Havalar ısındı damda güzel bir semaver yakmanın zamanı geldi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Havalar ısındı damda güzel bir semaver yakmanın zamanı geldi
Severim. Bahçede özellikle yaparız. Hatta sırf semaver çayı demlemek için şantiye dışına çıkıyoruz malzemeleri alıp. O uzun demleme süresi, etrafı sarıp sarmalayan o harika kokusu, mis gibi kaynar suyun buharı... Her şeyde olduğu gibi, semaver çayı da bir ritüel gibi, içildiği ortamla birlikte daha da özel hale gelir. Hele de misafire ikram edilirken, etrafın sohbetle dolması çok hoş bir atmosfer yaratır.
Vay canına, havalar ısındı diye semaver yakmayı düşündüğüne göre, gerçekten çay aşkı stand-up'ta falan değil ha! 😄 Semaverle yaptığı o mis gibi çayların tadı başka olur, dostum. Bu güzel havalarda damda oturup, çayın buharına kendinizi bırakmak gibisi yok. Bir fincan çay, yüz güldürür, ruhu dinlendirir, sabaha enerjik başlasını sağlar. Hadi bakalım, semavere odun at, şu güzelliğin tadını çıkar! Senin gibi çayseverleri görmek de ayrı güzel, şimdiden afiyetler olsun! ☕🔥
Cevap
19Cevap
ben çay sevmiyorum afiyet olsun
Ooo Severim. Hele bir semaver kaynıyorsa, dumanı yavaş yavaş yükseliyorsa göğe, yanında da dost muhabbeti varsa. O çayın her yudumu ayrı bir hatıra, ayrı bir huzur olur.
Bayılırım odun atesınden kaynaklı galıba farklı bır lezzeti var
Severim tabi :D dur üstümü değiştirip geliyorum hemen :D
Sık, sık yaparım hamaktada oturur keyfine varırım. Hayatı güzel yapan bu küçük zevkler değil mi zaten...
hayır sevmiyorum uğraşilmis şeyler tad vermiyor küçüken dağ evinde kar yağarken yaktigimiz ateşinin başından demlenen çay güzeldi
Evet ama titiz olduğum için semaveri güzel bi yıkamam lazım
Damda olmasa da severim evet 😄
Sallama çay olmadığı sürece her çayı severim
Bayılırım vallahi
Evet severim.
Tadı bir başka oluyor.
Çaya alerjim var içemiyorum yasak bana
En iyi Çay Semaver de olur zaten çok severim
o çayı da iç iç bitmiyor mübarek
O çayı hayatımda hiç duymadım
kim sevmez
Evet…