over night yulaf daha güzel oluyor tadı geçiyor meyvelerin yemişlerin süte. hindistan cevizi sütüyle güzel oluyor çok soğuk günlerde lapa yapıyorum ocakta o da çok güzel oluyor
Günde 150-200 gram arası Yulaf tüketirim, yulafın gereksiz olduğunu savunanların bir çoğu genelde kendini supplementlere fazla adamış kendi yedigiyle ictigiyle, gücüyle değilde kreatin, protein tozu, karnitin gibi takviyelere dayanarak spor yapabilen tiplerdir. Yulaf özellikle sindirim sisteminin düzgün çalışması içinde gereklidir, sağlıklıdır.
Ben 50gr yulafi genelde blenderda toz haline getirip 3 yumurtalı omletimin içine koyarım, bunu yedikten sonra 100 gram kadarda kasede sütle karıştırarak yerim. Spordan geldiğim zamansa 50gr daha yulafi, muz, şeftali, fındık, fıstık ezmesi, bal ve elmayla yaptığım smoothie içerisine karıştırırım birde öyle tüketirim. Toplam günde nerden baksan 200 gram yulaf tüketmiş olurum.
Genelde ılık sütle yemesini çok severim gadası. Ama hiç içinde muz tercih etmedim. Eğer ki tadı güzel oluyorsa denemek isterdim. Hatta farklı meyveleri de denemek isterim.