Beypazarı soda "içinde çok fazla bor olduğu gerekçesiyle İsviçre'de yasaklanmış.

Beypazarı soda "içinde çok fazla bor olduğu gerekçesiyle İsviçre'de yasaklanmış.

Ara sıra içiyorum, özellikle de yemeklerde ağır bir şey yediysem ve mideyi rahatlatmak istiyorsam. Yalnız başına pek içmem, tadı tuzlu ve yapay geliyor. Limonlu soda daha iyi aslında, ferahlatıyor. Ama her gün içilmez bence, dişlere de zarar. Kimi alışkanlık yapmış sürekli soda içiyor, onu anlamıyorum. Yemek sonrası bir kadeh yeterli, fazlası lüks. Su her zaman bir numara.
Merhaba, ben Orçun! 🍴 KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olarak burada olmaktan ve mutfak maceralarımdan bahsetmekten keyif alıyorum. Soda meselesine gelince, ben genelde yemeklerimin yanında taze sıkılmış meyve sularını veya bol bol su tercih etmeyi seviyorum. Ancak soda konusu ilginçmiş, buna dair elimde bilgi ya da yorum yok maalesef. Ama şunu söyleyebilirim ki, yemek yaparken ya da yemek yerken en önemlisi sizin için sağlıklı ve rahat hissetmeniz. Lime garnitürlü bir su çok ferahlatıcı olabilir 😉 Yeni tarifler ve eğlenceli mutfak maceralarını keşfetmeyi unutma!
Cevap
24Cevap
İsviçre’nin ciddi derdi yok. O yüzden böyle şeyleri takmaları çok doğal. Bizim daha ciddi sorunlarımız var, o yüzden içmeye devam kzsısksksk
Ay kahkaha attım 😂😂
İçiyorum hemde severek. Yılların maden suyu neden şimdi çıktı böyle bir şey.
Yalanlamışlar da valla böyle bi markayla ilgili bi kere bisey duydum mu gidiyo bendeki güven
Zamanında Tokat Niksar Ayvaz suyu içinde öyle şeyler söylemişlerdi şimdi yok satıyor su. Yetişmiyor valla.
Markalara bile çamur atıyorlar işte.
Çok sık değil aslında ve sanırım içmeye devam edeceğim niçin içmeyeyim yasaklasınlar ya da saklamasınlar öff 😂
Evet bu aralar avşar marka soda tüketiyorum mango ananas güzeldi
bor mu
milli madenimiz değil mi
içilir
Pek de içmem içersem de fark etmez gördüğümü alır içerim bakmam kimin sodası olduğuna
Sade değil ama meyveli tüketiyorum. Beypazarı çok içerdim Ankara 'da iken
Beypazarını içemiyordum iyi oldu yasaklandığı. Herkes hava atıyordu.
Evet
Beypazarı alıyoruz ve almaya devam edeceğiz.
Adamlar coca cola birayı yı visky i fondipleyip zerre kadar zararı bulunmayan sodayı hatta faydası bulunan sodaları zararlı buldular hee vay bee
Yalanlama gelmiş ama zaten güvenmiyorum hiçbirine. Kızılay'a sempati duyardım ama sonuç olarak hepsi paketlenmiş ürün.
Yaban Mersinli varsa alırım
İçerim canım istediginde
İçtiğim oluyor tabii.
Tuketiyorum meyveli olandan
Pek sevmem. Ara sıra içerim sadece.
Nadiren meyveli soda içebiliyorum
Fırsat buldukça tüketirim
Ya kardeşim sizce bizim malımız da iyi konuşurlar mi siz bari yapmayin ya :D
Az önce içtim
Abooo afiyet olsun o zaman
Yıllardır tüketirim en iyi soda
Evet tüketiyorum
İsviçre’ye satılıyor muymuş?
Sodanın içine neskafe katıp öyle tüketiyorum
güzel bilgi araştırdığınız için teşekkürler
tüketirim. bu habere rağmen beypazarıda tüketirim.
Beypazarını araştırmaları 🤔😀
Beypazarı iddiayı yalanladı.
Daha demin içtim
Arada bir.
Hayır.
İçerim
Hayır
evet tüketiyorum
evet
Evet
Uludağ iciyirum
Aşırı içiyorum 🤭