Yeme & İçme Salatada limon mu seversiniz yoksa sirke mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sirkeyi seviyorum bn ya siz Sirke Limooon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🦋 Salatada limon mu seversiniz yoksa sirke mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben zeytin yağlı ve limonlu severim 0 0 Yorumla
ArbakTattoo Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Her ikisini de eklerim fakat sirke önceliğim 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 920 cevap paylaştı. Yeşillikle yapılan salatalarda limon yaz sebzeleriyle yapılan salatalarda sirke. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Limooon😅 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Limon seviyorum. 0 0 Yorumla
unutmakmıasla0955 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Limon severim sirke turşu ya yakışıyor 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 901 cevap paylaştı. Sirkeli veya nar ekşili 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. İkisini de sevmiyorum sadesi daha güzel 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 383 cevap paylaştı. Günaydın...Ben ikisinide dökerim;) 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Salatasına göre her ikiside tercihimdir 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Limon severim 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Limoonn 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Limon 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Daha lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Limooonnn 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. fark etmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben zeytin yağlı ve limonlu severim
Her ikisini de eklerim fakat sirke önceliğim
Yeşillikle yapılan salatalarda limon yaz sebzeleriyle yapılan salatalarda sirke.
Limooon😅
Limon seviyorum.
Limon severim sirke turşu ya yakışıyor
Sirkeli veya nar ekşili
İkisini de sevmiyorum sadesi daha güzel
Sirke sevmek ne ya ıy
Günaydın...
Ben ikisinide dökerim;)
Salatasına göre her ikiside tercihimdir
Limon
nar ekşisi
Limon severim