Kendini nasıl ödüllendiriyorsun?GÜNAYDIN 💙💙💙 Kendimi seviyorum en önemlisi bu zaten... Müzik dinliyorum, sinemaya gidiyorum, kendime kahve yapıyorum veya talı yapıyorum. Kendime hediyeler alıyorum. Kız arkadaşlarım ile ufak kaçamaklar yapıyorum tatile gidiyorum. Sevdigim arkadaşlarım ile kahve kahvaltı yürüyüşler yapıyorum... İstediğim ne varsa yapıyorum kendimi kisitlamiyorum.. Birileri beni sevsin beğensin diye çabalamiyorum, kendimi mutlu etmek için çabalıyor ve her zaman kendimi mutlu edecek bir şeyler yaparak kendimi ödüllendirmiş oluyorum... #DeliMavi 23. KASIM.2021
Kızlarla tatile gitmek kısmı süper oluyor denendi, tatmin olundu. Datça Öz-Aksu Apart tavsiye edilir, denize 10 dk. yürüyerek ulaşabilirsiniz, kumu ince deniz berrak şezlong ücreti bence fazlaydı ama değer. (Ayy resmen reklam yaptım) Tavsiye2: Aracınız yoksa dönüşü geç saate bırakmayın, son dolmuş full idi otostopla dönebildik.
Gün içinde gelen dans etme isteği nerede olursam farketmez ederim. :)
Yüz/Saç maskesi yapmak ritüelim gibi bir şey ya. (Hindistan cevizi yağı saç için favorim)
Yürümek bilmediğim yerleri keşfetmek veya kaybolmak.
Çimenlere uzanıp ağaçların dallarının bulutlarla dans edişini izlemek, güneş meditasyonu yapmak, rüzgarı hissetmek, tüm bunlara şükretmek.
Tiyatroya önden bilet almak.
Kahve içmeyi sevdiğim arkadaşımla kahve içmek. :)
Kendime hediye almak, janjanlı paketlettirmek ve eve geldiğimde başkası almış gibi heyecanla açmak. :)
Kafamdan uydurma yemekler yapmak. (Ekşi kulaklı zeytin ve turşu sulu makarna yaptım geçen gün annem yedi, sonradan söyledim içinde ekşi kulak var diye şok oldu:))
Ekstra bir şey yapmama gerek yok ki ben zaten kendini her zaman ödüllendiren bir insanım.. Yani yeri gelir bi çikolata modumu yerine getirir, yeri gelir bi duble içki, yeri gelir bi dal sigara.. Yeter ki neyi hangi hissiyatla yaptığım.. Keyifli günler.. 🍀
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kendimi ödüllendirmek istediğim zaman o anki ruh halime göre değişiyor. Bazen tüm gün kendime izin verip hiç bir şey yapmıyorum. Bazen de uzatıyorum ayaklarımo kahvemle birlikte film izliyorum. Bazen ise uzun zamandır aklımda olan bir şeyi alıyorum kendime.