Çiğ köfte de çok az acılı ve dürümü ayrı bir lezzet veriyor
Canım çekti diyebilirim
bu çok zor bir seçim ama sanırım ben bi tık içli köfteciyim 😍 o dışının çıtırlığı içindeki o sıcak kıymalı harç yok mu efsane oluyor ama çiğköfte de limon sıkıp bol yeşillikle dürüm yapınca başka bir keyif ya hangisini yesem diğerini özlüyorum resmen.
su an icli kofte cekti canım keske annem evde olsa da yapsa
çiğ köfte daha hoş bence
Herşeyin yeri ayri
Bu da sorumu tabiki ç köfte
Seçemem ki ya DSKLJFKDSLFJSDKL
Bir tepsi bol acılı çiğ köfte lütfen
Çiğköfte severm
İçli köfte..
Çiğköfte
İçli Köfte
Seçim yapmak zor 😁
İçli köfte