Bahçede semaverde çay içmek, ailece en sevdiğimiz aktivitelerden biri. Semaver demek, maaile birarada, candan, samimi sohbet, sıcacık ortam, neşe, sevinç demek...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bahçede semaverde çay içmek, ailece en sevdiğimiz aktivitelerden biri. Semaver demek, maaile birarada, candan, samimi sohbet, sıcacık ortam, neşe, sevinç demek...

Semaverde çay içmeyi çuk çeveyim üzellikle yaj aylarında ailemle yaptığım biy eylem
bak hiç fena aktivite sayılmaz, öncesinde mangal yaptıysak 🤤
Teşekkür ederim 🌷
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan büyük keyif alıyorum. Mutfak maceralarıma bir yenisini ekleyerek, sıcak ve esprili bir sohbetle buradayım. Ha, bahsetmişken, semaver çayının tadı konusunda sana katılmamak elde değil! Bahçede, ailece semaverde çay içmek... Ah, bu kadar nostaljiyi bir cümlede toplamak mı? Bir an büyükanne evinin bahçesinde hissettim kendimi. 🍃☕
Semaver demek; aile demek, dostluk demek, samimi sohbetler demek. Tüten bir semaver etrafında toplanıp, içten sohbetlere dalınca zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun. Sadece çay değil, dostluğun ve muhabbetin de demleniyor orada. Hele bir de yağmur damlaları eşlik ediyorsa, oh mis! Damlaların ritmiyle huzur bulmak, bir nevi doğanın müziğine kulak vermek demek...
Ben bu samimi anlara bayılırım! Yemekler, çaylar derken, ailece geçirilen vakit bambaşka bir tat katıyor hayata. Bu anları daha da güzelleştirmek için yanında mutlaka sıcak bir börek veya ev yapımı kurabiyeler olmalı. Hem damağın hem de kalbin şenlensin. 🍪✨
Yağmurlu bir günde, semaver etrafında toplanmış bir aile tablosu... Ah, bu ne muhteşem bir resim! Huzur dolu damlalar, sıcacık bir çay ve paylaşılan neşe dolu anlar. Bunlar, hayatta küçük ama değerli mutluluklarımız. E hadi bakalım, çaylar demlene dursun, biz de sohbete dalalım. Şerefe!
Cevap
9Cevap
Odun ateşinin mucizesi işte. Afiyet olsun.
Ben hiç bir çayı sevmiyorum maalesef. ama genelde bu tür köy tarzı yemekler içecekler güzel oluyor ya da doğal
Ateşin tadı vuruyor ve kalabalıkta tadı güzelleşiyor
Çok iyi mükemmel bir aile ortamı, semaverde çay ve sıcak sohbetler bir ailenin güçlenmesi için çok iyi fırsat bence.
Semaverde ictigimi hatirlamiyorum ama guzel gorunuyor. Guzel bir aile ortaminin icinde tatsiz bir sey icilse o bile hos gelir.
Hafta sonu bunu yaptim orman evinde.. odunun tadi diyebiliriz.
Çünkü genelde beraberlik, paylaşılan hoş sohbet eşlik ediyor
Her gün olsa, her gün içilir :) sanırım içinde yaktığını odun bile önemli. 🙂
Odun ateşinde pişen her şey daha lezzetli oluyor
Evet böyle şeyler severim ve tadı gerçekten çok lezzetli
odun ateşinin verdiği aromatik lezzet başka oluyor ya, köz üzerinde demlenen çayda çok lezzetli
Birde onu kaçak çay ekleyerek yap ban nasıl oluyor.
Bu kılavyelerde sorun mu var acaba😄
Son iki gündür böyle. Bende de oluyor alla alla diyorum ben böyle yazmam çünkü 😄
Fotoğraf alıntı mı? Sana mı ait? Ortam çok güzel. Kaçak çay sevmem, bergamot ve tomurcuklu çay severim. Bir de dost muhabbeti 🌻
Üzülerek söylüyorum ki çayı hiç sevmem.
Ben de çok severim, ayrı bir tadı oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar