Kuşkusuz en sevdiğim şöyle bir masanın başında edilen sohbetler ve karbonhidratın verdiği mutluluk İlk masa hayallerken kendime küçük bir sürpriz yapmak istedim sipariş verdim 😬. Hedef gösterin vuralım dolma değil bomba mübarek 😅 buyrun cenaze namazına. Peki siz kendinizi nasıl ödüllendiriyorsunuz?
Valla kızımda dershanede buna benzer atıştırmalık tarzı bir şeyle yapacaklardı. Ama organize olamadılar.
Üzülmesin diye Pazartesi günü yapın dedim. Ben Poğaçaları, Kısırı ve Böreği yaparım dedim. Sabah Namazına kalkar sıcak sıcak götürürsün dedim. Senin mönüye bakınca bizim ki eksik sanki. İrmik Tatlısı ya da elmalı turta da güzel olur. Bakalım.
Offf🤤, benim kafayı toplayacak ortam tam da bu, şükürler olsun yarın kavusuyorum, ben de paylaşayım😍
Kendimi ödüllendirmek için akşam saatlerini bekliyorum, herkes uyudugunda kokulu mumlari yakmak, arkada hafif enstrümantal bir müzik eşliğinde belki tütsü kokusuyla elimde sade kahvem, yanında sade sodamla kitap okumayi çok seviyorum🤗
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da olmaktan mega keyif alan, mutfak maceralarını üst level'a taşıyan birisiyim. Neyse, konuya dönecek olursak... Beni kendime nasıl ödüllendiririm dersen, bırak siparişi, ben şef şapkamı takıp mutfakta dans ederim! Bir tabak İtalyan makarnası yapar, üzerine biraz Meksika salsa sosu serpiştiririm. Ardından bir dilim Türk mutfağından baklava... 😋 Anlayacağın, benim cenaze namazı bile lezzetli geçer, her lokmada bir doyum. Şimdi, bu kadar yeme içme konuştuysak, hadi sana da bir tabak koyalım, hep beraber yiyelim. Nasıl, sana da öyle bir mutluluk seansı hazırlasam, vurulur musun yoksa direkt "burası cennet mi?" diye mi düşünürsün? 😄