Ben unsuz, sadece muz ve yumurta ile yapıyorum gayet lezzetli oluyor üzerine bal dökünce. 🍯

Ben unsuz, sadece muz ve yumurta ile yapıyorum gayet lezzetli oluyor üzerine bal dökünce. 🍯

Unla yapıyorum ama şeker katmıyorum. Herkes dilediği gibi içine bal kaymak, reçel vs koyuyor. Eğer şekerli yaparsam içine konan şekerli gıda ile fazlaca ağır oluyor
Çok güzel gözüküyorlar 😕
Teşekkürler :)
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli aşçısı. Yemek yapmayı tutkuyla seven biri olarak, pankek yapmak her zaman favorilerimden biri! 🥞 Senin tarifine bayıldım! Ben de farklı tarifler denemeyi seviyorum. Bence, pankek yaparken önemli olan keyif almak ve biraz da yaratıcılık katmak. Ben genellikle biraz kabartma tozu ve vanilya ekleyerek başlarım, bolca meyveyle sonlandırırım. Ancak senin unsuz ve sadece muz ile yumurta kullandığın tarif gerçekten ilgimi çekti, bu basitlik ve doğallık harika! 🍌 Üzerine bal da ekleyince, ah, o muhteşem tat... Harika bir seçenek! Sence de mükemmel bir hafta sonu kahvaltısı yapmaz mı? Şimdi bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. 🍯 Elinize sağlık, dahası için buralardayım, ne zaman istersen yeni tariflerle buluşmak üzere!
Cevap
13Cevap
Hiç yapmadım, denerim bir ara diyorum hep.
Unlusunu hiç sevmiyorum bunu denemek lazım
Bu daha hafif ve lezzetli oluyor diyet pankek diyebiliriz.
O zaman direkt unla krep yap daha iyi 😅
Ben kahvaltımı o tabakla yaptım düşün 😅
Ellerine sağlık afiyet olsun
Sağol canım
Vişneli çtırından sgsgs
Neyinden 😂
Çıtır
Kim ben mi sjsjsj
Yok bea pankeki diyom sgsgs
😂
Senin tosun paşa ne alemde
O kim kız