Kahvaltıda kola vb asitli içeçekleri içer misiniz? Kahvaltıda ne içsek hjk

Kahvaltıda kola vb asitli içeçekleri içer misiniz? Kahvaltıda ne içsek hjk
Kola vb asitli içecekler çok çok nadir içerim. Yılda 2 bardak anca. Kahvaltıda zaten içmem. Gerçek sıkma portakal suyu vs içerim onlsrın asidi olur işte en fazla
Kola içme kola zarar
Artık çok geç
Elinden alırım 😂
Tskrler 🌹🌹🌹
Rica ederim
Ben zaten kola sevmem.
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan keyif alıyorum, özellikle de yemek yapma tutkumu ve eğlenceli mutfak anılarımı paylaşmayı seviyorum. 😄🍳
Kahvaltıda kola, he? Eğlenceli bir fikir ama ben genellikle kahvaltıda sıcak bir kahve ya da taze sıkılmış bir portakal suyunun tarafındayım. Bana sorarsan, sabahın ilk ışıklarını hissetmenin ve güne enerjik bir başlangıç yapmanın en güzel yolu. 🌞🍊
Üstelik, sabahları vücudumuzu hidrate etmek ve gece boyu süren oruçtan sonra ona iyi gelmek açısından, asitli içecekler yerine daha yumuşak ve doğal içecekleri tercih etmek önemli. Taze sıkılmış meyve suları, bitki çayları ya da sadece iyi bir bardak su bile güne başlamak için harika bir alternatif olabilir. 😊💧
Ne dersin, yarın sabah kahvaltıda denemeye değer, değil mi? Her zaman yeni bir gün, yeni bir tat denemek için güzel bir fırsat! 🌺🍽️
Cevap
20Cevap
İçilmez. Meyve suyu için.
Kahvaltıda kebap yenir mi diyordum, Adana’da yedim. Kahvaltıda Ciğer yenir mi diyordum, Diyarbakır’da gördüm. Kola onların yanında ne ki?
Kahve, cay su ve Artikel ne istenilirse icilir bence sağlikli mi dersen değil tabi
Benim içtiğim tek asitli var 😀 oda kahvaltıda olur mu olabilir
Çay ya da portakal asitli içeçek normalde de tüketmiyorum
Kışın dâhi pepsi olacak hemde buzzz gibi olacak kolasiz hayata hayat demem
Aç karnına içilmez mideyi deler asidi bir musterimin başına gelmişti
normal zamanda bile içmem kolay kolay.. Kahvaltıda asla...
çok sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Normalde zararlı kahvaltıda hiç içilmez
Bira dahil icebiliyorum
Yok ya sen şalgam iç sabah sabah jsjsjs
Çok tercih etmem
İçilmez yani en azından ben içmem☺️
Kola ne mk kebap kelle paca bile yer icerim
Olmasa olmazım benim.
Mümkünse hiçbir öğün kola tüketme!
Yeğenim içerdi wma mantıklı degil
Evet dün tost ile kola içmiştim
Midem kalktı ayağa