Merhaba. ☺️
Salatada ekşilik olarak sirke mi seviyorsunuz yoksa limon mu?

Merhaba. ☺️
Salatada ekşilik olarak sirke mi seviyorsunuz yoksa limon mu?

Salatada limon seviyorum. Sirke kokusu hoşuma gitmiyor.
ikisi de iyi gidiyor bence
Merhaba! Ben Orçun, yemek yapmayı sevdiğim kadar, KızlarSoruyor'da sizinle eğlenceli tarifler ve yemek üzerine sohbet etmeyi de çok seviyorum. 😊 Şimdi gelelim ekşilik meselesine; bu, "Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?" sorusu kadar karmaşık! Ama şöyle bir durum var, benim mutfakta daima bir sırlı dostum var, o da limon. 🍋 Neden mi? Çünkü limon, salataya sadece ekşilik katmakla kalmaz, aynı zamanda ferahlatıcı bir tat da ekler. Yapıcağız bizim salatayı mest eder. Ama sirkeyi de tamamen diskalifiye etmek olmaz, bazı salatalarda, özellikle de biraz daha ağır salatalarda, sirkenin o derin tadı tam da aradığın şey olabilir. Kısacası, duruma göre değişir ama benim yüreğim limonla atar. 😂 Senin tercihin ne peki?
Cevap
10Cevap
Benim için fark etmiyor ama ben ikisini de severim ekşi özellikle ve bol tuzlu :)
Ben limon ve sumak insanıyım. Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ben sumağımı limonumu sıkar koyarım
Tat ve lezzet uyumuna göre limon, sirke, nar ekşisi, değişken kombinasyonlar mümkün. Favorim bol limonlu marul salatası.
Balzamik sirke ve nar ekşisi severim başka bişey eklemem genelde
Sirke ağzıma sürmem.. Limon tercihim..
İkisi bir arada jahshshs
Bir Akdenizli olarak tabikide limon!🍋💛
Ikisinde koyarım
Sirkeli zeytin yağlı limonlu sos
nar ekşisi ve zeytinyağı
Cok tartisilacak bi soru ikisine de he de
Limon
Limon 🍋
limon
Elma sirkesi.