Sağlık Detoks suyu içiyor musunuz? VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Merhabaa 🌸Kilo vermek ve sağlıklı olmak için detoks suyunun oldukça faydalı olduğunu biliyoruz. Her zaman yaptığınız bir detoks suyu tarifi var mı? Bu siteyi inceleyebilirsiniz. Detoks suyu içiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek inanmıyorum detoks muhabbetine hiçte içmedim, kaloriyi az alıp vücüdundan su tutturacak ögelerden kaçınırsan zaten gidecek, kahve ve bazı uyarıcılar daha çok işe yarar 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Detoks suyu değil ama müsabık zamanımdan kalma alışkanlık. Ayda 1 bi demet maydonozu limon sıkıp yerim kahvaltıda otlar gibi. 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sabah uyandığımda bir bardak suya 1 yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi koyarak iciyorum. 1 1 Yorumla _interstellar +1 yıl Tesekkur ederim😊 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Valla iyiymiş ben yürüyüş yapmaktan keyif alıyorum. Bu tür içecekleri içmeyi denemedim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. İçmiyorum 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Ödem attırıcı detoks uyguladım 1 hafta. Daha hafif hissettiriyor. 2 2 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Tarifini yazar mısınız? Yorumla HardChoice +1 yıl Elma, armut, pancar, zencefil, limon suyu ve maydanoz kullanarak yapmıştım. Ölçülü tarifini hatırlamıyorum. :) Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Lahana suyu en iyi detoks benim için. ne olduğu bilinmeyen bir sürü doğal olmayan karışımlara karşıyım. 1 2 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Lahanayı oldum olası sevemedim 😅 Yorumla Trilogy588 +1 yıl Kilo verdiriyor şişliği alıyor kokusunu herkes sevmeyebilir haklısınız ama şifa deposu Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 421 cevap paylaştı. Geçen iştah açsın diye ablamın yaptığı karışımı içtim mide bulantısından 2 gündür yemek yiyemiyorum lanet olsun 1 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Çeşme suyu içiyorum en sağlıklısı o bence bu sular yalan dolan 1 0 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ilık su candır. Detoks sayılır mı bilmiyorum ama ev yoğurdu + limon 👌 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Belli aralıklarla ve süreyle içiyorum. Vücudu arındırmak lazım 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet ara ara içerim Dukan birasını çok içerim mükemmel ödem artırıyor 1 0 Yorumla
yelboga3402 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kilo vermek için herbalife kullanıyorum şu an ideal kilomdayom çok iyiyim 1 0 Yorumla
AkrepburcuErkegii07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Spordan sonra kullandığım birkaç ürün var elbette. 1 0 Yorumla
uzzian Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Gıda mezunuyum detoks q inanmam sakıncalı bulurum 1 0 Yorumla
Bedeninsifreleri Takip Et Xper 1 Yaş: 39 9 ay “Detoks gerçekten işe yarıyor mu? Bilim ne diyor merak edenler için: — fikirlerinizi yazın.” 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 668 cevap paylaştı. Zaman zaman öyle sacmaliklar yapiyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. İçmedim hiç 1 0 Yorumla